![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אין פה כל כך קשר לגנטיקה האמת לדעתי זה פשוט מאיזה גיל אתה מתחיל להתאמן... לא כולם התחילו להתאמן מגיל 13... ואם אתה עולה ל-י אתה כבר אמור ממש להיות בן 15... שזה עדיין יפה לגילך איך שאתה נראה וכל הכבוד אבל אף פעם אל תרים את האף יותר מדי אחי זה לא טוב... תאמין לי שיש הרבה כמוך... |
לא הרמתי תאף פשוט אנשים אומרים שאני נראה אחד שלא הרמתי בחיים משקולת אז אמרתי להם שהם יכול למצוץ לי.. ולא אמרתי כולם אמרתי יש אנשים..
|
פשש יפה מאוד אחלה נתונים ובעיקר לגיל שלך.
|
[quote=Muscle-Man;579177]לא הרמתי תאף פשוט אנשים אומרים שאני נראה אחד שלא הרמתי בחיים משקולת אז אמרתי להם שהם יכול למצוץ לי.. ולא אמרתי כולם אמרתי יש אנשים..[/quote
באמא שלךך מה אתה רואה כאן אנשים מה אתה ילד מסכןן תתחיל להתאמןן ותסתוםם את הפהההה תבוא להם עוד חצי שנה עם תמונותת לא יזהו אותך!!! |
אני מתנצל שרשמתי שאתה ניראה אחד שלא מתאמן!
טעיתי עכשיו אפשר לראות הרבה יותר טוב:) אבל עדין יש לך הרבה מסה לעלות בכל מקרה ניראה טוב לנתונים שלך ידידי! מה שכן עשה לעצמך טובה...אתה בפורום של פיתוח גוף;)אתה מעלה תמונה?שתדל לעלות תמונות פוזינג ברורות שיהיה אפשר לראות משהו כי המראה של "הערס השחיף אם הסיגריה" לא עושה רושם על אף אחד:yup: בהצלחה! |
"לגילך"
בלי קשר לגיל שלך יש לך אחלה של גוף אחי אבל ישך עוד הרבה עבודה... יאללה עוד מסהה!! בהצלחה |
תודה רבה לכם אנשיםם
|
יפה מאוד, המשך כך!
|
יפה מאוד לגיל שלך!
אבל תפסיק להתלהב מעצמך כל כך, ככל שתדבר על עצמך פחות אנשים יעריכו אותך יותר. |
ציטוט:
ואלה נאמץ את זה... ;) |
משום מה אתה מזכיר לי את עומרי הנתחן הזה מפליקס
עריכה.. סתכלו את התמונה בשניה הראשונה של הסרטון http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1824255 וסתכלו על התמונה השלישית במוסט מסקולר |
ציטוט:
|
פי הלוואי והייתי נראה ככה בגיל שלך
|
אתה רק בן 15 ואתה נראה יחסית גדול לגילך עוד 10-20 קילו אתה תיראה שורררר..
|
תודה רבה אנשים מווטיבציה
ותחשבו אני לא במצב שיא שלי.. זה תקופה שירדתי קצת במסה.. אחרי לג בעומר וזה התחלתי לשתות כמעט כל שבוע אני שותה וזה שורף הרבה שריר :[ אבל אני אוכל כמו מטורףף.. אוכל מלאא! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:48. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ