![]() |
זה מבוים? אם לא איזה חזקקקקק חחחחח
|
זה לא אמיתי. בואו אני אסביר לכם למה.
היא תהיה מוכן לאמר את האמת לשאלות כמו "את חושבת שהיית צריכה להתחתן עם האקס שלך" ול"האם קיימת יחסי מין עם מישהו אחר מבעלך בזמן נישאוייך?" אבל לשאלה "האם את בנאדם טוב?" היא תשקר... תעשו לי טובה. |
ציטוט:
"כן אני בו :):):):) ואני אוהב אתזה" אההההההההההההההה גם מי רוצה להיות מליונר מבוים |
וו זה ישן אני זוכר שהיתי ארואה את זה בערוץ אגו אני חושבב אני לא זוכר ממש איפה ראיתי את זה..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
נירא היו שואלים אותך בשידור חיי אם אתה בן אדם טוב והיית אומר לא אני בן רע אני מנייק וכו וכו וכו |
ציטוט:
קשיים בשכל? |
על הזין שלי מצידי להגיד שזייניתי 50 בנות מהצד
ושאני עדיין אוהב תאקסית שלי ואם היא הייתה אייתי הייתי מתחתן איתה אבל להגיד שאני בן אדם רע???????? זין בעין מי שווא אתזה בכלל |
ציטוט:
העיקר הבריאות אחי. |
ציטוט:
|
תכלס אם הנשאלת הייתה גבר..ואשתו הייתה יפה והאקסית סופר כוסית הייתם חושבים אחרת ולא :):):):):):) :)
אבל היא באמת :):):):):):) :d |
איזה סתומההה חחח והתוכנית הזאת עוד יותר סתומה..
|
איזה אפס בעלה, עוד הלך לחבק אותה אחרי הכל. הייתי בועט אותה לאלף עזעזל...
|
ציטוט:
פשוט לוזר אפס. |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דיי אני מתת איזה תוכנית חזקההה
איך קוראים לה באנגלית? עכשיו אני הולך לעבור על התוכניות!@!@ חזקק |
מגיע לה בת :):):):):@
^^ the moment of truth וקוראים לבלונדינית Lauren Cleri |
היה גם בארץ
" החטא ועונשו" מישו זוכר ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
אחת מהשאלות ששאלו מישו היתה אם הוא הביא ביד על סרטים מצויירים והוא אמר כן חח היה גם האם עשית פעם תאונת פגע וברח זה על אותו עיקרון רק שזה היה יותר בקטע של קומדיה נירא לי |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:30. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ