![]() |
מפלצת ...איזה מסה ענקית מסיבי ביותר !! ....גב מצויין !! ..למרות שאתה נראה פי שתיים יותר גדול בתמונה שבצד
|
חחחח מני שתיהיה בריא מי זאת עם הציצים בחתימה, במקום להיסתכל על התמונות של נוני אני שעה בוהה בחתימה שלך...מממ נראה לי גם קיבלתי קצת זיקפה P:
תפסיקו לחפור לו על חיטוב, הוא מסוג האנשים שאוהבים את הגודל והמסת הזאת באחוז שומן שאתם רואים. שימו לב לחתימה שלו...מישהו צריך תרגום? |
מפלצת אתה פשוט ענק !!מה ההיקפים של גב וידיים?
|
שור!
תן קצת יותר נתונים נוני...=] היקפים וכאלה... |
ההקיפים כעת (חמים )
חזה 128 יד 49 מותן 87 רגל עליונה 69 |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה ענק!! |
יש מסה גדולה אמרתה שאתה שוקל 102 משהו כזה ?
היד שלך 49 .. יש עליך בארך 15 קילו של שומן או 12 מזהו כזה ככה זה ניראה לי בעיין אחרי שתעשה חיטוב היד שלך תהיה משהו כמו 43 מישקל 87 אבל לגובה שלך זה יפה מאוד ! סוס . תאן מסה עוד חודשים אם אתה שם כבר ואז תתחיל חיטוב ! הייתי גם שמן אם מסה אז אני דע יודע איך זה !! -בהצלחה- |
וואלה אהבתי
שיחקתה אותה אחי
|
ציטוט:
בגלל זה ביקשתי שתעלה תמונה של דאבל בייספס כי בתמונות שהעלת קשה לראות את הידים בצורה ברורה ובמלוא הגודל שלהן. |
ציטוט:
אל תדבר שטויות זה לא שהוא על אחוז מאוד מאוד גבוה נראה כמו 20 אחוז אבל לא נורא אפשר לרדת מזה ולמה שירד ליד 43?יש לו גם הרי נוזלים זה לא שיש לו הכל נוזלים בידיים |
תגיד שלומי, אתה מצליח להכנס לדלתות בבית שלך?? או שהיית צריך להרחיב אותן??
בכל אופן אתה גדול מאוד. באמת יש הרבה מאוד מסה. כרגיל התרשמתי מחדש כמו בכל פעם. פשוט כל הכבוד |
ציטוט:
אני לא יכול לדלעת כמה אחוז שומן הוא ... בלי ליבדוק |
ציטוט:
|
כל הכבוד שלומי כרגיל ענק ומאסיבי!
מה קורה עם התוכניות להתחרות היו לך כאלה בעבר ...עדיין מתכנן? אגב, תן עוד כמה תמונות בנוסף לגב. |
מעולה!!!!!!!!!!
מה אם רגלים???? |
ציטוט:
ילד כפות שלמד לדבר במחשב |
ציטוט:
|
ציטוט:
דרך אגב יש לך קשר ליוסי פטר? |
בחור מסיבי לאללהה
מה עם להתחרות אתה חושב על זה? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:54. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ