ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   רק תגובות עם קבלות!!!!! (https://israelbody.com/showthread.php?t=34101)

Blabla144 03-05-08 15:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Cortex
תגיד לי מה אתה סתם מבלבל תמוח ? שמעת פעם על כזה דבר ? שבן אדם שאין לא בעיות בכליות שתה אבקת חלבון וקרה לו דבר כזה ?

כי בדרך כלל הם לא מגיעים למצב כזה אבל בעיקרון זה יכול לקרות.
טוב אפשר להיתווכח עד הבוקר זה מה שאני חושב ,הם לא למדו 4 שנים אין להביא שוקו בתפריט.

הזברה 03-05-08 15:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Blabla144
אני מבטיח לך שכל דיאטנית גם זאת שלמדה לפני 20 שנה יש לה "קצת" יותר ידע ממך
ואגב הם עוברות קורסים ומתעדכנות אם אני לא טועה!

תסלח לי, אבל הידע של דיאטניות כלליות בתזונת ספורט שווה לתחת ואגב, הן ועוד איך זורקות מילים באוויר.
מאחד שלומד עם הגרסה העתידית שלהן ,תאמין לי, יש הרבה נושאים שהן לא מתמקדות בהן פשוט בגלל שמדובר בתחום כלכך נרחב והן לא יכולות להתמקד בכל דבר. לא פעם ולא פעמיים התווכחתי איתן על דברים ממש בנאליים והן שאלו את המרצים והתברר שהן טועות...

לפותח הת'ריד ,
ההמלצות של דיאטנית שמתמחה בספורט בארץ ינועו בסביבות ה2-2.5 גרם לק"ג ,בחו"ל הם גם יגיעו ל3 . דיאטנית רגילה לא תמליץ אף פעם לעבור את ה1.5 .

אני לא מציע לך לעבור את ה3-3.5 בגלל סכנה תיאורטית אם בכלל לכבד, לא בגלל הכליות.
אולי אח"כ אני אחפש את הנייר.

בכל אופן, תקרא את הנייר הבא:
http://www.nutritionandmetabolism.com/content/2/1/25

אלקנה 03-05-08 16:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Cortex
תגיד לי מה אתה סתם מבלבל תמוח ? שמעת פעם על כזה דבר ? שבן אדם שאין לא בעיות בכליות שתה אבקת חלבון וקרה לו דבר כזה ?

א. אני בטוח שהיו דברים מעולם...
ב. זה שהכל תקין כרגע זה לא אומר שעוד 10 20 שנה ככה לא יתחילו בעיות, כל הנושא של תזונה הוא די חדש גם בארץ וגם בעולם (30 או 40 שנה), זה לא מספיק בשביל לעשות מחקרים מקיפים וחד משמעיים לגבי צריכת חלבונים מוגברת גם אם מדובר בספורטאים ושלא תבין אותי לא נכון אין ויכוח לגבי צריכה של עד 2.5 גרם לקילו השאלה מה קורה מעבר כאשר נאמר בחיטוב אתה צריך להפחית פחמימות ולהגיע לבין 4 ל5 גרם חלבון.... מי שכזה בטוח שהכל סבבה הוא יכול לצרוך כזאת כמות ושיבוסם לו ושוב גם אני הייתי שמח לצרוך כמות כזאת של חלבונים אני פשוט חושב שזה לא שווה ת'סיכון...(אלא אם כן הוכך מעבר לכל ספק שאין סכנה למי שמתאמן)

אלקנה 03-05-08 18:59

אגב אין פה איזה מנהל שרוצה לתת מילה בנושא?????

tomerA 03-05-08 19:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אלקנה
א. אני בטוח שהיו דברים מעולם...
ב. זה שהכל תקין כרגע זה לא אומר שעוד 10 20 שנה ככה לא יתחילו בעיות, כל הנושא של תזונה הוא די חדש גם בארץ וגם בעולם (30 או 40 שנה), זה לא מספיק בשביל לעשות מחקרים מקיפים וחד משמעיים לגבי צריכת חלבונים מוגברת גם אם מדובר בספורטאים ושלא תבין אותי לא נכון אין ויכוח לגבי צריכה של עד 2.5 גרם לקילו השאלה מה קורה מעבר כאשר נאמר בחיטוב אתה צריך להפחית פחמימות ולהגיע לבין 4 ל5 גרם חלבון.... מי שכזה בטוח שהכל סבבה הוא יכול לצרוך כזאת כמות ושיבוסם לו ושוב גם אני הייתי שמח לצרוך כמות כזאת של חלבונים אני פשוט חושב שזה לא שווה ת'סיכון...(אלא אם כן הוכך מעבר לכל ספק שאין סכנה למי שמתאמן)

חמוד תקשיב אבקת חלבון= חלבון של הקוטג' שלך.
אם יהיה לך בעיות בכליות מאבקת חלבון יהיה לך גם מהקוטג' שאתה אוכל.
דבר שני תקרא את המחקר שפירסם זברה, זה מחקר מקיף בעל אמינות גבוהה מאד. אין שום ספק שלמי שיש כליות בריאות תיהיה בעיה בצריכת חלבון פי 2 ממשקל גוף.
לפני שאתה זורק טענות לאוויר תביא משהו שאתה מתבסס עליו, אני יכול להגיד שלעמוד על הראש טוב לפיתוח גוף. האם זה נכון? לא עד שאני יביא הוכחה.
במחקר שפירסמו פה הדבר הוכח (לפחות עד שיפריכו אותו).

Blabla144 03-05-08 19:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tomerA
דבר שני תקרא את המחקר שפירסם זברה, זה מחקר מקיף בעל אמינות גבוהה מאד. אין שום ספק שלמי שיש כליות בריאות תיהיה בעיה בצריכת חלבון פי 2 ממשקל גוף.
לפני שאתה זורק טענות לאוויר תביא משהו שאתה מתבסס עליו, אני יכול להגיד שלעמוד על הראש טוב לפיתוח גוף. האם זה נכון? לא עד שאני יביא הוכחה.

אני משתגע ממך קראתי רק את החלק הראשון ואנחנו לא מדברים פה על אבקת חלבון אלא על צריכה יומית מוגברת של חלבון לבעלי בעיות בכליות.

tomerA 03-05-08 19:23

ציטוט:

אני משתגע ממך קראתי רק את החלק הראשון ואנחנו לא מדברים פה על אבקת חלבון אלא על צריכה יומית מוגברת של חלבון לבעלי בעיות בכליות.

אז תקרא גם שאר ההודעה כי כתבתי שם מה אני חושב על צריכה מוגברת של חלבון.
אני לא כותב את ההודעות האלה כדי שלא יקראו אותם.

Blabla144 03-05-08 19:47

ציטוט:

אז תקרא גם שאר ההודעה כי כתבתי שם מה אני חושב על צריכה מוגברת של חלבון.
אני לא כותב את ההודעות האלה כדי שלא יקראו אותם.

הרגתה אותי כבר,דיאטנית לא בודקת תיק רפואי אין לה מושג אם יש לך בעיות בכליות ולא לא עושים שום בדיקת דם אני הלכתי לכזאת אז אם יש לך אתה יכול להגיע למצב לא טוב אישפוז וכו בגלל צריכה מוגברת של חלבון אז הבנת?:flowers:

tomerA 03-05-08 19:52

ציטוט:

הרגתה אותי כבר,דיאטנית לא בודקת תיק רפואי אין לה מושג אם יש לך בעיות בכליות ולא לא עושים שום בדיקת דם אני הלכתי לכזאת אז אם יש לך אתה יכול להגיע למצב לא טוב אישפוז וכו בגלל צריכה מוגברת של חלבון אז הבנת?:flowers:

מה אתה אומר, כנראה אתה הולך לשכוניסטיות.
אני הולך לדיאטנית ספורט והיא ביקשה בדיקת דם ואני בטוח שהיא תשאל אותו אם יש עבר רפואי כמו סכרת ודברים כאלה.

m0she 03-05-08 20:01

בואו ניישר קו:

1. אוסנת הראל היא לא תזונאית.

2. בכל מקצוע יש אנשי מקצוע טובים יותר ופחות. יצא לי לראות הרבה תזונאים גרועים אבל גם תזונאים מעולים. צריכים לדעת לאן ללכת.

3. רבותיי, אתם חיים בסרט. בלי השכלה לפחות בסיסית במדעי החיים, בסטטיסטיקה ובשיטות מחקר הדרך להסיק בצורה שגויה ממחקרים היא מאוד קצרה. זה נחמד, זה טוב שקוראים מחקרים, אבל אנשי מקצוע עושים את זה הרבה, הרבה יותר טוב מכם.

Blabla144 03-05-08 20:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי m0she
בואו ניישר קו:

1. אוסנת הראל היא לא תזונאית.

2. בכל מקצוע יש אנשי מקצוע טובים יותר ופחות. יצא לי לראות הרבה תזונאים גרועים אבל גם תזונאים מעולים. צריכים לדעת לאן ללכת.

3. רבותיי, אתם חיים בסרט. בלי השכלה לפחות בסיסית במדעי החיים, בסטטיסטיקה ובשיטות מחקר הדרך להסיק בצורה שגויה ממחקרים היא מאוד קצרה. זה נחמד, זה טוב שקוראים מחקרים, אבל אנשי מקצוע עושים את זה הרבה, הרבה יותר טוב מכם.

עד שהגבת פה לא יכלת להגיב בקשר לנושא הפוסט מבחינת צריכה מוגברת של חלבון לבעלי בעיות בכליות?

m0she 03-05-08 20:06

כתבתי תשובה לשאלת הפוסט. מי שיש לו בעיות בכליות, שיתייעץ עם הנפרולוג שלו.

Blabla144 03-05-08 20:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי m0she
כתבתי תשובה לשאלת הפוסט. מי שיש לו בעיות בכליות, שיתייעץ עם הנפרולוג שלו.

אוקי,אבל בן אדם שיש לו בעיות בכליות יכול להגיע לאישפוז מצריכה מוגברת של קוטג' אבקת חלבון או כל דבר אחר(חלבון) ?
אוסנת הראל לא תזונאית אז מה היא?

m0she 03-05-08 20:11

1. היא לא תזונאית, היא סתם עושה כסף על מאמרים בynet.
2. תלוי איזו בעיה, אבל באופן עקרוני צריכה מוגברת של חלבון תדרדר את מצב הכליות.

Blabla144 03-05-08 20:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי m0she

אוקיי, תודה.
אם תאכל להיכנס לאשכול בקשר לאינסולין נראה לי תאכל לחדד שם כמה דברים.

tomerA 03-05-08 20:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי m0she

אתה מדבר על אנשים עם בעיות בכליות? או על כלל האוכלוסיה?

m0she 03-05-08 20:16

הוא שאל על אנשים עם בעיות בכליות, אז מן הסתם שעניתי לשאלה.

הזברה 03-05-08 21:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי הזברה

אני לא מציע לך לעבור את ה3-3.5 בגלל סכנה תיאורטית אם בכלל לכבד, לא בגלל הכליות.
אולי אח"כ אני אחפש את הנייר.

אוי, לא שמתי לב שמשה כבר ענהבהתחלה. הייתה לי טעות קטנה שם ,הנזק הוא לא לכבד, מדובר על עודף אוראה בדם...

אני צריך לשבת ולקרוא את הנייר הזה עד הסוף, סוף סוף. התעצלתי עד היום הרבה יותר מידי בהקשר שלו.

אלקנה 03-05-08 22:51

ציטוט:

לא דיברתי על סוג החלבון אלא על הכמות!!!!

אלקנה 03-05-08 22:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי m0she
הוא שאל על אנשים עם בעיות בכליות, אז מן הסתם שעניתי לשאלה.

אין לי מושג מי דיבר על אנשים עם בעיות בכליות... אני שואלתי על עצמי אני בריא לגמרי והייתי שמח לדעת מה הגבול לצריכה יומית של חלבון בתקופת חיטוב.
וכן שמתי לב לתשובה של ברק (תודה) פשוט הייתי שמח לשמוע ממנהל פורום...

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:11.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ