![]() |
גרם שומן = 7.7 קלוריות.
מי שמתווכח הוא אהבל מצטער. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
|
http://www.caloriesperhour.com/tutorial_pound.php
ציטוט:
מייחסים את ה7.7 קלוריות לגרם שומן כביכול מתי ששורפים שומן או רוצים לשרוף שומן בעזרת פעילות אירובית או כל דבר אחר ביחד עם תזונה, ולגבי ה9 קלוריות מדובר רק כאשר מדברים על שווי ערך השומן אשר נמצא באוכל, או מה ערך גרם שומן לכל מאכל שיש בו שומן בכלל, שכמובן הוא מכיל נוזלים ולכן זה 9 גרם. (כלומר אם מחשבים שומן בתפריט שלנו מה הייחוס שלו ופה זה 9) והנה בעצם הפיסקה שמייחסת לשני המצבים של 7.7 "מול" ה9 הנפוץ שכולם אומרים.. ציטוט:
|
ציטוט:
דבר שני בכל מקרה אני דיברתי על השומן שבעת אכילה ולכן לא טעיתי כשאמרתי 9 קלוריות.. |
יפה, ואני דיברתי וחשבתי(יכול להיות שהוא התכוון) לגרם מבחינת שריפת שומן. :)
לכן אמרתי 7.7 קלוריות. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ולא מבחינת שריפת שומן אתה קודם כל שורף פחמימה לאחר מכן שומן ולאחר מכן חלבון כמובן גם שאתה שורף שומן מעורבת שריפת פחמימה וחלבון(שריר ביחס לנושאינו). |
ציטוט:
למה אני אומר קראתי באיזה מקום 8100 קלוריות בערך זה קילו שריר אז אם אתה בגרעון של 500 כל יום תוך 16 יום וריד קילו... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אם אני לא טועה זה 7777
|
7800-7700
|
דבר ראשון אתה מדבר על עלייה של קילו או ירידה של קילו?
האנרגיה שדרושה לעלייה של קילו ושל ירידה של קילו שונה לגמרי. בנוסף אם מישהו יהיה בפלוס של 7700 קלוריות הוא לא יעלה קילו שומן, מכיוון שבתוך זה יש גם שריר ונוזלים שנאגרים בגוף. מה שכן בחיטוב כאשר יש גירעון של 7700 רוב ואתה יחסית יבש אתה תירד קילו שומן, מכיוון שאין עלייה בשריר. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ