![]() |
ציטוט:
צריך להעיף את כל המשתמטים (ללא סיבה, אלא שסתם לא מתאים להם לשרת) לעזה או לגדה. :) |
ציטוט:
קיצר אתה סתם מפונק |
ציטוט:
יואב אל תדבר כמו ילד.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
מסכים עם כל מילה שלך.. כל הכבוד על הגישה.. אנחנו צריכים עוד אנשים כמוך ופחות עצלנים שמנים שמחפשים רק כמה שיותר להיות בבית וכמה שפחות להזיז את התחת ולהקריב ולתרום מעצמך. |
ציטוט:
אחי, אנשים הולכים ומסכנים את החיים שלהם בשביל שהפידרסים האלה ישבו ויגרבצו בשקט. להשתמט ככה בלי סיבה כי לא מתאים לבנאדם צבא זה להיות :):):):):):), אבל :):):):):):) אחושרמוטה :):):):):):). תהיה ג'ובניק הכי ג'ובניק שיש, אבל תעשה משהו, אל תשתמט. זה המסר למזדיינים האלה! |
בונא ילדים מפגרים ,הבחור עושה צבא ,עוד לא הכרת אותו כבר צלבתם אותו ?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
יואב ,לא פניתי אליך ישירות. |
ציטוט:
ארבל, צחקתי..:mushy: סעמק' משעמם פה בטירוף בעבודה ..פאניק, תן לנו בויכוח אחי !!! מי אומר לעשות טרנספר ליוצאי חבר העמים תמורת וודקה רוסית משהו אורגינל? |
ציטוט:
אלוהים ישמור. אפילו אם היית כבר חודשיים בצבא לא הייתי מדבר איתך בכלל כי גם אז עדיין לא היית מכיר את המסגרת הזאת בשיט. חוצמזה, הגיע הזמן שכול הילדים פה יבינו שיש גם אנשים שלא התגייסו מסיבות כאלה או אחרות. שני חברים טובים שלי, למשל, אין להם ממש כסף והם חייבים לפרנס את המשפחה ( ובמקרה אני מכיר כמה כאלה).. אחד כבר השתחרר מזמן השני עוד מעט השתחרר - כול השירות שלהם הצבא בכלל לא התחשב בהם. להפך, רק הקשה עליהם. אז תבינו, לא כולם יכולים להיות במסגרת הזאת. ויש עוד אלף ואחת סיבות. וDINO, אני מוכן לשים כסף שגם אתה עוד לא הגעת לתל השומר לפי צורת הדיבור שלך. אצל הגו'בניקים, יש כ"כ הרבה תפקידים שאפשר לוותר עליהם שאין לך מושג אפילו. ובנאדם שפוסל מישהו בגלל שהוא לא היה קרבי הוא אפס. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
1,2,3
ננעל ויכוחים פוליטיים, לאומיים, חברתיים, זה לא כאן. אם אתם לא יכולים לקבל בחור חדש שמצטרף אלינו לצוות בצורה נאותה, אז האמת היא שלא מגיע לכם שגם הוא יעזור כאן. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:49. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ