![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
על החלק השני אני רק אגיב בבקשה שתחזיר את הזרג למכנסיים, אני לא מעוניין במלחמת חרבות היום. |
ציטוט:
אם זה עובד לך, פנאן.. |
ציטוט:
|
ועוד דבר - גם אני הייתי כמוך כשהייתי מתאמן מתחיל. מושפע מ wbb, מסביר לאנשים שאין טעם לעבוד על החזה בזוויות כי אי אפשר להפריד סיבי שריר . הייתי משוכנע בצדקתי - ראיתי אנשים לוחצים בשיפוע וצחקתי - אמרתי להם "פיזיולוגית, אין טעם שתלחצו בשיפוע, זה לא שאפשר לעבוד על סיבים מסויימים בשריר!!".
כשעברתי ללחיצה בשיפוע , החזה שלי קיבל push רציני והתעבה בחלק העליון שלו. . . הניסיון יכול ללמד אותך דברים ששום ספר לא יכול, וגם הניסיון שלך הוא בערבון מוגבל - כי לכל אחד יש גנטיקה שונה... |
ציטוט:
|
ציטוט:
בכל מקרה.. אין שום "גנטיקה" שתגיב לחלוקה שונה של קלוריות בצורה שונה, תחת אותו סך קלורי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
נשבע לך ביקר לי שזה אחד הדברים הכי מציקים שיכולים לקרות. |
פוסט דיי מטומטם אבל אני אענה בכל זאת:
- אכילה לפי שעון משנה את תחושות הרעב - אם אתה כל היום רעב, אז תאכל את מס' הקלוריות הדרוש לפי התאבון את האמת אני עושה גם וגם, יש ארוחות שצריך להכניס, אבל כמעט תמיד שהרעב הוא זה שמפנה אותי למטבח. |
ציטוט:
גם לך זה יקרה. |
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
דבר שני, תעביר פה חיפוש, "לאכול כל 3 שעות", "ריבוי ארוחות" וכו', חרשו על זה והמדע הוכיח שתחת אותה בקרה קלורית אתה יכול לאכול גם ארוחה אחת או שבע ארוחות וזה לא ישנה את הגדילה שלך. זה קצת מעציב אותי שבנאדם שיודע כל כך הרבה יותר ממני, ובעל ניסיון כל כך עשיר לא יודע את זה בעוד שעולל כמוני כן |
סוקרזה באמא שלך תודה שמשעמם לך טילים ואתה סתם מנסה להעביר שעה עד שתלך לישון
למרות שזה כיף :) |
ציטוט:
:) |
ציטוט:
|
אם זה מסה אז מתי שאני רעב ומסיים את היום עם הכמות הקלוריות הרצויה ואפילו קצת יותר...
אם זה חיטוב לפי שעון כמו רובוט... |
יש אנשים כמוני שאם הם אוכלים לפי הרעב הם גומרים עם 1300 קלוריות ביום כשהם צריכים 2500-3000 קלוריות ביום =\.
ככה שאסטרטגיות שונות כמו חילוק ארוחות וכאלה מקל על הכנסת האוכל. |
בחיים לא אכלתי ואני לא יאכל לפי שעון..
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:07. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ