ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   תמונות חדשות של אסיד! (https://israelbody.com/showthread.php?t=35449)

SiX PACK 25-05-08 05:07

נראה מדהים, 125 קילו ורק בן 19 !

כל הכבוד ושיהייה בהצלחה !

The Sun 25-05-08 06:56

הוא עצום... לא להאמין שהוא קטן ממני (בגיל כן?)!

tomerA 25-05-08 08:18

נראה עצום, לא חבל להתחיל סייקלים מגיל כזה? :s

פינגווין 25-05-08 08:20

טנק לא נורמלי!!!

טל יואב 25-05-08 08:32

כל הכבוד לקח את כל העיניין ברצינות מלאה מעיד על אופי חזק שהולך עד הסוף . מאוד מרשים , ללא ספק נראה מעולה . מעניין מאוד יהיה לראות אותו חטוב לתחרות .
המשך כך ישר כוח .

arbel2 25-05-08 10:50

במילה אחת ? וואו !
הכישרון הכי גדול שצומח פה בנוער...מאכיל המון מהבוגרים הרבה קש
אם הוא יתחרה השנה יהיה מאוד מאוד מעניין

כל הכבוד אסיד,אתה נראה כרגע מיליון דולר..בשיא הכנות הלוואי עליי

ניגרי ענק 25-05-08 11:35

אסיד כנראה מתחרה רק שנה הבאה, אבל צפו להפתעה בקטגוריה של הנוער: בפעם האחרונה שדיברתי עם גלעד הוא היה 130 קילו על 14 אחוז שומן, הבנאדם הולך להרעיד את הבמה, תרתי משמע.

noni 25-05-08 11:38

מרשים !

מאוד מרשים
הן מבחינת הגודל והן מבחינת הכוח .

פינגווין 25-05-08 11:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק
אסיד כנראה מתחרה רק שנה הבאה, אבל צפו להפתעה בקטגוריה של הנוער: בפעם האחרונה שדיברתי עם גלעד הוא היה 130 קילו על 14 אחוז שומן, הבנאדם הולך להרעיד את הבמה, תרתי משמע.

גלעד הולך להסתיר תמתחרים :laughing:

Yoggie 25-05-08 13:05

כל הכבוד נראה מצוין.
גדלת הרבה מאז שראיתי אותך בכנס של נאבא בחיפה, נראה מאוד מסיבי . תצליח!

נ.ב - גלעד,
אם אתה לא רוצה אתה לא חייב לרשום פה בפורום. אף אחד לא הכריח אותך. אבל אם אתה כן רושם בבקשה תקפיד על שפה וצורת התבטאות נאותה. במיוחד כשאנחנו רוצים לעלות את הרמה שאתה כל הזמן מתלונן עליה. כמו שאני לא בא אליך הביתה ומחרבן לך בסלון אל תבוא ותכתוב פה דברים על הפורום שהם מעבר לטענות לגיטימיות (שאגב, אני מסכים איתך לגבי חלק מהם)
צר לי שאתה לא כותב פה יותר, אני לא מאורע בכל הריבים שלך עם אנשים פה , ממה ששמעתי בעקיפין אני חושב שיש דברים שכנראה לא הבנת נכון - אם תרצה, אני אחבר אותך במסנגר ונדבר על זה.
אם לא, קח לתשומת לבך מה שכתבתי ושיהיה בהצלחה.

Mr.Olimpia 25-05-08 13:09

פשוט מדהים... מסה קולוסאלית (ענקית) איכותית זה אנשים שאפשר להתגאות בהם בתחום פיתוח גוף בארץ...כמו כן גלעד התותח...

תמשיכו ככה יישר כוח

Ferrari F430 26-05-08 14:43

איזה ענקקיי:bow:

Muscle-Man 26-05-08 14:54

בן 19 על 51 הקיף יד ?!!!! זה לא הגיוני... באמת כל הכבוד לו

Bodybuilder 26-05-08 15:00

אסיד בחור עצום וספורטאי עם פוטינציאל אדיר בשני תחומים גם Pl וגם Bb
דרך אגב התמונות האלה ממש אבל ממש לא מחמיאות לבחור, חבל לצלם תמונות באיכות שכזאת כשמדובר על אסיד...
בהצלחה בהמשך, גם לאסיד וגם לגלעד הטנק !!!!!!!!!!!
:)

arbel2 26-05-08 17:34

עזבו כמה שהוא גדול כרגע ,מעניינים אותי משקלי העבודה שלו ,הוא היה מלגזה גם קודם ,מעניין מה הנתונים כשהוא פלוס איזה 20 קילו ..

P-a-n-1-c 26-05-08 17:47

גלעד 130 קילו על 14%? :crazy: :crazy: :crazy:
לא נורמלי

alons 26-05-08 20:15

באמת טנק
אתה פשוט ענקי אסיד כל הכבוד
רציתי לשאול אותו אבל
במה הוא הולך להתסק בעתיד בpl או Bb
בכל מקרה אתה ענקי ויכול באמת להאכיל המון בוגרים בתחרויות..

בהצלחה

dethMAN 26-05-08 21:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf

פשוט להקיא על ההודעה שרשמתה ועל הפורום הזה ביחד חחח:flowers: מדהים כמה שהרמה פה רק יורדת:no:
יודע מזה אומר נכון?שפורום פיתוח גוף זה בחיים לא יהיה ושום דבר חוץ מזיוני שכל לא יצא מהפורום המסריח הזה:)
ולהעלות תמונות של רוני,קטלר או דניס וולף אתה או כל אחד אחר יודעים ואז בישביל הספאם המסריח לרשום "סוס" וזהו אין לך ולרוב הקהל פה לצערי הערכה אמיתית לפיתוח גוף אמיתי.
עלי תמחק תתמונות ואל תעלה את זה לכאן בכלל ובכללי שום דבר שקשור לאסיד זה אנשים שלא יודעים להעריך לא צריכים בכלל לתת שיפוט לאחד כמו אסיד,בן אדם התחרה ב5 תחרויות של פאוורליפטינג(בלחיצת חזה) ובמר ישראל לנוער בנאבא בשנת 2006.

אני נתתי תמילה שלי לבן אדם שאני לא אכתוב פה יותר אבל הפעם החוסר הערכה והזילזול הזה כלפי אסיד שהוא כמו אח בישבילי אני לא אשב בשקט ויראה תחוסר זילזול הזה חוגג.
באמת שאין לי מה להכנס לפה יותר וארבל אתה יכול להשעות תמשתמש שלי בכייף ולמחוק תמפתח גוף מתחרה אתה יודע מה דעתי כבר ואת מזה מענין לי.

מקוה שיום אחד יצא מהפורום הזה קצת רצינות והערכה לספורט ולא זילזול לצחוק על FXP אתם יודעים :):):):) אבל בקצב הזה תהיו יותר גרועים מהם.

שבוע טוב
ומי שיש לו מה להגיד :):):):) תפדל מענין לי תביצה:diractor:

למה בגישה שלילית תמיד? ולמה לנבל את הפה?
---
לתמונות , נראה ממש גדול בתמונות מענין איך תראה בחיטוב... בהצלחה גבר.

TheGift 26-05-08 21:46

אני לא מאמין שהוא פאקינג בן 19. אם תמשיך בקצב הזה, ואני מאמין שתמשיך, אתה תגיע רחוק (ורחוק זה תחרויות בחו"ל). מדהים. :sbb2:

Jones 26-05-08 22:21

אדיר!!!!!!!!!!!!!!!!1

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:11.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ