![]() |
בכיף..
בקופסא עצמה יש קילו, במנת הגשה 25 גרם. |
ציטוט:
וגם לא מביאים את זה לארץ??? |
אסור לדבר על זה בגלל
שאסור לדבר על רכישות מאנשים זרים (שלא קשורים לישראלבודי) ומכאן נובעת הבעיה , ולכן עוקפים את זה ולא מדברים על זה |
קריאטין יכול להיות בעייתי בחיטוב דל פחמימות
|
ראיתי איזה סרטון באינטרנט
על איזה שמוק אחד שלקח את זה והוא מספר שהוא הרגיש פצפוצים מתחת לעור חח , ושהפנים שלו נהיו אדומות והמרפקים והברכיים ... וכל הורידים שלו פתאום הופיעו .. אבל הוא סיפר שהוא לקח את זה ישר לפני האימון וההשפעה פגה לו אחרי חצי שעה ... http://www.youtube.com/watch?v=CRURpwGlykg או שיש לו בעיה או שעדיף באמת לשמור את זה קרוב לאימון |
לא לזה התכוונתי... הNano זה בכלל פורמולת קריאטין טיפשית, בלי קשר
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
נכון הדבר
שנתרן יעיל יותר בספיגת הקריאטין מאשר סוכר הענבים ? כי זה מנטרל או לפחות מוריד את רמות החומציות ומונע פירוק ישיר של קריאטין לגורמים ... וכו' .וכו' ... יש למישהו הוכחות לכך ? ואם כן אז בעצם מה כדאי לקחת היחד אם הקראטין (סודה לשתיה ?!?!) וכמה ? |
ציטוט:
|
כן אני מסיים אתו בשבוע הבא
ואני רוצה לעלות מסה נקי מישהו יודע .. נאמר שסודה לשתיה יותר מועילה כמה אני צריך לשים ? זה סקפו של נענו וואפור יש לזכור ולא 5 גרם טהור , יש שם מרכיבים נוספים |
כמו שאמרתי, נאנו וואפור זה פורמולת קריאטין, ופורמולות קריאטין לא הוכחו כיעילות. אם אני לא טועה בפורמולה הזו יש כמות גדולה של קפאין, מה שמפריע לפעולה של הקריאטין.
|
שאלתי את מי ששאלתי ונאמר לי
שאין צורך לקחת סודה לשתיה ביחד עם הנענו ולגבי היעילות שלו , נחכה ונראה מקסימום חור בכיס :sleep: |
ציטוט:
|
תגיד אחי אין צורך בהפסקות ?
יענו זה ל 40 אימונים , ורק בימי אימון לוקחים את זה ואין צורך בהפסקה ? |
לא ניראה לי שאתה צריך הפסקות, אבל בוא נגיד להזיק זה לא יכול.
|
כמה עולה ננו בארצנו?
|
400 +
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:51. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ