![]() |
נראה מדהים, 125 קילו ורק בן 19 !
כל הכבוד ושיהייה בהצלחה ! |
הוא עצום... לא להאמין שהוא קטן ממני (בגיל כן?)!
|
נראה עצום, לא חבל להתחיל סייקלים מגיל כזה? :s
|
טנק לא נורמלי!!!
|
כל הכבוד לקח את כל העיניין ברצינות מלאה מעיד על אופי חזק שהולך עד הסוף . מאוד מרשים , ללא ספק נראה מעולה . מעניין מאוד יהיה לראות אותו חטוב לתחרות .
המשך כך ישר כוח . |
במילה אחת ? וואו !
הכישרון הכי גדול שצומח פה בנוער...מאכיל המון מהבוגרים הרבה קש אם הוא יתחרה השנה יהיה מאוד מאוד מעניין כל הכבוד אסיד,אתה נראה כרגע מיליון דולר..בשיא הכנות הלוואי עליי |
אסיד כנראה מתחרה רק שנה הבאה, אבל צפו להפתעה בקטגוריה של הנוער: בפעם האחרונה שדיברתי עם גלעד הוא היה 130 קילו על 14 אחוז שומן, הבנאדם הולך להרעיד את הבמה, תרתי משמע.
|
מרשים !
מאוד מרשים
הן מבחינת הגודל והן מבחינת הכוח . |
ציטוט:
|
כל הכבוד נראה מצוין.
גדלת הרבה מאז שראיתי אותך בכנס של נאבא בחיפה, נראה מאוד מסיבי . תצליח! נ.ב - גלעד, אם אתה לא רוצה אתה לא חייב לרשום פה בפורום. אף אחד לא הכריח אותך. אבל אם אתה כן רושם בבקשה תקפיד על שפה וצורת התבטאות נאותה. במיוחד כשאנחנו רוצים לעלות את הרמה שאתה כל הזמן מתלונן עליה. כמו שאני לא בא אליך הביתה ומחרבן לך בסלון אל תבוא ותכתוב פה דברים על הפורום שהם מעבר לטענות לגיטימיות (שאגב, אני מסכים איתך לגבי חלק מהם) צר לי שאתה לא כותב פה יותר, אני לא מאורע בכל הריבים שלך עם אנשים פה , ממה ששמעתי בעקיפין אני חושב שיש דברים שכנראה לא הבנת נכון - אם תרצה, אני אחבר אותך במסנגר ונדבר על זה. אם לא, קח לתשומת לבך מה שכתבתי ושיהיה בהצלחה. |
פשוט מדהים... מסה קולוסאלית (ענקית) איכותית זה אנשים שאפשר להתגאות בהם בתחום פיתוח גוף בארץ...כמו כן גלעד התותח...
תמשיכו ככה יישר כוח |
איזה ענקקיי:bow:
|
בן 19 על 51 הקיף יד ?!!!! זה לא הגיוני... באמת כל הכבוד לו
|
אסיד בחור עצום וספורטאי עם פוטינציאל אדיר בשני תחומים גם Pl וגם Bb
דרך אגב התמונות האלה ממש אבל ממש לא מחמיאות לבחור, חבל לצלם תמונות באיכות שכזאת כשמדובר על אסיד... בהצלחה בהמשך, גם לאסיד וגם לגלעד הטנק !!!!!!!!!!! :) |
עזבו כמה שהוא גדול כרגע ,מעניינים אותי משקלי העבודה שלו ,הוא היה מלגזה גם קודם ,מעניין מה הנתונים כשהוא פלוס איזה 20 קילו ..
|
גלעד 130 קילו על 14%? :crazy: :crazy: :crazy:
לא נורמלי |
באמת טנק
אתה פשוט ענקי אסיד כל הכבוד רציתי לשאול אותו אבל במה הוא הולך להתסק בעתיד בpl או Bb בכל מקרה אתה ענקי ויכול באמת להאכיל המון בוגרים בתחרויות.. בהצלחה |
ציטוט:
--- לתמונות , נראה ממש גדול בתמונות מענין איך תראה בחיטוב... בהצלחה גבר. |
אני לא מאמין שהוא פאקינג בן 19. אם תמשיך בקצב הזה, ואני מאמין שתמשיך, אתה תגיע רחוק (ורחוק זה תחרויות בחו"ל). מדהים. :sbb2:
|
אדיר!!!!!!!!!!!!!!!!1
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ