![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מה אתה רוצה..? מי אמר שדדליפט קלאסי עדיף להאמסטרינג..? למה לעשות בטן בין הסטים..? כי ככה נוח לי, אני צריך לנוח הרבה בין סטים של דדליפט, כשאני עובד דדליפט אני ממש מרגיש את הגוף נכנס למצב סכנה, אני עובד בעצימות מאוד גבוהה. אז בזמן הזה, למה לא לעשות קצת בטן..? למה לעשות דדליפט קלאסי..? כי ככה אני אוהב.. הכי טוב והכי נוח לפי דעתי, בלי שום קשר לרגליים. חוץ מזה שאני צריך לשפר את הארבע ראשי (סתם עוד סיבה שאין לה ממש חשיבות). אתה חושב שבמאת צריך להתעמק באיזה דדליפט לעשות, נראה לך שזה כל כך ישנה משהו..? דדליפט זה דדליפט העיקר העצימות והמשקל, כל השאר זה חרטא שלא דורש התייחסות. |
ציטוט:
אתה סתם רשמת לו מה נוח לך ולא מה נורמלי לעשות באימון רגליים באמת אימון מוזר מה שאתה עושה |
אם אין סקוואט בתכנית שווה לעשות קלאסי על פני רומני. אם יש אז עדיף רומני, לרוב
|
נכון מאוד, רשמתי לו מה שנוח וטוב בשבילי ועל זה אני ממליץ, או שלהמליץ לו על משהו שלא נוח לי..?
דדליפט, סקוואט - סוף סיפור. תפסיקו להתעמק בשטויות. |
ציטוט:
"למה לעשות דדליפט קלאסי - כי ככה אני אוהב" - אחלה תשובה. "אתה חושב שבמאת צריך להתעמק באיזה דדליפט לעשות, נראה לך שזה כל כך ישנה משהו..?" - אתה חושב שבאמת צריך להתעמק באיזה שיפוע לעשות בנצ'? "אני נח הרבה אז אני עושה בטן בין הסטים" - זה קצת מתנגש, או שאתה נח או שאתה עובד. לא משנה על מה ואיך אתה עובד, אתה עובד. מנוחה זה לשבת על הכסא, לשתות מים, להרגיע את הנשימות ו"לטעון" את הגוף לקראת הסט הבא. |
דווקא עדיף לא לשבת לא? תמיד חשבתי שלתת לרגליים שיחרור בהליכה ובניעור
|
ציטוט:
בסדר זה לא עקרוני מה אתה נתפס לקטנות אל תהיה מציק. התכוונתי לנוח - תפרש את זה איך שאתה רוצה. לעשות בטן זה בפירוש לא לנוח. |
מסכים איתך בקשר לבטן, ושאלתי כדרך אגב לא כדי לפתוחי כאן ויכוח בנושא :)
|
Hebrew isn't working so I'm writing in English.
FIRST SQUAT THEN DEADLIFT. NEVER deadlift before you squat. If will first squat and then you won't succeed in the deadlift then no harm, the weight isn't moving. But if you deadlift then squat then you're stuck(unless you kill kittens by squatting half the way) There are several more reason to squat first that I can't recall, look for the "Rippetoe faq" and seach there. The best way to rest between sets is actually prone(lying), then sitting and then standing. |
ציטוט:
תפסיק כבר לזיין לי במוח דדליפט רומני, פולני, בדואי, זה לא מעניין אותי אתה לא מבין..? אני עושה מה שנוח לי ולא שם זין על מה שאתה אומר, ואל תערב את הגנטיקה שלי מה היא קשורה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
בין סט לסט הצעתי לו לעשות קצת כפיפות בטן זה הכל (אני לא מאמין שאני עונה לך על זה) בקשר ללג פרס, אני עושה את זה בדרופ סטים מהירים בסוף אימון שזה יוצא 20 חזרות בסופו של דבר בכל אופן, אין לי כוח יותר לקטנוניות שלך, תעשה את האימונים שלך, ואני את שלי, לילה טוב. |
ציטוט:
פשוט אל תטעה אחרים. |
פאניק תשמע אחי אני לא יודע אם זה נכון או לא אבל במכון שלי מיתאמן איזה אחד שהיה מר ישראל לפני איזה 10 -15 שנה הוא עושה בטן בין הסטים שלו ויש שם עוד כמה סוסים רציניים שגם הם עושים ככה
לעידן כבר אמרתי לך אחי קודם כל סקוואט ואם אתה ממש רוצה לך על רומני אני אישית נגד דד ליפט תרגיל מגעיל!! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:24. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ