![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
טוב שמעו חשבתי על 2דברים:
1.להשאיר את התכנית כמו שהיא ולוותר על דדליפט. 2. להוריד לחיצת רגלים או כפיפת ברך ולהוסיף במקום דדליפט. כי דדליפט עובד על גב תחתון לא נראה לי שהוא תחליף לטי באר.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אז תראה מה העניין בגלל שזה בישיבה פחות מייצבים עובדים ופחות מפרקים עובדים מה שאומר שפחות הורמון ישתחרר = אם אתה במאסה עדיף שישתחרר הורמון והרבה = תעשה תרגילים בעמידה = תעשה בנט אובר ולמי שדיבר על המתח זה שבמתח אתה לא משתמש במשקולות אלא רק במשקל הגוף זה לא אומר כלום תרגיל מורכב (בפעם ה900000) - תרגיל שמפעיל מס' רב של מפרקים מתח מפעיל גב ידיים אמות וכו' תרגיל מורכב הכוונה למספר מפרקים, לא לתרגיל שאתה עושה בחצי ישיבה עם ספה בשיפוע צדדי עם דאמבל ושרשראות ברזל |
מי אמר שבמתח לא משתמשים במשקולות? תפוס דאמבל עם הרגליים אחינו.
|
ציטוט:
חח זה כל העניין תרגילים ששונאים זה דווקא התרגילים הקשים, שבמקרה הם גם הכי חשובים ואם אתה בעייתי בתנועה עם הגב, יש חגורה אבויה |
ציטוט:
למרות שאני לא עושה בנתיים...אבל אני אשלב את זה תוכנית הבאה שלי.. |
ציטוט:
גב, ידיים ואמות זה שרירים לא מפרקים. מפרקים זה: מרפק,ברך,כתף,שורש כף היד. תרגיל מורכב זה שיש תנועה ב2 מפרקים ומעלה זאת אומרת שבמתח יש תנועה בכסף ובמרפק. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תקשיב למה שכתבתי בעמוד השני קיבינימט העצה הכי חכמה פה
|
ציטוט:
למה לרוץ? |
ציטוט:
אם Jj אמר שהתרגיל הזה שינה אותו לחלוטין אז... |
ציטוט:
אם זה היה נכון אחרי אימון - שתיים שאני עושה דד ליפט RM1 כבר הייתי מרותק לכיסא גלגלים, ואני יגיד לך ת'אמת? כשאני עושה דד ליפט אני מרגיש יותר את הבטן מאשר את הגב התחתון |
ציטוט:
|
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בדדליפט הגב לא עקום, הגב ישר והברכיים עם כיפוף |
הכוונה בגב עקום היא בתנועה שמתבצעת ע"י כיפוף הגב, בדיוק כמו בדד ליפט. לא מדובר על ביצוע לקוי של התרגיל(שאז העומס יהיה גבוה משמעותית)
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:15. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ