![]() |
אח שלי שהיה באגוז עלה אומנם בשומן עבר נהיה בהמה ועכשיו הוא ירד מכל השומן שצבר שם ועדיין מאסבי
אני אישית ירדתי 10 קילו האזור היחיד שלא ירדתי בו בגוף זה הידיים אפילו גדלו לי חח גם האמות ירדתי בכל השאר בחזה בגב מעט אבל ירדתי ברגליים ירדתי המון בכל שריר כימאט חוץ מהידיים והאמות |
תיבדוק גם איפה אתה עושה טירונות ובאמת תעמיס באוכל ולשטח תחביא חטיפי חלבון ותוכל אותם בלילה באוהל חחח
|
דרך אגב תנסה לדבר אם המפקדים שלך אם יש אפשרות שבנוהל שבת תוכל ללכת למכון זה כבר יהיה מצויין זה גם מה שאני הולך לבקש חחח
|
זה אינדיבידואלי, יש כאלו שיישארו אותו הדבר, יש כאלו שירדו, יש כאלו שאפילו יעלו.
המסלול של מגלן די ארוך ועם התכנים של המסלול קשה לי להאמין שיהיה לך זמן או חשק לנסות לשמור על מסה. |
בהצלחה אחי שמור על עצמך!!
|
ציטוט:
|
אממ, שמע זה מאוד מאוד קשה, במיוחד בהכשרה, אחר-כך עם הפז"ם יבואו גם הזכויות השאלה אם תשאר לך המוטיבציה אחרי שנה ומשהו... ( סוף מסלול )
עריכה: שומר החומות - בטח שזאת סיירת של צנחנים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
הקשר היחידי של מגלן לצנחנים זה שהם לוקחים חיילים מהגיבוש שנערך לאחר הגיוס לצנחנים... מגלן כפופה לאוגדה... |
:unsure:
אוקי לקחתי בחזרה :unsure: |
לא הבנתי את הדרך שבה הגעת למגלן
התגייסת כבר? היית יעני בגיבוש צנחנים ומתוך כל המתבגשים ישר עברת גם צנחנים וגם מגלן? |
ציטוט:
איך זה? מדריך הכיתה שלנו (של לימודי ההנדסאות) צריך לשבץ 2 תלמידים במגלן, אני אחד מהם. |
ציטוט:
|
ציטוט:
הוא הסביר לנו שאנחנו מוכשרים כלוחמים ויוצאים לכל פעילות מבצעית עם היחידה, ובנוסף לזה אנחנו מתפקדים כאחראיים על טיל העורב (TOW) + הנדסאים בשטח. |
ציטוט:
אתה תומכ"ל שזה לא פחות חשוב, אבל אתה לא לוחם. זה כמו שהאפסנאים יוצאים לפעילויות מבצעיות לפעמים על מנת לדאוג ללוחמים, זה כמו שהמודיעין של היחידה דואגים למבצעים ובלעדיהם ללוחמים לא יהיה סיכוי.. אבל לוחם בתכלאס אתה לא. בלי לבאס. |
מזל טוב אחי בהחלט נשמעת יחידה איכותית מגלן!
צנחנים זאת האופציה השלישית שלי אחרי חובלים [1] ו669 [2] בהחלט מקום טוב להיות בו! בהצלחה תהיה חזק עריכה: אז אתה בעצם לא לוחם אתה על תקן תומך לחימה לא כך?... בכל מקרה בהצלחה |
אם אתה לא מתמיין מהטירונות אז אתה תומך לחימה אחי, אל תתבאס.
|
ציטוט:
עכשיו היחידה צריכה להוריד מטרה כלשהי בעזרת טיל העורב (הנחיית טלווזיה/לייזר), מי יעשה את זה אם לא אני? אני היחיד בשטח שיכול ומסוגל לתפעל את המערכת של הטיל. תקרא כתבות על הפעילויות של היחידה במלחמת לבנון השניה, איך הם הורידו משגרי טילים? בעזרת טיל עורב. |
ציטוט:
http://www.fresh.co.il/vBulletin/sho...d.php?t=410445 |
ציטוט:
אחד שנושא עליו נשק ומשגר טילים בשטח הוא לא לוחם? סבבה מה אני אגיד לך אחי. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:40. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ