ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   ל rkk (https://israelbody.com/showthread.php?t=34224)

Eskimo :-) 04-05-08 21:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי rrkk
תקשיב
כמעט ולא נשאלו שאלות על מבצעים ספציפיים
דווקא בקיץ בשנה שעברה היתה שאלה כזו:
בחר באחד מהמבצעים: מבצע יואב (אוקטובר 48) מבצע חירם (29 באוקטובר 48) ומבצע חורב(דצמבר 48) הסבר את המטרות והצג את ההישגים של המבצע שבחרת
כלומר אתה רואה שאתה צריך לדעת רק מטרות והישגים. אתה לא מחויב לדעת ואף אחד לא ישאל אותך - על מהלך המבצע
אני גם כרגע לא זוכר את המיקוד של אפשרות א בעל פה ( אני מלמד את אפשרות ב) כדי להגיד לך מה ירד ומה לא אני אבדוק את זה עוד מעט

תגיד התשובות בספר מיקוד הם תשובות לא מספיקות למה חלק מהתשובות שם נראות לי קצרות מדיי

imported_NIR_B 04-05-08 21:23

בן אדם זהב..

rrkk 04-05-08 21:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Eskimo :-)
תגיד התשובות בספר מיקוד הם תשובות לא מספיקות למה חלק מהתשובות שם נראות לי קצרות מדיי

אני לא מכיר את המיקודית ולכן אני לא יכל להגיד לך אם זה בסדר או לא

Dino Psaras 04-05-08 21:49

אנשים אתם לא מבינים .. rrkk תעלה תמונות של הידיים :bow:

Logout 04-05-08 21:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Dino Psaras
אנשים אתם לא מבינים .. rrkk תעלה תמונות של הידיים :bow:

כן אה...הוא תמיד מיצטנע...

rrkk 04-05-08 23:29

ציטוט:

יש לי מבחן ביום שלי בהיסטוריה מתכונת

הקיצר כמה אני צריך לדעת לכתוב בערך המבצעים העיקריים בתקופה שבין תחילת אפריל ועד 15 במאי 1948

בזמן פסק הזמן של מכבי בדקתי לך תראה, אתה צריך לדעת רק על מבצע אחד וזה מבצע נחשוןאתה צריך לדעת עליו שזה יישום של תכנית דאתה יכל לציין שבמסגרתו שוחררה זמנית הדרך לירושליםאפשר להוסיף עוד כמה פרטים אבל בעצם זה המבצע היחידי שאתה צריך לדעת מכל המלחמהיתר המבצעים היו אחרי קום המדינה וזה ירד לך במיקוד

SiX PACK 04-05-08 23:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
יאללה מה נפלתם עליו
גיליתם שהוא מורה אז אתם חופרים לו ??
רד ממנו ולך ללמוד

כאילו שזה מכביד עליו שפותחים פוסטים כאלה, אם הוא לא רוצה הוא לא יענה.

Eskimo :-) 04-05-08 23:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי rrkk
בזמן פסק הזמן של מכבי בדקתי לך תראה, אתה צריך לדעת רק על מבצע אחד וזה מבצע נחשוןאתה צריך לדעת עליו שזה יישום של תכנית דאתה יכל לציין שבמסגרתו שוחררה זמנית הדרך לירושליםאפשר להוסיף עוד כמה פרטים אבל בעצם זה המבצע היחידי שאתה צריך לדעת מכל המלחמהיתר המבצעים היו אחרי קום המדינה וזה ירד לך במיקוד

תודה ..... אתה בחור טוב..........
ואתה גם בטוח שמורה טוב.......... נראלי לי אתה אחד המורים היחידים שכול התלמידים שלו אוהבים אותו...................

Eskimo :-) 04-05-08 23:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK
כאילו שזה מכביד עליו שפותחים פוסטים כאלה, אם הוא לא רוצה הוא לא יענה.

עזוב זה בגלל שהפיתוח ההאקר מחשבים הזה איך שלא קוראים לו אמר את זה אז סתם כאן אנשים כול היום מנסים להתחנף ולהצדיק תו

BiG_BuG 04-05-08 23:59

ציטוט:

עזוב זה בגלל שהפיתוח ההאקר מחשבים הזה איך שלא קוראים לו אמר את זה אז סתם כאן אנשים כול היום מנסים להתחנף ולהצדיק תו

אתה הגבת לסיקס פאק, שהגיב לפאניק, שכתב את התגובה שלו שנייה אחריי ולא ראה מה אני כתבתי.
חוץ מזה, למה שאנשים יתחנפו אליי ? :|
חוץ מזה, פאניק הוא האדם האחרון שיצדיק אותי.
חוץ מזה, שתוק :]

DrGYM 05-05-08 00:03

ציטוט:

תודה ..... אתה בחור טוב..........
ואתה גם בטוח שמורה טוב.......... נראלי לי אתה אחד המורים היחידים שכול התלמידים שלו אוהבים אותו...................

נראה לי שכחת כמה נקודות... :-ם

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:08.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ