ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   תוכנית האימונים שלי ... בבקשה תגובות (https://israelbody.com/showthread.php?t=3651)

Gamerrrrr 27-12-06 11:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי naorpinto13
גם אני מדבר על זה

חחחחח אתה מצחיק
הוא מדבר על דאמבלים

Naor Pinto 27-12-06 11:53

איזה טיפש אני חשבתי הוא מדבר על מוט לא הבנתי...

Naor Pinto 27-12-06 11:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי oR1515
אתה מנסה להוכיח משהו אתה דוגמה למשהו בכלל?
כל אחד וההתחלה שלו

ימעפן.... עלק דוגמא....

ohadhost 27-12-06 12:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי שריר בתחת
לדעתי

איאפשר פשוט ככה לקום ולהיתאמן בבית כי אתה לא יודע תתנועות מה שאתה רואה לא בטוח אתה עושה את זה נכון וחבל
*אין לך את הציוד הנידרש

לדעתי חצי שנה במכון כושר ליראות הכול להכיר את הגוף שלך יותר טוב מישקלים וכול זה וליראות את התכניקות ואז אתה יכול לעבור לבית

זות דעתי יש שיחלקו עליה

לא חח .
אני יודע בדיוק את התנועות ועובדה אני כבר תפוס מהשרירים האלו.

kaga 27-12-06 14:20

ohadhost שמע אם אתה חושב ש- 2.5 מספיק לך אז סבבה (אפילו שזה טיפה מעט). פשוט אי אפשר לדעת מה מתאים לכל אחד בהתחלה. אם אתה מרגיש ש- 2.5 ללא תועלת אז תנסה שלכל תרגיל להתאים משקל שתגיע למצב שתעשה בו מקסימום כ- 15- 20 פעם כי רק אז יהיה תועלת. אבל תעלה משקלות בהדרגה... נגיד לביצפס תעלה ב- 2.5 ק"ג, לחזה- 5 אך אם אתה מרגיש שזה כבד עדיין תעלה במעט יותר ואם הזמן תראה שזה יעלה מהר יותר.
ושריר הטחת אתה לא צודק על המכון... יש מאגרי מידע בעולם כי מכון זה לא המקור היחיד לידע היום, עדיף להקשיב למומחים אמיתיים במאגרי מידע מאשר לאיזה מדריך שאתה לא יודע עליו.

oR1515 27-12-06 16:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי naorpinto13
ימעפן.... עלק דוגמא....

פתאום חשבת מוט ואל תקרא לי מעפן בחיים שלך יא ילד כפות

Yoshi-Moto 27-12-06 19:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי oR1515
בטח שאפשרי אחי אבל לא בנאדם שרק עכשיו יעני מתחיל להיתאמן והוא בא והוא ישר מרים 2 של 35 זה לא הגיוני ממש=\

זה מה שאעמרתי... למתחיל 35 זה לא הגיוני...

Yoshi-Moto 27-12-06 19:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי kaga
ohadhost שמע אם אתה חושב ש- 2.5 מספיק לך אז סבבה (אפילו שזה טיפה מעט). פשוט אי אפשר לדעת מה מתאים לכל אחד בהתחלה. אם אתה מרגיש ש- 2.5 ללא תועלת אז תנסה שלכל תרגיל להתאים משקל שתגיע למצב שתעשה בו מקסימום כ- 15- 20 פעם כי רק אז יהיה תועלת. אבל תעלה משקלות בהדרגה... נגיד לביצפס תעלה ב- 2.5 ק"ג, לחזה- 5 אך אם אתה מרגיש שזה כבד עדיין תעלה במעט יותר ואם הזמן תראה שזה יעלה מהר יותר.
ושריר הטחת אתה לא צודק על המכון... יש מאגרי מידע בעולם כי מכון זה לא המקור היחיד לידע היום, עדיף להקשיב למומחים אמיתיים במאגרי מידע מאשר לאיזה מדריך שאתה לא יודע עליו.

בטח שהוא צודק! שאל את ספיכוטת לדוגמא.הוא התאמן בבית לפי מה שהוא ראה באינטרנט, ולא היה מדריך שיבדוק אותו ועגיד לו אם הוא עושה נכון או לא, אחרי כמה זמן הוא הגיע למכון כושר והבין שהרבה דברים הוא לא ביצע נכון.
חבל זה יכול לגרור הרבה פציעות.

ענק וחזק 27-12-06 20:40

אם אתה רק מתחיל להתאמן תתחיל עם 2.5 ולאט לאט תעלה.
עדיף שהאימונים הראשונים יהיו פחות אפקטיביים בשביל שתלמד לעבוד נכון.
גם הגוף צריך להתרגל לאימונים.

לדעתי, כדאי שתתחיל במשקלים ממש קלים ותעלה לאט לאט ורק אחרי איזה חודש-חודש וחצי תתאמן עם משקלים יותר רציניים.
אין לך לאן למהר.

ohadhost 27-12-06 20:47

זהו עכשיו אני יודע איך עושים אני עושה נכון גם בעמידה מבלי להפעיל לחץ על הגב ואני מרגיש את השרירים פועלים וואי והתרגיל לכתף הרג אותי ה2.5 קילו לכתף עד עכשיו תפוס לי הכתף וגם הרגליים מהסקוואט.
אני חושב שאני יעשה משקל רק לחזה ויד קידמית ואחורית.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:14.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ