![]() |
ציטוט:
מצטער לבאס אבל אני מתאמן בבית וגדול ממך |
ציטוט:
חחח לג פרס חובה? טוב לדעת. תאמר לי מה רע בסקוואטים + כפיפת רגליים + פשיטת ברכיים כאימון רגליים? סמית' משין חובה? בשביל מה? בשביל לתלות את המגבת? אפשר להסתדר במתלה ביתי. בקשר לפולי עליון - אפשר לקנות מולטי טריינר עם 75 ק"ג ולהוסיף, אני הוספתי 10 ק"ג, אפשר להוסיף למולטי משקל, אם לא ידעת. כלוב לסקוואט זה דבר מאוד חיובי, אבל בהחלט לא הכרחי, אפשר להשתמש במתקן של הספת משקולות אבל מסכים איתך שכלוב זה דבר טוב. 4 דאמבלים מתברגים? אתה מתכוון למוטות? מספיק 2 מוטות מתברגים. ספת בנץ' אכן חובה. "פולי עליון תחתון +שני צדדים ביחד" - תחתון יש במולטי טריינר. מתח - יש בכמעט כל בית. מראות מקיר לקיר,ריצפה מיוחדת שאפשר לזרוק עלי משקולות - לא צריך להגזים, זה מותרות, אמנם זה עוזר אבל בא לא ניכנס לפרטים. אפשר גם להגיד שנייר טאולט זה חובה. ספה מתכווננת - מה? אמרת שספת בנץ' חובה, מה הכפילויות האלה? ספה מתכווננת, שמעת על ספת בנץ' מתכווננת? יש דבר כזה! פשיטות\כפיפיות ברכיים - פשיטה יש במולטי טריינר וזה בסדר גמור, כפיפות ברכיים אפשר גם במולטי רגל - רגל אבל בכל ספת בנץ אפשר לעשות שתי הרגליים יחד. אז מספיק עם הזיוני שכל. |
חוץ מזה, הפיתוח גוף עצמו קיים הרבה לפני שהומצאו כל המכשירים האלה. קל להגיד שבשביל פיתוח גוף רציני צריך פולי, פשיטות, כפיפות, לג פרס וכו... אבל הדברים האלה לא קיימים מעולם. איך גאורג האקנשמידט התאמן? איך סטיב ריבז התאמן? איך ג'סי מארונדה מתאמן? איך אתלטים סובייטים התאמנו? אפשר לחשוב שסמיט מאשין, רצפות מיוחדות וספות מתכווננות קיימות בכל מקום וזמן שבו אנשים מקצועיים מתאמנים. מה שאתה מדבר עליו זה כבר Fancy gym. אנשים פשוט רגילים להתפנק, אז אחר כך נדמה להם שמשהו מתחת למה שהם מתרגלים לראות זה כבר לא חיים...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בגדול עם רצפה אפשר לפתח כל שריר שקיים בגוף , אתה מוסיף כיסאות , מוט מטח , דאמבלים ספה ויש לך אימון קומפלט , העיקר אתה לא תיתקע מתחת לבנץ' (אגב אני עובד על גב גם עם רצפה.... מצאתי תרגיל חדש ונחמד ביותר לגב שאתה מבצע אותו עם כרית וריצפה) |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה לוקח כרית יושב עליה עם הברכיים , על רצפה חלקה \ פחות חלקה ( תלוי בהתנגדו תשאתה רוצה) ואז עם הידיים בלבד (יד אחת בכל פעם) מושך את עצמיך קדימה , מגיע לסוף החדר ( 5 מטר אצלי) ודוחף חזרה או עושה סיבוב , צעד של דבר כזה במצב שאני עושה את זה הרבה יותר קשה מעלייה אחת למטח ואני עושה את זה למשך 10 דקות ( וזה מאמצים של חיים ומוות מההתחלה , פשוט אין חלק שלילי בתרגיל אז אתה יכול לקחת נשימה ולהמשיך , הראש שלי יותר אדום מדדליפטים 1RM) זה יותר לכל הגוף העליון אבל זה עובד מצויין על הגב אה ושחכתי לומר , 60 שקל ובית עם דברים פשוטים (ו150 שקל לאימון אישי איתי אחרי שאני אסיים קורס:wiggle:) ואתה יכול להגיע לרמה של תחרות מצידי בבית מבחינת המגוון דברי םשאתה יכול לעשות לאימון. |
ציטוט:
רק הבעיה היא שעכשיו יש לי בעיית גב ואנלא יכול להתאמן(אפילו שכיבות סמיכה לא יכול לעשות.:cry_1: .) אבל אחרי שאני יבריא אני יצור איתך קשר,תהיה בטוח. |
בוא נתחיל ככה .
יש לי שני משקולות מתברגות ! למה מוט אם אפשר לעשות אם שניים? לגבי ספה אני לא צריך לקנות אני מחבר שתי כיסאות וזה יוצא לי בול כמו ספה וזה נוח לאימונים. מתח אני אקנה וזהו מה עוד אני צריך חוץ מפלטות שאני אקנה ? |
בקיצור אין צורך לפולי עליון וכו' וכו' או מולטיטרינר
לאמן גב הכי טוב בתרגילים מורכבים כמו בנט אובר,דדליפט,טי באר וכו' מי שראה את the unbelivable יכול לראות איך רוני מסתדר מעולה בלי פולי עליון לעשות תרגילים לגב מה שצריך זה ציוד בסיסי של ספת לחיצה,2 דאמבלים,מוט ארוך ישר ופלטות |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אם זה לא גוף יפה בשביל הידע של שנת 1903 (ובכלל) - אני רצחתי את אלכסנדר ליטוויננקו.
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...shmidt1903.jpg |
|
|
יש עוד רשימה ארוכה של אנשים אגב...
|
אה סבבה ואיך אפשר להצמיד את הרווח בחזה יש תרגילים לזה?
|
ואל תשכחו שהיום זה תזונה וסטרואידים
פעם בפיתוח גוף היו אומרים לכם לאגול בשר כל ארוחה במאסה לשתות 5 ליטר חלב כל יום ובחיטוב לא פלטות בדאמבלים לא היו בקושי היו דאמבלים לא היה בנץ' ועוד מלא דברים שיש היום . ומעט מאוד אנשים עסקו בזה ככה שרואים פחות ופחות פריקים גנטיים כי פשוט לא היה המושג זמן פנוי. ועדיין היו הישגים. למה כי אם כל הדברים הטובים שהגיעו כמו הבנץ' והלג פרס גם הגיעו שטויות כמו פילאטיס מדריכים שלא יודעים כלום ו10008 מיתוסים |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:19. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ