![]() |
בהצלחה גבר.
|
כל הכבוד !
|
שבור דאמבל ובהצלחה
|
סחתיין יא גבר גבר בהצלחה..
|
את זה לא ראיתי בא ..
מזל טוב בכל אופן :flowers: |
כל הכבוד יש פה צוות ניהול מעולה אני רק מאוכזב מאופן שבו היתנהגו אלי ועשו לי מש/הו שלא הגיע לי ועוד בא לבקש ממני לימחול מכבודי
אבל אותו מנהל לא בא לבקש סליחה ולא בא להגיד שהוא טעה זה משהו שעד עכשיו מעצבן אותי ומי שחלק מהסיפור הזה יודע והכי מצחיק שאת אותו מנהל הערכתי אבל היום אין לי שום כבוד אליו אני יודע שזה לא המקום לומר את זה אבל זה לא הוגן ועד היום לא היתנצלו בפני למרות שמנהל אחר הציע לפצות אותי בעיקרון בנוגע ולבטל את אותו עונש אבל לא ככה יש דרך לדברים אז סליחה שחשפתי את זה פה אבל אני קצת ממורמר מין הנושא סיקס פאק שיהיה לך המון בהצלחה בתפקיד החדש שלך |
ציטוט:
|
בהצלחה אחי
|
בחירה קצת תמוהה (ללא פן אישי הקשור אליך).
בהצלחה |
ציטוט:
הוא לא הבנאדם שהכי תרם לפורום חוץ מהתמונות שלו הוא הושעה הרבה פמעים יחסית לאנשים שגם משקיעים וגם בחיים לא הושעו. לפי דעתי האישית לא מגיע לו את זה. כאילו התאכלס נקחתם אותו רק בגלל הגוף . למה תשאל אנשים פה מי זה סיקס פאק יגידו זה אם הגוף או משהו בסיגנון אבל אם תשאל אנשים אחרים יגידו אחד אם ידע או דבים בסגנון אם הבנתה |
מזל טוב ובהצלחה!
|
שיהיה בהצלחה לא יודע איך הוא ינהל אבל נראה כבר בעתיד...
דרך אגב סתם המלצה חמה אם יש מישהו בפורום שצריך לקבל איזשהו תפקיד זה m0she לדעתי בחור אדיר נהנה מכל תגובה שלו כאן אין הרבה אנשים בעלי ידע כמוהו פה... |
ציטוט:
|
עלה והצלח אחינו היקר!
|
ציטוט:
|
תודה לכולם על העידוד , אתם לא תתאכזבו .
|
בהצלחה
זה היה עיניין של זמן עד שהוא יגיע לvip או ניהול, בן אדם מוכשר |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
שיעור חשוב בללמוד לפרגן (ואם לא לפרגן אז פשוט לסתום את הפה)...
קנאה היא חולשה ואפשר להריח אותה מקילומטרים... סיקס פאק קיבל את התפקיד לא בגלל ידע רחב,אלא בגלל שיש לו יכולות אחרות,וכן האמת היא שגם לפז"מ יש תפקיד בפורום (אם נרצה או לא נרצה),כי בין היתר הוא מקנה לך נסיון ניהולי והכרה יותר טובה של המערכת. ואחד כמו משה,עצם העובדה שהוא עוד בכלל מגיב בפורום מדי פעם היא כבר מעל ומעבר בהתחשב בעובדה שהוא תלמיד לרפואה.קצת סניגורי אבל באמת שלא נראה לי שיש לו זמן מיותר לחסום הודעות של ילדים שמדברים על כסף זול באינטרנט... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:48. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ