ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   4 ימים ושרירי הרגליים לא התאוששו ב 100% (https://israelbody.com/showthread.php?t=34254)

BenCutler 05-05-08 18:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי AB6Killer
זה גם,
בגלל זה אחרי חומצות חלב עשיתי.......

אגב פגיע בעצב(כמובן חומרת הפציע גם חשובה) אבל ניקח מיקרה רגיל (תגדיר רגיל ..) ,תוך כמה זמן השיכום שלה? עם קראתי נכון\הבנתי נכון זה יכול לקחת שנים בכיף?!

אם* מקרה* שיקום *

* האגודה למען המלחמה בשגיאות כתיב *

measi1985 05-05-08 21:46

אתה יכול למשיך להתאמן בסך הכל השרירים שלך תפוסים,אם תפסיק עכשייו ותתכיל אחרי מנוחה שוב יתפס לך ,..

reshos123 06-05-08 02:14

מישהו פעם אמר משפט מאוד חכם וזה כתוב גם בהרבה ספרים

when you're not sure - do less, not more

קח כמה הפסקה שאתה מרגיש עד שתהיה מוכן ב100 אחוז. כי כדי להתאמן ולהגיע לתוצאות צריך להתאמן כשאתה 100 אחוז ולתת מעצמך 100 אחוז

Bar's 06-05-08 08:06

מזה הבלבול ביצים הזה?
אני מתאמן פעמיים בשבוע, אימונים ברמה בינונית לא לרצוח אבל גם לא קל... וכמובן שלא יום אחרי יום
ותפוס לך? תעשה הרבה מתחיות לפני ואחרי אימון... וגם כשכואב סתם ככה

yaronas 06-05-08 09:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bar's
מזה הבלבול ביצים הזה?
אני מתאמן פעמיים בשבוע, אימונים ברמה בינונית לא לרצוח אבל גם לא קל... וכמובן שלא יום אחרי יום
ותפוס לך? תעשה הרבה מתחיות לפני ואחרי אימון... וגם כשכואב סתם ככה

בלבול ביצים אה?יצור
אנחנו מדברים על אימונים בעצימות(רמה-בשפה שלך) גבוהה ביותר,עד לרמה שאתה לא יכול ללכת או לרדת במדרגות..Hardcore Or Go Home!

boris19 06-05-08 11:02

תעשה אירובי זה יעזור בהתאוששות

eyalamzleg 06-05-08 12:23

לחבר'ה שמאמנים רגליים פעמים בשבוע
נסו לעשות חלוקה כזאת אימון אחד קשה המכיל את כל התרגילים בעצימות גבוה
אימון שני כולל תרגיל אחד מורכב בעצימות בינונית
למשל
אימון בעצימות גבוה
סקוואט דיפ 3x8
לחיצת רגליים 3x8
כפיפת ברכיים3x8
הרמת עקבים 10x4
אימון בעצימות נמוכה
סקוואט קליל 70% ממשקל עבודה שלכם

toxicity 06-05-08 20:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yaronas
בלבול ביצים אה?יצור
אנחנו מדברים על אימונים בעצימות(רמה-בשפה שלך) גבוהה ביותר,עד לרמה שאתה לא יכול ללכת או לרדת במדרגות..Hardcore Or Go Home!

וככה נראה לך שתגדל הכי הרבה?

trx--->sus 07-05-08 18:46

אני לא יודע מה אתכם אבל פיזית ויודעים מה גם מנטלית אני לא מוסגל לאמן רגליים יותר מפעם בשבוע

shikoLM 07-05-08 18:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yaronas
בלבול ביצים אה?יצור

בלי להכנס לויכוח מי יצור ומי סתם מבלבל ביצים (:thumbdown:) לא רק שאפשר לבצע שני אימוני פלג גוף תחתון בשבוע בעצימות יחסית גבוהה זה גם חלק הכרחי בתוכניות מסויימת (ע"ע WS).

שייקה 07-05-08 19:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי trx--->sus
אני לא יודע מה אתכם אבל פיזית ויודעים מה גם מנטלית אני לא מוסגל לאמן רגליים יותר מפעם בשבוע

צודק אחי, אחרי אימון רגליים אני מתפוצץ, פשוט מתפוצץ כל תרגיל קורע לי תחיים אחרי זה אני לא מצליח לרדת במדרגות של המכון.. אני עושה רגליים פעם אחת בשבוע. התוכנית שלי abc. ורק פעם בשלושה שבועות אני עושה פעמיים רגליים..

הזברה 07-05-08 19:22

מה אתה כוסית?
תוסיף אימון קל עם 80 % מהמשקל המקסימלי וגמרנו, מהנסיון הדל והלא מכליל שלי ,כשלא משתוללים האימון הנוסף דווקא עוזר להשתקם הרבה יותר מהר.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:36.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ