ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   לעשות את שיטת העמסה אם הקריאטין ? או שרק לפני אימון (https://israelbody.com/showthread.php?t=3584)

- Idan - 25-12-06 18:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eminemfan
לא מכיר את של יוניברסל אני ממליץ על קריאטין של נוז או אקסטרים הם בין הטובים------
מחקרים הראו שקריאטין נספג בצורה טובה יותר (60% יותר טוב) אם הוא משולב עם פחמימות בעלות אינדקס גליקמי גבוה, כגון סוכר ענבים. לא כדי לקחת את הקריאטין עם מיץ תפוזים מאחר והחומציות של פרי ההדר פוגמת באפקט החיובי של הקריאטין.
לסיכום, הדרך הטובה ביותר לקחת קריאטין היא במים פושרים עם תוספת פחמימות פשוטות.

מחקרים אחרונים הראו שתוספת פחמימות אכן שיפרה את ספיגת הקריאטין בשרירים, אך בפועל לא שינתה דבר מבחינת ביצועי הנבדקים, שזה משהו שהמחקרים הקודמים לא טרחו לבדוק.

eminemfan 25-12-06 20:28

אתם לא מבינים מהחיים שלכם---כל מה שרשמתי פה זה ציטוטים! של מולי אפשטיין,לכו תתוכחו איתו!!

eminemfan 25-12-06 20:31

ספורטאים שנוהגים לבצע תקופת העמסה של 5 ימים, ממשיכים לצרוך את התוסף במינון יומי חד-פעמי (שלב התחזוקה) למשך 4-6 שבועות נוספים. לאחר מחזור נטילה מלא מומלץ לבצע תקופת הפוגה של כחודש ימים (Wash Out) במהלכה חוזרים ערכי הקריאטין בגוף לערכי טרום השימוש.

מרבית העלייה בנפח השריר ובכוח השריר מתרחשת בחודש הראשון לצריכת הקריאטין. שמירה על מסת השריר מתקיימת כל עוד נמשכת נטילת הקריאטין; הפסקת השימוש בקריאטין תגרום לירידה הדרגתית בנפח השריר ולאחר חודש יחזרו ערכי הקריאטין בשריר למצב של טרום השימוש. העלייה בכוח השריר ובנפחו, אשר נגרמו מהגדלת כמות הנוזלים התוך-תאית, תעלם אף היא בתוך פרק זמן זה. לעומת זאת, תישמר העלייה במסת השריר אשר הושגה בעקבות השיפור ברמת האימון. ---מולי אפשטיין

eminemfan 25-12-06 20:34

הוא מורכב משלוש חומצות אמינו: ארגינין, גליסין ומתיונין.

- Idan - 25-12-06 21:29

אתה מוכן כבר להפסיק לצטט את המאמרים שלך? לא יודע אם שמת לב, אבל חזרת על אותם דברים יותר מפעם אחת (זה מה שקורה בדר"כ כעושים "קופי-פייסט"). אתה לא מחדש פה לכלום לאף אחד, ויותר מזה - אתה טועה במס' דברים.

Bullet 25-12-06 21:33

ומי זה מולי אפשטיין?

shahaflol 25-12-06 21:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
ומי זה מולי אפשטיין?

פיזיולוג מאמץ ראש מדור "שירותים מדעיים לספורטאי הישג" בוינגייט, וממה שראיתי במאמרים ובתוכן הרצאות שלו יש לו ידע נרחב.

eminemfan 26-12-06 01:04

תשמעו לא אני ולא אתם מבינים ברמה של גיל גרנות,מולי אפשטיין,שון פורטל וכו',אנחנו מבינים ברמה הבסיסית ומחליפים מידע בשביל זה נועד הפורום,כמעט כל אחד אומר משהו נכון וגם משהו שגוי וכל אחד אומר את דעתו ובסוף מגיעים למסקנה,אני הבעתי את מה שרציתי להגיד על סמך מאמר----מה שבטוח 100000 אחוז קריאטין עוזר מאוד בעליית הנפח של השריר וגורם לספיחת נוזלים אל השריר ובגדול קריאטין זה פחמימות וברגע שתפסיק להשתמש אתה לא תאבד את כל המסה כי מה שהשגת באימונים קשים ישאר לך בלי שום קשר לקריאטין...

Bullet 26-12-06 01:07

לקריאטין אין ערך קלורי... אני לא כ"כ חושב שזה פחממות.
עדיף שתקרא את המאמרים שלך ביתר צומת לב.

ואתה לא תגיד פה לאף אחד עד כמה שהוא מבין.
יש פה כמה חברה (לא אני) שיודעים יותר ממי שתיארת ביחד.

eminemfan 26-12-06 01:15

יודעים יותר מגיל גרנות מולי אפשטין ושון פורטל ?חחחחחחחחחחחחחח הצחקת אותי ,תעלה את השמות האלה בפורום ותראה איזה תגובות של אלילים תקבל,הם בין המומחים הגדולים בארץ! וקראיטין זה בעבוע פחמימות.........

- Idan - 26-12-06 16:53

אויש שתוק כבר. איבדת את זכות הדיבור ברגע שאמרת שקריאטין זה פחמימות.
אתה מבין? זה ההבדל בינך לבין כל מי שהגיב לך. אתה מתסמך על מאמרים בעיניים עצומות, ואתה אפילו לא מבין את מה שאתה קורא, כי אני מוכן לשים את כל הוני ורכושי שלא כתוב בשום מקום שקריאטין זה פחמימות.
על מחקרים שמעת? אתה יודע, הדברים האלה שהמדע מתבסס עליהם? מה שאומר שכל תזונאי באיזו רמה שלא יהיה, מתבסס גם הוא על מחקרים.

*דופק לעצמי את הראש במקלדת*

eminemfan 26-12-06 17:07

צודק אחי התבלבלתי..... אבל בקשר לשאר הדברים אני חושב שאני צודק כי זה גם מבוסס על מחקרים,אבל שוב,לכל דבר יש מחקר נגד כולם יודעים את זה...

Bullet 26-12-06 17:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eminemfan
צודק אחי התבלבלתי..... אבל בקשר לשאר הדברים אני חושב שאני צודק כי זה גם מבוסס על מחקרים,אבל שוב,לכל דבר יש מחקר נגד כולם יודעים את זה...

לא, כי לא יכול להיות מחקר שיוכיח משהו לא נכון. אלא אם הוא שגוי/מזוייף.

shahaflol 26-12-06 17:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי - Idan -
אויש שתוק כבר. איבדת את זכות הדיבור ברגע שאמרת שקריאטין זה פחמימות.
אתה מבין? זה ההבדל בינך לבין כל מי שהגיב לך. אתה מתסמך על מאמרים בעיניים עצומות, ואתה אפילו לא מבין את מה שאתה קורא, כי אני מוכן לשים את כל הוני ורכושי שלא כתוב בשום מקום שקריאטין זה פחמימות.
על מחקרים שמעת? אתה יודע, הדברים האלה שהמדע מתבסס עליהם? מה שאומר שכל תזונאי באיזו רמה שלא יהיה, מתבסס גם הוא על מחקרים.

*דופק לעצמי את הראש במקלדת*

חחחחח בהתחלה קריאטין היה חומצת אמינו, אח"כ פחמימה, מעניין מה ההמשך.

אבל אל תיתן למידע השגוי שלו להטעות אותך, האנשים שהוא הביא לדוגמא הם אנשים עם ידע רחב ומומחים בתחומם, ואף לא אחד מהם אמר אפילו לרגע את מה שהוא אמר על קריאטין, זו כנראה אי הבנה שלו.

Nimrod 26-12-06 17:43

ציטוט:

לקריאטין אין ערך קלורי... אני לא כ"כ חושב שזה פחממות.
עדיף שתקרא את המאמרים שלך ביתר צומת לב.

ואתה לא תגיד פה לאף אחד עד כמה שהוא מבין.
יש פה כמה חברה (לא אני) שיודעים יותר ממי שתיארת ביחד.

גל?!

ד"א, אמינם פאן אתה אדיוט :X

Bullet 26-12-06 17:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Nimrod
גל?!

ד"א, אמינם פאן אתה אדיוט :X

גל נעלם לאנשהו. ולא דברתי על גל...
אני דברתי עליך נמרוד :laugh:

shahaflol 26-12-06 17:47

ציטוט:

גל נעלם לאנשהו. ולא דברתי על גל...
אני דברתי עליך נמרוד :laugh:

אל תזלזל בהם, הם יודעים הרבה יותר ממה שאתה חושב.

Bullet 26-12-06 17:53

מי מזלזל?

Nadav19 26-12-06 19:44

אני יגיד לך מה אני עשיתי והלך לי מצויין.

7 ימים ראשונים 20ג' ביום: 5ג' בבוקר, 5ג' אחרי אימון, 5ג' לפני השינה ועוד 5ג' מתישהו במהלך היום.

יום 8 עד יום 21 - 15ג' ביום: 5ג' לפני אימון, בבוקר, ובלילה.
יום 21 עד יום 28 - 5ג' ביום: 5ג' לפני אימון.

eminemfan 26-12-06 19:44

תשיכו לקטול! הודיתי בטעות זה לא פחמימה אוקיי,תצלבו אותי וזהו :):):):).... פעם הבאה אני יסתמך יותר ויבין לעומק.... ולהרגע עם הדיבורים אני מנסה לעזור ולקבל עזרה אני לא ילד בן 14 אני בן 22 שסך הכל מנסה לאגור מידע ועל הדרך כל אחד אומר שטויות אז אל תזיינו בשכל,תעירו על טעויות בצורה יותר ראויה..

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:59.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ