![]() |
ציטוט:
קיצר אם אנחנו מתאמים ת'עניין אתה יכול להכניס אותי לאימון בהולמס ::ohmy: ? ד"א לא ענית לי איזה מהם ^_^ |
ציטוט:
|
ציטוט:
אם אתה רוצה לדעת נשלח לך במייל תשובה |
ציטוט:
לדוגמא בלחיצת חזה הבעיה איננה טמונה בדחיפה אלא בהחזקה של המשקולת (על אחד כמה וכמה משקולות יד) שדורשת החזקת גוף נכונה,תזמון של כתף-שכמה בית חזה,שמירה על עקומות עמוד השדרה,פרופריוספציה (יכולת של הקולטנים הפרקיים המגיבים לשינויים בלחץ,תנועה,מהירות,חום,כאב) |
טוב שלחתי לך מייל :) אם זאת אופציה אז תשלח לי בחזרה גם את המסנג'ר שלך שלא נתכתב כמו נכים ^_^
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תחום הנוירולוגיה הוא מסקרן בצורה מדהימה.:wub1: |
טוב הוחלט לעבור למיליטרי, אפשר כמה דגשים לעבודה נכונה בתרגיל? ראיתי סירטונים אבל סירטונים זה קל לראות
|
ציטוט:
מיליטרי = לחיצת כתפיים אתה רציני? |
ציטוט:
|
אם כבר הגבתם אולי תוכלו לתת לי מספר דגשים להקפדה על עבודה נכונה?
|
ציטוט:
בלחיצת כתפיים בעמידה יש פחות עומס על הגב מלחיצת כתפיים בישיבה? בישיבה על העומס על הגב? את הלחיצה אני עושה עם דאמבלים, עם מוט אני מרגיש שהעבודה על הכתפיים לא שווה (יד אחת מובילה יותר), זה משנה? |
ציטוט:
|
תודה על התגובה..
בקשר ללחץ על הגב, באמת בעמידה יש פחות? (ולגבי מוט - דאמבלים) |
ציטוט:
|
אפשר לומר שמדובר כמעט בשני תרגילים שונים. אמנם מילטרי פרס ולחיצת כתפיים בעמידה (הכוונה היא ל Bb סטייל, וינגייט ודומיהם) נראים ויזואלית כמעט זהים, אבל כמו שציינתי בהודעה הקודמת יש ביניהם כמה הבדלים במכניקה של התנועה עצמה שנובעים מהמנח של הגוף ביחס למוט, מהמישור שבו מתבצעת התנועה ועד לתנועה של המוט ביחס לגוף ולהפך במהלך התרגיל.
סתם ככה פירוט בקצרה. במילטרי התנועה היא במישור הסקפולרי (מנח נטרלי של ההומרוס ביחס לסקפולה) מה שמקטין משמעותית את האימפינג'מנט (צביטה כמדומני) במפרק הכתף. המרחק של התתנגדות במילטרי מציר התנועה בכתף קטן יותר ביחס ללחיצת כתפיים מה שמגדיל את היחס בין המומנט שמפעילה ההתנגדות למומנט שהשרירים מפעילים, וכמובן שבגלל המחסור בתנועה יעילה של הגוף קדימה בלחיצת כתפיים או שתתקבל תנועה פחות אנכית של התנגדות או שמפרק הירך והחוליות הלומבריות ימצאו במצב של פשיטת יתר במהלך רוב התנועה. אני בטוח שקיימים עוד כמה הבדלים אולי רק קצת פחות מהותיים. |
ציטוט:
|
עצה שלי אל תעשה לחיצת כתפיים עם מוט W אתה לא יכול להחזיק את שורש כף היד כמו שצריך ויגרום לך לדלקות וכל מיני דברים שיכולים לעקב אותך ולרתק אותך מאימונים...
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:36. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ