![]() |
ציטוט:
מאמרים דחוף לך תשכיל תחזור |
ציטוט:
שנאמר:"אין הביישן למד ואין הקפדן מלמד"... הכי חשוב שלא יכתבו בשגיאות שנאמר:"מכל מלמדי השכלתי".....חחח:book: |
גובה לאנראה לי שזה ממש משנה, מה שמשנה זה מבנה השלד ,
אם היית מקבל בנוסף לגובה העצום הזה עם רוחב ועובי הולם זה היה משהו אחר לגמרי...והיית מפלצת בלי להתאמן אפילו (מכירים את האנשים שהם פשוט גדולים ורחבים מהמבנה הנורמלי? אממ מני..חחח אתה אחד מהם דרך אגב) אבל אתה לא קיבלת גם רוחב ועובי לפי התמונות יש לך מבנה ממש ארוך כזה ודקיק , זה באסה וזה חבל , זה באמת מקשה... אבל תדאג גם אני עברתי את השלב הזה :jockey: בהצלחה אחי תתחיל לדחוס אוכל |
תגיד כבר שאני מקל אכילה סיני וזהו.אני מעדיף שלא ליהיות כמו אלה שנולדים רחבים כבר מהבטן.אתה שואל למה? משום שלא רואים אצלם שום שריר יענו אולי ההם מתאמנים אבל לא רואים שרירים בשום מקום.ובוא אני אגיד לך תכלס יש לי חבר רחב כמו שאתה אמרתה קיצר הוא הולך לחדר כושר וממש הוא נראה סוס אבל אם הוא יוריד תחולצה יראו רק שומן שחוסם את כל השרירים.אין לי משהו נגד זה אבל אני מעדיף ליהיות בעל אחוזי שומן דיי קטנים ורזה ובנוסף אני רוצה שיראו את השרירים..
בכל אופן,אני מתחיל עכשיו ממש לקחת את המזון בצורה רצינית ואני כבר אעלה תמונות חדשות.. |
ציטוט:
אם החבר הזה שלך יוריד אחוזי שומן ויעשה חיטוב חודשיים יתחילו לראות את השרירים כמו שצריך. "שומן שחוסם את השרירים" נו מה אתה רוצה, שיעשה חיטוב יראה אחלה. |
פעם הבאה תקרא טוב יותר.לזה בדיוק התכוונתי שאם הוא יעשה חיטוב וירזה יותר אז הוא יראה ממש טוב..
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שיי שוב משמרת? איזה שחיףףףףףףףף הייתיי lol
|
:ph34r::ph34r::ph34r:
|
בהצלחה בהמשך.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:45. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ