![]() |
תוסיף עוד סט לסקוואט.
מקבילים תוריד סט אחד. במקום מתח תעשה פולי עליו/מסור, ותוריד מהבנט אובר סט. כתפיים תוסיף סט. בטן 3 סטים 12/10 חזרות עם משקל, ולא 30 חזרות סתם. |
ציטוט:
|
ציטוט:
לגבי בנט אובר אני ממש חסר ידע בנושא :) |
תודה לכולם שיניתי לפי ההערות שלכם איך היא עכשיו?:
סקוואט 3 סטים 6 חזרות או דדליפט 1 סטים 6 חזרות חזה: בנצ' פרס או לחיצות עם דאמבלים 3 סטים 8 חזרות מקבילים 2 סטים 8 חזרות גב: מתח 3 סטים 5-6 חזרות או פולי עליון 3 סטים 8 חזרות בנט אובר 2 סטים 6 חזרות כתפיים: מילטרי פרס 4 סטים 8 חזרות יד קדמית: כפיפות מרפקים בעמידה 3 סטים 8 חזרות יד אחורית:לחיצה צרפתית 2 סטים 8 חזרות בטן: כפיפות בטן 3 סטים 10 חזרות (במקבילים ובמתח אני עושה עם משקל) |
עוד סט לסקוואט, שיהיה מינימום 4 סטים של סקוואט\דדליפט באימון.
תוציא ת'מקבילים החוצה אין בהם צורך, תוסיף סט לבנצ'פרס ( שיהיו 4 סטים ) אל תעבוד עם פולי עליון, או מתח או כלום ותעשה רק בנטאובר. מישהו מסכים איתי? |
ציטוט:
|
שאלה בקשר למתח, זה קצת דפוק אבל לא משנה.
יכול להיות שלמישהו יהיה גב חזק אבל בקושי יצליח לעשות מתח גם אם הוא לא על אחוז שומן גבוה? |
ציטוט:
אפשר חודשיים ככה וחודשיים ככה... |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני פשוט ממש גרוע במתח לא יודע למה :unsure: |
עכשיו?
סקוואט 4 סטים 6 חזרות או דדליפט 4 סטים 6 חזרות חזה: בנצ' פרס או לחיצות עם דאמבלים 4 סטים 8 חזרות גב: מתח 3 סטים 5-6 חזרות בנט אובר 2 סטים 6 חזרות כתפיים: מילטרי פרס 4 סטים 8 חזרות יד קדמית: כפיפות מרפקים בעמידה 3 סטים 8 חזרות בטן: כפיפות בטן 3 סטים 10 חזרות |
נראה אחלה עכשיו
|
שלום
כרגע נרשמתי אבל אני קורא הודעות כאן כבר שלשה חודשים ולדעתי עדיף לעשות כפיפות מרפקים בישיבה |
שלום
כרגע נרשמתי אבל אני קורא הודעות כאן כבר שלשה חודשים ולדעתי עדיף לעשות כפיפות מרפקים בישיבה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:55. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ