![]() |
ציטוט:
חחח זה כיף אחושמורה עשיתי את זה פעמיים תנסה גם אתה בקיץ יש לך הקלה שם |
אני לא מבין מה הבעיה, תעשו אשכול מיוחד לזה או שמי שרוצה לדבר על זה שידבר בפורומים מיועדים לכך כמו הפורום שאני מנהל באתר Idown.tv ויש עוד פורומים נוספים. ואם כבר לעשות באן או לנעול דיונים, אז צריך לעשות את זה על הדיונים שמדברים על לרמות את האתרים בחו'ל כי בסופו של דבר
זה פוגע בכל הישראלים ואתרים יכולים לחסום טווחי איי פי של ספקיות מישראל כמו שהם חסמו את סין וכדומה |
באמת עובר כול גבול
נמאס כבר, אני מצטער בכלל שפתחתי כאן על זה פוסט פעם ... |
ציטוט:
מה לא מובן למה צריכים ליפתוח בישבילך אשכול אם זה לא קשור יאללה סתלק מי פה |
עשיתי בדיקה קטנה וגלייתי שכל ההודעות האחרונות של צחי בפורום איזה 50הודעות כולםםם קשורות באיך לעשות כסף באינטרנט
|
ציטוט:
|
ציטוט:
יא מרגל חח |
:jockey: יאלה דויד תרשם דרכי
|
ציטוט:
אבל זה באמת נימאס שמיתוך 20 פוסטים 6 7 זה על איך לעשות כסף תישמע צחי זה באמת דיבורים כללי אבל אני עדיין חושב שזה לא המקום |
47 מההודעות שלי הן תשובות לשאלות של אנשים, בסך הכל ניסיתי לעזור להם. כפי שאמרתי אין לי בעיה שתעשו אשכול לזה או תעשו חוק שאוסר לדבר על הנושא בכלל. אני כמעט לא נכנס לפה ואני לא זה שפותח את רוב הדיונים על נושא הbux
|
האתר הזה יותר טוב מהbux הרגיל:
http://www.neobux.com/?r=index1 |
ציטוט:
כמה אפשר לטחון את אותו נושא הבודי בילדניג.. |
ציטוט:
|
:mellow:
ציטוט:
ואני לא אוהב את הציניות שלך בזמן האחרון |
טוב אני רואה שהשנאה שלי הייתה במקום.
שמישהו מהמנהלים ימחק את כל הדיונים של החרא הזה מהפורום בבקשה, מצידי שיעשו דיון שיקרא "דיון Bux & Kox" ושידברו שם כמה שהם רוצים. |
^^^^^^^^^ לא מה קרה לך, אל תהיה משובש! אני צריך להסביר לכמה חברה, דברים קטנים כי יש להם בעיות עם משהו שהסברתי להם על האוטוקליקר ועל הפעלתו, שיפסיקו השאלות אז אפשר למחוק, בינתיים לא
|
לא אכפת לי בכלל מהbux הזה אבל תראו ת'חתימה החדשה שלי :p
|
ציטוט:
יש לי סיבה לכך.. (לציניות..) |
ציטוט:
|
מה אכפת לכם לראות דיונים ולא ליכנס
גם אתם פותחים דיונים שעל הזין שלי ולא מעניין אותי אל תכנס וזה....פתחתם רק 20 פוסטים על לסגור תפוסטים של Bux |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:52. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ