![]() |
יש לך גנים של אחד לאלף ,חבל שאתה לא רוצה להתחרות.
|
תמונות יפות
נראה סוף הדרך |
תותח אחי... גנטיקה מרשימה ביותר!! אסטטי ברמות מטורפות..
ישלי שאלה קצת לא קשורה אבל איזה תוספים לקחת חוץ מאבקת חלבון? לקחת קריאטין? ואם כן איזה? נ.ב אתה הגוף מטרה שלי |
גוף מושלם אין מה להגיד-דוגרי אני מקנא בכנות אני אומר אבל מפרגן אחי אתה נראה מעולה-חיטוב לדעתי מיותר עם גנטיקה שלך רק עובי עובי ועובי!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אחד הנדירים פה
תגיד אלונצ'יק זה בגרמניה:p? ממש לא נראה ישראל |
יש לך מבנה אחד היפים
|
ציטוט:
|
ציטוט:
זאת אומרת - הפחתתי את כמות הפחמימות בחצי הוספתי מעט חלבון שומן נשאר כמו שהיה והוספתי אירובי 30 דקות אחרי כל אימון (מה שלא הייתי עושה קודם) רציתי לדעת האם אני בדרך הנכונה.. |
אם אתה בגרעון קלורי והוא לא גדול מדי ואתה צורך מספיק חלבון זה כנראה בסדר. תעשה העמסות.
|
זה רק אני או שתקופת המאסה שלך הייתה ממש קצרה?
יש לך גוף מאוד חטוב, למה אתה רוצה לחטב עוד יותר? בכל מיקרה, יש לך גנטיקה טובה וגוף באמת יפה. בהצלחה בהמשך. |
ציטוט:
|
אל תסתבך, פשוט תעשה Ud2, ואם סט פוינט כמו שלך אתה יכול להגיע ל-5%
יא מניאק |
חאלס כבר עם הud2 הזה בכל חור, רוב האנשים פה בכלל לא קראו את הספר ולא ניסו את התכנית אפילו לשבוע.
תדירות ההעמסות תלויה בגרעון (ובכמות הפחמימות אם היא מאוד נמוכה). |
פשוט אין מילים
מבנה ברמה מאוד מאוד גבוהה תוסיף עוד תמונות שלא יהיה משעמם שיהיה לנו על מה להיסתכל יום טוב |
אחי נראה מטורף מזהה !
|
פששש אתה תותח כל הכבוד יש אנשים שהיו רוצים להיראות כמוך אחרי חיטוב אני מאמין שעם גנטיקה כמו שלך אירובי אירובי וקיצוץ דרסטי בפחממות תגיע ל 7-8 אחוז בשקט
|
כל פעם שאני שומע אותך מדבר על זה שאתה רוצה לחטב אני מנסה להבין אם זו מחלת נפש או שאתה סתם פסיכופט.
ועל אחד כמוך נאמר-אלוהים נותן אגוזים לאנשים בלי שיניים |
יא זונות אפילו הוא מגלח תבית שחי
ואתם צחקת ם עליי וע ל אפאי ניראה מעולה אחי |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:25. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ