![]() |
ציטוט:
עזבו שכל אחד יאכל מה שבראש שלו רק לא בפהרסיה ( :book: ) |
אני רוצה להוסיף אני שומר על חלבי בשרי, אבל לא בגלל מסורת וכו', פשוט אני לא אוהב לערבב את זה.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
שיגנבו לך את כול האורז בבית http://israelbody.com/images/icons/icon8.gif |
ציטוט:
|
לא הייתי כמה חודשים כבר בסופר.אממ כמה עולה עכשיו האורז?
|
ציטוט:
|
על מה אתה מדבר תסביר מה קרה?
|
ציטוט:
חלב בנקניקיה איזה סטרואיד הם הזריקו לעורק הראשי בדיוק? |
ציטוט:
|
גם מהנקניקייה שלי יוצא לפעמים חלב! מה רע בזה?!
|
ציטוט:
זה המשפט הכי גיי ששמעתי שגבר אומר !!! :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: |
ציטוט:
אני צדיק אורגינל |
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את שלך אף אחד לא טועם (אווצ'?):wub1: :wub1: :wub1: :wub1: :wub1: |
הכי טעים פיצה דומינוס דאבל צ'יז פפרוני אחד הדברים
|
טוב מאוד, מעניין כמה דוייסים נבלות אכלו וכפרו וראו ששום דבר לא השתנה ולא מת העולם.
סתם, בנימה יותר עניינית - רק בארץ ישראל זה יכול לקרות, אפילו החברות הגדולות ביותר הם שכונה. |
ציטוט:
|
Ido, בו לבת ים
אלון, אם רק היה פה כמו בגרמניה, הכל היה נראה אחרת אה? דוגרי בדברים החשובים אנחנו מפשלים (לדוגמא עם רמדיה, הישראלים דווקא בדברים החשובים כמו נקניקיות עושים טעויות, במזון תינוקות כמו רמדיה שלא חשוב מה שמים בתוכו אנחנו פרפקט) ולדוגמא למצוא בעיות אצל חברות מזון (שכל חברה בעולם, בעיקר אם היא חברת נקניקים היא לא 100% ויש לה תסודות שלה) אנחנו פשוט לא מצליחים למצוא את אלה שמרמים אותנו.. אנשים דפוקים פה נשבע לך בטח בגרמניה מגלים את הבעיות (ובזמן בלי שאף תינוק ימות) |
מסכים לגמרי עם מישה על הקטע של הערסים שרק עושים נזק אבל העיקר הם שומרים כשרות חחחחח דבילים
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:17. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ