ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   בחייאת רבאק, תראו מה מייקל הזה פולט הפעם! (https://israelbody.com/showthread.php?t=3615)

Leo 25-12-06 19:33

תעזבו אותו כבר , אם להסתכל מהצד איך שאתם כל פעם מנסים לרדת עליו אתם ממש ברמה נמוכה תרדו על המעריצות שלו תשמרו את הרמה שלכם

Bullet 25-12-06 19:34

הדבר העצוב הוא לא שמייקל לואיס מצטלם באינטרנט, אלא העובדה שמילה של מישהו עם גוף טוב שווה יותר ממילה של מישהו שבאמת מבין בדבר.
החברה שלנו כ"כ חומרנית...

Antonator1 25-12-06 19:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
תעזבו אותו כבר , אם להסתכל מהצד איך שאתם כל פעם מנסים לרדת עליו אתם ממש ברמה נמוכה תרדו על המעריצות שלו תשמרו את הרמה שלכם

כשהוא יפסיק לתת להאכיל את העם עצות סרטים ועצות מטומטמות - כולנו נשתוק.

Yoshi-Moto 25-12-06 19:35

1)עצבן אותי שהוא אמר שזה תרגיל רק לגברים:| הזכיר את זה איזה פעמיים שלוש...
2)הוא אמר ראש קדימה אבל כשהוא עשה את הסט הראש שלו היה ברצפה.
3)יהלום זה לא ליד אחורית?
4)פרק הבא אימון ישבן בטח יהיו שם 3 כוסיות, הוא ועוד 2.

אבל בכתלס אני חושב שהגזמתם איתו... כמו שאמרו כבר ב200 פוסטים, הוא דוגמן לא בודיבילדר, הוא רוצה חזה ידיים ובן לא יותר.השיג את מה שהוא רצה ושיהיה לו בכיף רדו ממנו.

Leo 25-12-06 19:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
כשהוא יפסיק לתת להאכיל את העם עצות סרטים ועצות מטומטמות - כולנו נשתוק.

רק אתה מרוויח אם תחשוב על זה , חוץ מזה מה שהוא נותן זה מצויין לעומת מה שהולך בחדרי כושר בארץ

Yoshi-Moto 25-12-06 19:40

עוד משהו...
בסדר הוא אפס שחיף וכל מה שתגידו. אבל הוא יודע שיש לו מעריצים וזה שהוא פותח את הדבר הזה באינטרנט גם נותן לו מעריצים וגם גורם לשמנים שרוצים להראות כמוהו לעשות ספורט, למרות לא ברמה של חדר כושר אבל עדיף על לשבת בבית לטחון צ'פס והפעולה הספורטיבית היחידה שהם עושים זה לקום לשירותים.

Antonator1 25-12-06 19:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי איתן הסוס
עוד משהו...
בסדר הוא אפס שחיף וכל מה שתגידו. אבל הוא יודע שיש לו מעריצים וזה שהוא פותח את הדבר הזה באינטרנט גם נותן לו מעריצים וגם גורם לשמנים שרוצים להראות כמוהו לעשות ספורט, למרות לא ברמה של חדר כושר אבל עדיף על לשבת בבית לטחון צ'פס והפעולה הספורטיבית היחידה שהם עושים זה לקום לשירותים.

נראה לי שעדיף כבר לטחון צ'יפס.

Leo 25-12-06 19:45

הקטע שיותר מידי עושי יוגה השטלתו על החדרי כושר בארץ , מה שהוא נותן זה יותר טוב ממה שיתנו לך בשייפ \ סטודיו C כמעט תמיד.

משתמש מספר אחד 25-12-06 19:51

אוי תעזבו אותו בשקט.. כל אחד שהוא אומר מה שהוא חושב ומפיץ את זה ברבים אז אתם יורדים עליו?
אני בטוח ש90 % ממכם לא ראוא ותו במציאות
הוא לא כזה קטן .. הוא לא קש כמוש רשמתם..הוא לא ענק מצד שני
אני ראיתי אותו במציאות.. הוא נראה פצצה.. ואני חותם לכם שהוא יותר גדול פיזית ועם גוף בנוי יותר טוב וןויותר יפה ויותר מעוצב מאשר 80 % מהפורום פה.. ואני חותם לכם את זה.. בסדר אז טעה..
כל אחד שיגיד אתז ה תרשום לו כזאת תגובה?

strongy 25-12-06 19:51

ילדים קטנים השתלטו על החדר כושר

strongy 25-12-06 19:53

תכלס יש לו אחת הגופות היפות[לדוגמן] לא לבודיבילדר

Fatty 25-12-06 19:53

חח הרג אותי שהוא אומר שמתחילים עושים 15 חרות ומתקדמים 12, הרי, הוא לא אמר להוסיף עוד משקל או משהו ולעשות עם הכי הרבה משקל 12 חזרות, אז מה הטעם לעשות במשקל גוף עם פחות חזרות ככל שיותר קל לך?

meni32 26-12-06 03:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי maradona
יאוו זה כזה מצחיק
עלק "אני לא לוקח חלבונים או סטרואידים למי שטעה"
וואי זה פשוט רצח אותי

למי שתהה* .

וזה באמת היה מצחיק.

אנטון, אתה בחור טוב אחי...ואני מבין מה שאתה מנסה לעשות.
אבל זו לא הדרך....תבין הכל מתחיל מבעיה עמוקה יותר. היא נקראת - בורות.
בורות היא האויב הגדול ביותר של האדם.
בכל מקום יש בורות...כי ככה זה טבע האדם...מסרבים ללמוד, להשכיל...להתענין...תמיד מחפשים את הדרך הקצרה.
בכל תחום ולא רק בבודיבילדינג, צריך להשכיל!...ללמוד...לצבור כמה שיותר ידע ואז- להמשיך לצבור עוד ידע.
וזה דבר שאתה לא תוכל לשנות ע"י ירידה על מייקל לואיס....כי הבעיה היא לא במייקל לואיס אלא בבורות של האנשים שמקשיבים לו. כאלו שלא קראו מאמרים...שלא חקרו את הנושא של פיתוח הגוף.
כאלו שמפחדים מסטרואידים כאילו זה הירואין - הכל בגלל בורות.
אתה לא יכול לשנות את זה אחי...פשוט תרגיש בר מזל שאתה מבין ומשכיל בנושאים מסוימים בעוד שאחרים נשארים בורים.

בברכת LIGHT WEIGHT , מני.:jockey:

Yoggie 26-12-06 08:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי meni32
למי שתהה* .

וזה באמת היה מצחיק.

אנטון, אתה בחור טוב אחי...ואני מבין מה שאתה מנסה לעשות.
אבל זו לא הדרך....תבין הכל מתחיל מבעיה עמוקה יותר. היא נקראת - בורות.
בורות היא האויב הגדול ביותר של האדם.
בכל מקום יש בורות...כי ככה זה טבע האדם...מסרבים ללמוד, להשכיל...להתענין...תמיד מחפשים את הדרך הקצרה.
בכל תחום ולא רק בבודיבילדינג, צריך להשכיל!...ללמוד...לצבור כמה שיותר ידע ואז- להמשיך לצבור עוד ידע.
וזה דבר שאתה לא תוכל לשנות ע"י ירידה על מייקל לואיס....כי הבעיה היא לא במייקל לואיס אלא בבורות של האנשים שמקשיבים לו. כאלו שלא קראו מאמרים...שלא חקרו את הנושא של פיתוח הגוף.
כאלו שמפחדים מסטרואידים כאילו זה הירואין - הכל בגלל בורות.
אתה לא יכול לשנות את זה אחי...פשוט תרגיש בר מזל שאתה מבין ומשכיל בנושאים מסוימים בעוד שאחרים נשארים בורים.

בברכת LIGHT WEIGHT , מני.:jockey:

:sbb4: יפה אמרת.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:24.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ