![]() |
ציטוט:
|
הקלקתי. כמה יש ?
|
ציטוט:
|
Danielo... כל הכבוד ! :)
אני מאחל בהצלחה לdanielo באתר Earn3 |
נרשמתי אחי...זה האלרט פיי שלי : feldmandanny@gmail.com
|
חחח איזה סיפור עשיתם
|
ציטוט:
|
משתמשים שרשומים תחתיי כרגע:
1. Tomera - tomer_av0@walla.co.il לחץ על 8 פרסומות 2. look - rtsalisher@gmail.com לחץ על 8 3. Danny007 - feldmandanny@gmail.com לחץ על 7 פרסומות בנתיים יש בחשבון בנתיים 0.78 תלחצו יש פרסומות חדשות |
דרך אגב, יש אתר חדש יחסית neobox שנשמע כמו הבטחה גדולה, הוא מציע השכרה של refferals לחודש תמורת 0.2 לכל אחד, וגם מה שמיוחד באתר הזה הוא שאין צורך להעביר את הכסף לאלרט פיי כדי לקנות, אפשר לקנות ישר דרך החשבון באתר וזה יתבצע ממש מהר.
השירות הזה עדיין לא פועל משום שאין מספיק משתמשים להשכרה, האתר פעיל רק משהו כמו שבועיים,הוא גדל ממש מהר ואני מאמין שבשבועות הקרובים יהיה אפשר להשכיר refferals, אז תתחילו להקליק ולצבור כסף בחשבון כדי שתוכלו להשכיר משתמשים ללא השקעה התחלתית בכלל. מי שמעוניין הקישור בחתימה שלי. |
ציטוט:
http://earn3.com/?r=dani369 !!! זה חשוב!! ולוק ותומר אחרי ששתיכם תלחצו אנחנו נהיה על דולר... אנחנו מתקדמים מהר יחסית ל4 משתמשים צריך עוד 2 לפחות אז מי שיכול מוזמן |
אני מצרף חבר שלי אם לא איכפת לך.
איך אני רואה כמה כסף יש לי באתר הזה. |
ציטוט:
משתמשים שרשומים תחתיי כרגע: 1. Tomera - tomer_av0@walla.co.il לחץ על 8 פרסומות 2. look - rtsalisher@gmail.com לחץ על 8 3. Danny007 - feldmandanny@gmail.com לחץ על 7 פרסומות בנתיים 4. killer biceps - בנתיים אין לו אימייל יש בחשבון בנתיים 0.85 דולר תלחצו יש פרסומות חדשות |
איך אני רואה כמה כסף יש לי?
|
באמא שלך תשיג עבודה כבר
בשעה אתה מרוויח יותר מאשר בשנה באתרים האלה |
ציטוט:
|
תומר צודק ובעבודה שהייתי עובד הייתי עושה יותר משאבא שלך היה עושה אז תאמין לי שאני לא מושפע מזה אני רוצה לראות אם זה דבר אפשרי ואמיתי ככה שאני יוכל להשקיע סכומים גדולים...
|
פרסמתי את זה גם באתר Idown ועדיין יש כולה 4 משתתפים תכנסו ותעזרו!!
|
ציטוט:
|
תומר ולוק תלחצו כבר עבר יום יש לכם 8 פרסומות כל אחד אנחנו נמצאים עכשיו בזכותי על 1.01 דולר בגלל שנרשמתי להצעה וקיבלתי 0.10 דולר יאללה דולר אחד כבר יש תתחילו ללחוץ..
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:58. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ