ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   צריך תרגילים טובים לאמות (לא משהו שמעמיס על המפרק) (https://israelbody.com/showthread.php?t=3491)

Yoshi-Moto 23-12-06 11:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Amit
אוקיי אז אם ככה אני ימליץ למי שרוצה לעבוד בצורה ישירה על האמות לנסות לעבוד עליהם ואז לראות איך הוא ירגיש מבחינת מפרק שורש כף היד כי אני אישית אחרי כזאתי עבודה לא יכול להזיז את המפרק הזה ל2-3 ימים וחייב תחבושות כאלה כדי להתאמן
אממ מוסכם?:)

לא מוסכם לפי השיטה שלי... אני אצייר עוד איזה חצי שעה חכה

Yoshi-Moto 23-12-06 12:48

טוב עשיתי את זה
התמונה לא כל כך מובנת אבל חפיף אני גם מסביר מילולית.
http://img166.imageshack.us/my.php?image=2633xt0.jpg

בציור מספר 1 אתם יכולים להראות שהמפרק מתעקם לכיוון גב היד, מה שפוגע במפרק.
בציור מספר 2 אתם יכולים לראות שהמפרק נמתך לכיוון קצות האצבעות וזה לא גורם לשום לחץ או כאב על המפרקים.
אני אומר את זה מנסיון. נסו את זה במכון ותראו שאני צודק

מקווה שהבנתם משהו :blush:

m0she 23-12-06 13:40

לא כדאי לעבוד ישירות על הכופפים של שורש כף היד , אלה שרירים קטנים יחסית ודי עדינים. דלקות ונפיחות יכולות לגרום לתופעות מאוד לא נעימות כמוCarpal Tunnel Syndrome. בכל אופן , באיזור המפרק עצמו עוברים רק גידים , לא סיבי שריר.

SiX PACK 23-12-06 14:10

חחחחחחחחחחחחחח מזה התמונה הזאת זה נראה כאילו אח שלי צייר אותה חחחחחחח לא הבנתי כלום
(דרך אגב אח שלי הוא בן 5 וחצי)

Leo 23-12-06 14:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Troya
לך תעשה ספונג'ה

The running man אחלה תרגיל לאמות אתה צריך להתלות על המתח וכשאתה עולה למעלה אל תעלה ישר אלא תעלה מצד ימין בקו של המתח תזוז לצד שמאל (כשאתה עדיין למעלה ) ואז תרד ושוב תתחיל את התנועה ולכל אורך התרגיל אתה מזיז את הרגליים כמו באופניים תרגיל מצויין עובד על הגב על האמות על הבטן ועל היד הקדמית

למה מה קרה? זה מהספונג'ה הרעיון כי זה כל פעם דפק לי את האמות ואין עומס על פרק כף היד

rg12 23-12-06 16:07

איך לעזאזל Lee Priest מגדל כאלה אמות בלי לדפוק שומדבר? איך הוא יכול להעמיס משקלים כל כך גדולים על האמה?
ולגבי הציור, אתה מתכוון פשוט לפתוח ולסגור את האצבעות בכף היד עם מוט מאחורי הגב?
אני כבר לא יודע מה לעשות, אני כבר דפקתי את המפרק ביד ימין לפני כמה ימים וזה עבר לי, ועכשיו אני לא יודע מה לעשות.
חצי מכם אומרים יאללה תעשה וחצי אומרים לא זה מסוכן, ולי יש כבר ניסיון עם תנועה עקומה או שזה היה פשוט לחץ על האזור (לא לחץ גדול) וכאב לי המפרק יומיים.

Yoshi-Moto 23-12-06 17:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי rg12
איך לעזאזל Lee Priest מגדל כאלה אמות בלי לדפוק שומדבר? איך הוא יכול להעמיס משקלים כל כך גדולים על האמה?
ולגבי הציור, אתה מתכוון פשוט לפתוח ולסגור את האצבעות בכף היד עם מוט מאחורי הגב?
אני כבר לא יודע מה לעשות, אני כבר דפקתי את המפרק ביד ימין לפני כמה ימים וזה עבר לי, ועכשיו אני לא יודע מה לעשות.
חצי מכם אומרים יאללה תעשה וחצי אומרים לא זה מסוכן, ולי יש כבר ניסיון עם תנועה עקומה או שזה היה פשוט לחץ על האזור (לא לחץ גדול) וכאב לי המפרק יומיים.

לא... תעשה את אותה פעולה... תכופף את המפרק על האמות רק כלפי מעלה..
והסברתי שזה לא פוגע המפרק... אם זה יכאב לך אז תפסיק

rg12 23-12-06 21:04

הבעיה היא בדברים האלה (מנסיון) שרק יום אחרי אתה מרגיש את הכאב, וזו לא התראה כל כך מהירה שעוזרת להמנע מפציעות.
מה אתם אומרים על פתיחה וסגירה של האצבעות עם עמוד? פחות מזיק ממה שאמרת?

Yoshi-Moto 23-12-06 21:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי rg12
הבעיה היא בדברים האלה (מנסיון) שרק יום אחרי אתה מרגיש את הכאב, וזו לא התראה כל כך מהירה שעוזרת להמנע מפציעות.
מה אתם אומרים על פתיחה וסגירה של האצבעות עם עמוד? פחות מזיק ממה שאמרת?

עם עמוד?
קפיץ יד אתה מתכוון?

rg12 23-12-06 22:12

לא, עמוד יד (חח) עמוד עמוד(ישר כמו של חזה)

shahaflol 23-12-06 22:19

תתלה על מתח רק עם המפרק העליון של האצבעות, ואם זה קשה לך אז על המפרק האמצעי באצבעות. כשאתה תלוי עם האצבעות, פשוט תגיע מהמצב הזה לאחיזה מלאה של המתח עם כל היד. אם קל לך, תוסיף משקל.

Yoshi-Moto 23-12-06 22:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shahaflol
תתלה על מתח רק עם המפרק העליון של האצבעות, ואם זה קשה לך אז על המפרק האמצעי באצבעות. כשאתה תלוי עם האצבעות, פשוט תגיע מהמצב הזה לאחיזה מלאה של המתח עם כל היד. אם קל לך, תוסיף משקל.

אחלה תרגיל הייתי עושה אותו באימון הקודם שלי מומלץ.
למרות שזה כל כך כל ששמתי 30 קילו ולא העליתי רק בגלל שהחגורה הייתה כבר מידיי(הייתי נתלה איזה חצי דקה ככה)

shahaflol 23-12-06 22:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי איתן הסוס
אחלה תרגיל הייתי עושה אותו באימון הקודם שלי מומלץ.
למרות שזה כל כך כל ששמתי 30 קילו ולא העליתי רק בגלל שהחגורה הייתה כבר מידיי(הייתי נתלה איזה חצי דקה ככה)

יכול להיות שלא הבנת אותי ממש, לא להיתלות על המתח בלי שום תנועה, אלא לתפוס תחילה רק עם האצבעות ואז להגיע לסגירה מלאה עם כל כף היד, ואז לחזור על הפעולה כמובן.

Yoshi-Moto 23-12-06 23:03

ציטוט:

יכול להיות שלא הבנת אותי ממש, לא להיתלות על המתח בלי שום תנועה, אלא לתפוס תחילה רק עם האצבעות ואז להגיע לסגירה מלאה עם כל כף היד, ואז לחזור על הפעולה כמובן.

אה....... אז זה בדיוקכמו התרגיל שניסיתי להמחיש בציור רק שאתה שלי אתה עושה עם מוט מאחורי הגב...

shahaflol 23-12-06 23:22

לא בדיוק כי אין תנועה במפרק כף היד, התנועה באה מהאצבעות

Yoshi-Moto 23-12-06 23:24

ציטוט:

לא בדיוק כי אין תנועה במפרק כף היד, התנועה באה מהאצבעות

טוב:huh:

shahaflol 23-12-06 23:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי איתן הסוס
טוב:huh:

חחח אם לא הבנת זה פחות או יותר כמו הקפיצים שאתה לוחץ על מנת לחזק את האמות, רק עם טווח תנועה יותר גדול ואפשר להעלות משקל בהתאמה ליכולת שלך

Yoshi-Moto 23-12-06 23:27

ציטוט:

חחח אם לא הבנת זה פחות או יותר כמו הקפיצים שאתה לוחץ על מנת לחזק את האמות, רק עם טווח תנועה יותר גדול ואפשר להעלות משקל בהתאמה ליכולת שלך

הבנתי פשוט לא היה לי מה להגיד ורציתי שתראה שראיתי את ההודעה

Yoggie 24-12-06 08:29

טוב, לא ממש קראתי את כל ההודעות... רשמתי פה בעבר תרגיל מצוין לאמות שלא מעמיס על המפרקים וניתן להגיע בו לעומסים כבדים תעשה חיפוש.

אני אוסיף אליו עוד תרגיל שהוא שיפור של התרגיל של לאו - אתה לוקח מקל של מטאטא קצר 30-40 ס"מ יספיקו ומחבר לו חבל באמצע החבל צריך להיות בגובה הרצפה כאשר בקצהו הוא מחובר למשקולת. בכמעט אותה תנועה כמו סחיטת המגבת אתה מלפף את החוט מסביב למקל וגורם למשקולת לעלות למעלה.

Yoshi-Moto 24-12-06 14:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Yoggie
טוב, לא ממש קראתי את כל ההודעות... רשמתי פה בעבר תרגיל מצוין לאמות שלא מעמיס על המפרקים וניתן להגיע בו לעומסים כבדים תעשה חיפוש.

אני אוסיף אליו עוד תרגיל שהוא שיפור של התרגיל של לאו - אתה לוקח מקל של מטאטא קצר 30-40 ס"מ יספיקו ומחבר לו חבל באמצע החבל צריך להיות בגובה הרצפה כאשר בקצהו הוא מחובר למשקולת. בכמעט אותה תנועה כמו סחיטת המגבת אתה מלפף את החוט מסביב למקל וגורם למשקולת לעלות למעלה.

http://www.exrx.net/WeightExercises/...stFlexion.html

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:10.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ