ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   תוכנית Power\ Rep Range \ Shock (https://israelbody.com/showthread.php?t=36624)

P-a-n-1-c 06-07-08 18:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dr. Muscle (הודעה 577796)
אני רק רוצה לציין שהתכנית הזו היא קשה , מאד, ובד"כ ... לא הייתי מתחיל איתה אחרי שנה וחצי של אימונים טבעיים. בד"כ היא איזו שינוי מרענן אחרי sticking point של כמה שנים.
הייתי ממליץ לך לדבר עם מי שיצר את התכנית הזו , הוא נמצא בכמעט כל פורום עולמי נחשב תחת השם bodyfx2.

אני חייב שינוי מרענן לאימונים שלי, הכל כבר מונוטוני... ניסיתי כבר הכל: Ab, fbw, abc, abcd..

Dr. Muscle 06-07-08 18:48

יש שילובים ספציפיים של אלמנטים שגורמים לגיוון, המון תרגילים לנסות, עבודה בפירמידה, פירמידה הפוכה, Pre-exhaust, שילוב של עבודה בטווח חזרות נמוך, טווח חזרות גבוה, דרופ סטס, סופרסטס, circuit training ועוד מיליון תכניות שהן ל"בינוניים". פשוט התכנית הזו קשה ומשלבת המון אלמנטים , בד"כ מיועדת לכאלו שכבר מכירים את כל האלמנטים בה ועבדו איתם בעבר. גם הממציא בעצמו התחיל בה אחרי 10-12 שנים של אימונים שכבר היה מתחרה מאד רציני ב NGA.

P-a-n-1-c 06-07-08 19:00

תשמע, אני אנסה. אם אני אראה שיש עומס יתר אני אפסיק. אין לי פה הרבה מה להפסיד.

מה שכן אני לא כ"כ בטוח בנוגע לאימוני shock שלי [כל האימונים] - דעתכם?
ומישהו יכול לענות לי על האימון רגליים בפאוור? וזה האימון D ב shock:

Shock:

לחיצה כתפיים מאחורי העורף בסמית' משין \ כתף אחורית בכבלים 3x8-10
לחיצת כתפיים כנגד מכונה \ כתף קידמית כנגד דאמבלים יד יד 2x8-10
הרחקות לצדדים כנד פולי תחתון x10,8,61

דחיקה צרה \ פשיטת מרפקים פולי תחתון יד יד – 2x8-10
פשיטה הפוכה \ לחיצה צרפתית – 2x8-10
קיק באק – 1x10,8,6

ran_z 06-07-08 19:11

אני נוטה להסכים עם אלון. אני אישית מתאמן כבר קרוב ל3 שנים רצוף, ושום דבר כמעט כבר לא "מפחיד" אותי.
אבל שקראתי את התוכנית הזאת לראשונה, כבר אז הרמתי ידיים. באופן אישי אני לא חושב שאני אעמוד בה. ואני לא מדבר רק על התוכנית הנוקשת, אלה גם על האורח חיים שאני אצטרך מבחינת תזונה חזקה, מנוחה ללא דופי והרשימה עוד ארוכה.
אני מחזיק מארבל שהוא עובד איתה, אני לא מופתע מזה כמובן. מדובר בפרפקציוניסט בתחום ושור גנטי.
עליך, דימה, גם לזכור שחובה ספוטר טוב בחלק ניכר מהתוכנית.
מאחל לך בהצלחה ואל תשכח לעדכן כבר בסיום חודש מתחילת התוכנית.

DropDead 06-07-08 19:12

לדעתי אתה יכול להוריד בכיף סטים באימון רגליים ב power כל העניין זה לא volume אלא העצימות
volume אתה כבר מקבל בשבועות האחרים.
כל הרעיון (לפי דעתי) ב power זה להתחזק נטו- אתה לא צריך יותר מדי סטים רק מספיק בשביל שתעלה במשקלים.
אה ועוד משהו ששמתי לב עליו - זה ממש ממש טפשי לבצע הנפות לצדדים בטווח חזרות נמוך .. מתכון לפציעה.

P-a-n-1-c 06-07-08 19:18

ציטוט:

לדעתי אתה יכול להוריד בכיף סטים באימון רגליים ב power כל העניין זה לא volume אלא העצימות
volume אתה כבר מקבל בשבועות האחרים.
כל הרעיון (לפי דעתי) ב power זה להתחזק נטו- אתה לא צריך יותר מדי סטים רק מספיק בשביל שתעלה במשקלים.
אה ועוד משהו ששמתי לב עליו - זה ממש ממש טפשי לבצע הנפות לצדדים בטווח חזרות נמוך .. מתכון לפציעה.
צודק ב100%. אז מה כן מומלץ באימון פאוור של כתפיים?

ורן - כמו שאמרתי, אני אנסה. מקסימום אם אני אראה שזה בלאגן אני אפסיק.

וד"א רן ממך אף פעם לא שמענו אפילו פיסת מידע [נתונים, תמונות, נטייה מינית].

ran_z 06-07-08 20:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c (הודעה 577844)

מטר 78 80 קילו כ10 אחוז שומן (משקל לפני, 50).
תמונות באלבום המשפחתי בבית, בדיוק עכשיו יש אלבום חדש, אני ואבא שלי בג'קוזי. הג'קוזי התקלקל אז אכלנו צלחת שעועית וחומוס מצרי והפעלנו את את הג'קוזי באופן ידני.
נטייה מינית - חתולות סיאמיות בחצאית מיני.
:ok:

P-a-n-1-c 06-07-08 20:07

בואנה אחי חשבתי שהדרך הבילוי עם הג'קוזי home made זה רק אצלנו בבית!!!
למרות שזה לא אומר כלום - מה ההיקף יד? :)

ran_z 06-07-08 20:12

חוץ מאת ג'וני בראבו בחיים לא מדדתי כלום. אני מעריך באזור ה40 פלוס מינוס. טוב פלוס בטוח לא, אם כבר רק מינוס. קשה לי לגדול כבר, אני די דורך במקום. התחלתי מ50 קילו על אותו גובה. לא משנה כבר כמה קלוריות דחפתי לא עליתי גרם. מן גנטיקה כזאת.. לא מתלונן חלילה, כיף לאכול כל היום ולא להשמין. אבל מעבר למה שאני בשביל לגדול אני אצטרך "תותי פרוטי".

P-a-n-1-c 06-07-08 20:13

ג'וני בראבו? רק אני קורא לו יהודה פוליקר?

יאללה איפה המערבל?? שיתן אישור על התוכנית :p

ori_s4 06-07-08 21:07

החשיבות של החלפת התרגיל משבוע לשבוע היא קריטית מבחינת התכנית,או רק מבחינת נוחות הביצוע?
כמובן שתרגיל כמו סקוואט/דד ליפט (וכו'...) לא אבצע בטווח של 15 חזרות,אבל תרגילים אחרים ופשוטים יותר - כמו דחיקת דאמבלים (כתפיים) לצורך העיניין - באמת מצריכים שינוי ?
גם אני מתכנן להתחיל בתכנית המדוברת בעוד משהו כמו שבועיים.תקופה ארוכה שאני בוחן/קורא והשרשור הזה העניק הרבה מידע.
תודה,אורי.

P-a-n-1-c 06-07-08 21:57

הכל טוב ויפה, רק אני לא יודע מה לעושת עם אימון פאוור בכתפיים..
לעשות הנפות ל4-6 חזרות זה לא נשמע לי חכם

DropDead 06-07-08 22:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי p-a-n-1-c (הודעה 577844)

תאכלס מה שנשאר ? זה רק הלחיצות למניהם - תנסה מילטרי, לחיצת דאמבלים בישיבה ו מוט מאחורי הראש בישיבה. בשביל הגיוון לדעתי את המילטרי תעשה באחיזה יחסית צרה ( טיפה יותר מרוחב הכתפיים) עם המרפקים לפני הגוף.
זה מה שיצא לי לחשוב עליו..
או שפשוט תיקח רק את המילטרי ולחיצת דאמבלים בישיבה.

P-a-n-1-c 06-07-08 22:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dropdead (הודעה 577994)
תאכלס מה שנשאר ? זה רק הלחיצות למניהם - תנסה מילטרי, לחיצת דאמבלים בישיבה ו מוט מאחורי הראש בישיבה. בשביל הגיוון לדעתי את המילטרי תעשה באחיזה יחסית צרה ( טיפה יותר מרוחב הכתפיים) עם המרפקים לפני הגוף.
זה מה שיצא לי לחשוב עליו..
או שפשוט תיקח רק את המילטרי ולחיצת דאמבלים בישיבה.

אולי אני אנסה ארנולד, מיליטרי וסמית' מאחורי העורף

ori_s4 06-07-08 22:14

דימה-מצטער על "ההתעלקות" על השרשור שלך , אך אני מעוניין בכמה דעות של המלומדים אשר מבקרים פה.
אני שוקל כהכנה לתכנית זו,סוג של התאקלמות או הכנה של הגוף לבצע משהו דומה רק "עדין" יותר-
שבוע כח-בין 4-7 חזרות -שבוע לאחר מכן -10-15 חזרות . מה דעתכם?
כמובן שאני יכול לנסות מיד את התכנית המדוברת,אך קיים חשש כלשהוא,בעיקר מאימוני ה"שוק" ומהעובדה שכרגע לפחות אני לא בתקופה שבה אני לא מעודד "אכילת יתר" .
כמו שדימה אמר-אפשר לנסות ולנטוש במקרה הגרוע.
אך אפשר גם לנסות משהו דומה לפני-לבלבל את השריר,אבל בצורה שפויה יותר(:.
מה דעתכם?

P-a-n-1-c 06-07-08 22:24

אישית הייתי פשוט מביא שבוע אחד של חזרות גבוהות וזהו. שבוע כוח אין טעם.

ori_s4 06-07-08 22:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי p-a-n-1-c (הודעה 578004)
אישית הייתי פשוט מביא שבוע אחד של חזרות גבוהות וזהו. שבוע כוח אין טעם.

לא הבנתי-מה הכוונה?הרי המטרה אחרי הכל-כן לגדול.לעבוד עדיין בעצימות גבוהה.במידה ואין שבוע כוח אני מוריד את העצימות.

P-a-n-1-c 06-07-08 22:31

אבל אתה מבלבל את הגוף, שזה מה שאתה רוצה, לא?

ori_s4 06-07-08 22:35

נכון מאוד-ולכן שבוע בעצימות גבוהה וחזרות נמוכות.שבוע לאחר מכן עצימות נמוכה יותר ומס' חזרות גבוהה יותר.
אולי כל זה מיותר ועיניין ההתאקלמות לא נחוץ-ננסה וזהו.במידה ויהיה עומס יתר-ננטוש.

P-a-n-1-c 06-07-08 22:38

מיותר. אם זה ככה תתחיל כבר ישר את התוכנית.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:40.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ