ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   האלכוהול... שאלה (https://israelbody.com/showthread.php?t=3434)

P-a-n-1-c 21-12-06 16:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי stasus
Ruski Standart זה טוב או אמפרייל

תגיד מה אתה גנוב?
איך אתה מעיז בכלל לכתוב רוסקי סטאנדרט ואמפרייל באותו משפט????

prosk8 21-12-06 16:20

פשוט תפסיק לשתות ומקס זה יעבור תוך שבוע בוא לפה 2 בקבוקים מה זה אנני הייתי שותה את זה בבוקר אם דגנים איזה זיכרונות היה כיף אבל הכי טוב ששתיתי יום שלם מ2 בצהריים ועד 4 בלילה
בקיצר גמרתי לפחות איזה 20 ליטר של וודקות מ60 אחוז ועד איזה טובות שמלא אנשים ימותו מלהתקרב אליה טוב זה שום דבר אח שלי חיי אם וודקה חה:1eye:

חח ואני רק עוד מאט בן 15 :whistle:

ובטח כמה אנשים לא יאמינו לי משום סיבה:huh: אבל תאמת יותר טוב להפסיק רציני::ph34r: הצע:jockey: ה מפרופסור של וודקות לשעבר [שזה אני]:whistle:

Nadav19 21-12-06 16:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי prosk8
פשוט תפסיק לשתות ומקס זה יעבור תוך שבוע בוא לפה 2 בקבוקים מה זה אנני הייתי שותה את זה בבוקר אם דגנים איזה זיכרונות היה כיף אבל הכי טוב ששתיתי יום שלם מ2 בצהריים ועד 4 בלילה
בקיצר גמרתי לפחות איזה 20 ליטר של וודקות מ60 אחוז ועד איזה טובות שמלא אנשים ימותו מלהתקרב אליה טוב זה שום דבר אח שלי חיי אם וודקה חה:1eye:

ובטח כמה אנשים לא יאמינו לי משום סיבה:huh: אבל תאמת יותר טוב להפסיק רציני::ph34r: הצע:jockey: ה מפרופסור של וודקות לשעבר [שזה אני]:whistle:

אחד החירטוטים הכי גדולים ששמעתי

dkatorza 21-12-06 16:25

ציטוט:

ילד בן 15 ..לך תישן על האף..אם היית שותה כל כך הרבה היינו קוראים לך ז"ל..
זה בסדר שתגדל תבין שאתה סתם אפס

Fatty 21-12-06 16:28

אחי, אתה אחד הילדים העלובים. (לא פותח הפוסט, הילד הן ה-15)
חחח הרג אותי איך אתה מתלהב מזה שאתה שותה הרבה,
בטח אתה מצפה שכולם יגידו לך "ווואו! רק בן 15 ושותה כלכך הרבה?!?!? בטח אתה ממש גבר אחי!!! בטח אתה ממש זיין ואני רוצה להיות כמוך!!!"
צא מהסרט יא גמד מושתן.

DropDead 21-12-06 16:29

ציטוט:

20 ליטר.... תמשיך לחלום .. פרופסור
אולי 0.0002 ליטר

prosk8 21-12-06 16:34

ובטח כמה אנשים לא יאמינו לי משום סיבה
כמו שאמרתי:ph34r: :disgust: אוי והנה הילדים הקטנים לא ראו רוסים מעולםם:disgust: :nonono: :XDemoticon: :angry:

המנהל המנהל תבוא לפה יש כאן ספאמרים

Naor Pinto 21-12-06 16:52

טוב בקיצור עבר לי הבחילות.... והכאבי ראש...
תודה לכולם שתיתי חלב ועבר לי לאט לאט....
נ.ב 20 ליטר של וודקה.. אין מצב שבעולם

prosk8 21-12-06 16:54

ב 14 שעות בערך יש מצב

Naor Pinto 21-12-06 16:57

ציטוט:

ב 14 שעות בערך יש מצב

סתומרת ליטר וחצי לכל שעה???? ( א-י-ן מ-צ-ב ש-ב-ע-ו-ל-ם)

prosk8 21-12-06 17:01

אפשר ויש לי קצת כרס אז שאני לא איזה מקל שלא יכול לשתות כוס אחת שלמה בשעה

Nadav19 21-12-06 17:03

ציטוט:

אפשר ויש לי קצת כרס אז שאני לא איזה מקל שלא יכול לשתות כוס אחת שלמה בשעה

יאלה שתוק כבר פייי מה אתה משחק אותה רוסי שתיין.

עלאק "לא ראו רוסי מעולם", מה אתה משחק אותה איזה תותח זה שאתה רוסי בן 15 לא אומר שאתה שתיין על.

זה אומר דברים אחרים, כמו למשל שאתה כולך דיבורים.

Naor Pinto 21-12-06 17:04

אחי אתה מדבר איתי על וודקה אפסולוט ?

prosk8 21-12-06 17:05

כן ועוד כמה זה היה בלג בעומר בשנה שעברה

Naor Pinto 21-12-06 17:06

תראה אם כן סבבה אבל בכל מקרה אני לא מאמין..... ליטר וחצי לשעה בתוך 4 שעות הכבד שלך יכול להשרף.... אז ככה שאני לא מאמין בגרוש

prosk8 21-12-06 17:10

אמת באמת יש לי בעיה אם הכבד בגלל הפסקתי לשתות כי אם הייתי ממשיך לשתות הכבד היה מת לגמרי
ותמיד חיפשתי תירוץ שאני יפסיק והתירוץ הוא שרציתי לפתח את השרירים

ועוד משהו ראוים לי את התמונה למטה?

HHHEELLBBOOYY 21-12-06 17:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Nadav19
יאלה שתוק כבר פייי מה אתה משחק אותה רוסי שתיין.

עלאק "לא ראו רוסי מעולם", מה אתה משחק אותה איזה תותח זה שאתה רוסי בן 15 לא אומר שאתה שתיין על.

זה אומר דברים אחרים, כמו למשל שאתה כולך דיבורים.

תפסיק כבר עם התגובות הקיצוניות והתוקפניות שלך לא פלא שיש לך אזהרה על שפה בוטה,
זה לא יוביל אותך לשום מקום תגובות תוקפניות! אני הייתי ככה והבנתי שזה לא תורם כלום!
אני מציע לך להפסיק עם זה! לטובתך! אין לי אינטרס לריב איתך ושום כלום אני רק רוצה להראות לך איך זה נראה מהצד!

prosk8 21-12-06 17:30

חח תודה אחי זה בדיוק מה שחשבתי עכשיו שמישהו יבוא לטובתי איך אומרים את זה אה כיפאק היי נראה לי כחה אומרים??? טוב אז כיפאק היי ל Hhheellbbooyy

n0x 21-12-06 17:32

ציטוט:

[IMG]D:\super_victor.jpg[/IMG]
חחח תעלה תתמונה ל DOT IMAGESHACK
COM

StaSus 21-12-06 17:41

ציטוט:

ובטח כמה אנשים לא יאמינו לי משום סיבה
כמו שאמרתי:ph34r: :disgust: אוי והנה הילדים הקטנים לא ראו רוסים מעולםם:disgust: :nonono: :XDemoticon: :angry:

המנהל המנהל תבוא לפה יש כאן ספאמרים

מזה ספאמרים?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:06.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ