ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   כוס אמעק,האא חברים מעצבנים (https://israelbody.com/showthread.php?t=34100)

xLaes 03-05-08 00:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי m4a1
אחת ישנה לפני שבועיים וחצי? Xd קיצור שים זין על כולם ופשוט דפוק לה בוסה מה העניין? כאילו קח אותה לצד מה, זה התירוץ שך? שהחברים שך מפריעים? מקסימום דבר איתם על זה או שתדבר איתה תפגשו לבד או מקסימום קח אותה לצד..

חחחחחחחחח,לצערי כן
XD
כוס אמעק,לא יודע מה יש לי..היא מיוחדת כנראה.כי עם הקודמות הכל היה קל יותר.
אם מחר היא לא תיסע לטיול משפחתי,אקבע להפגש איתה.

m4a1 03-05-08 00:54

תכלס עם החברה הנוכחית שלי לקח לי ממש הרבה זמן לנשק אותה\ להגיד לה שאני אוהב אותה.. אחי אבל פשוט תפוס את עצמך ותגיד לה תאמין לי זה משתלם.. פשוט תקבע איתה לבד או שזה בעיה?

xLaes 03-05-08 00:59

אין,יצאנו פעמיים כבר לבד..

BenM 03-05-08 03:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי xLaes
אין,יצאנו פעמיים כבר לבד..

אחרי פעמיים ולא עשית כלום? אז הבעיה היא אצלך

yonip 03-05-08 04:04

אחי אני חייב להגיד לך משהו...
אתה אפס חחחחח

אחי מזה הדיונים האלה מה אתה חושב לעצמך תגיד לי...
ואם היא תכנס לפה בטעות ותראה תתמונה שלה ? חחחחח
ועזוב את זה מה אתה פותח את זה בכלל.. שתהיה איתה בנוחות וזה , שאל אותה רוצה להתנשק? וזהו סגור עניין

TheRock 03-05-08 22:12

אחי לך על זה היא נראת פצצה

xLaes 03-05-08 22:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yonip
אחי אני חייב להגיד לך משהו...
אתה אפס חחחחח

אחי מזה הדיונים האלה מה אתה חושב לעצמך תגיד לי...
ואם היא תכנס לפה בטעות ותראה תתמונה שלה ? חחחחח
ועזוב את זה מה אתה פותח את זה בכלל.. שתהיה איתה בנוחות וזה , שאל אותה רוצה להתנשק? וזהו סגור עניין

כע,אני יודע שאני יצאתי אפס.

וזה למעלה,כן,אני יודע שהיא פצצה..
:unsure:

reshos123 03-05-08 22:48

ki

בן כמה אתה אבויה

xLaes 03-05-08 22:49

16..
Oo
מזה משנה בכלל?
:mellow:

אורי א. 03-05-08 22:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי xLaes
כוס אמעק,לא יודע מה יש לי..היא מיוחדת כנראה.כי עם הקודמות הכל היה קל יותר.

תוציא לך את זה מהר מהראש, ככה כוחותינו נופלים!!

reshos123 03-05-08 22:58

באמת די מפגר נשמע הרעיון של הריתוקים האלה

חוץ מזה אל תקשיב לאנשים שמדברים מהצד כי לך היא חשובה, להם זה סתם מישהו אהבל שבא לאינטרנט ומתבכיין על כוס

תעשה מה שאתה חושב שיקדם אותך הכי טוב למה שאתה רוצה להשיג - אם אתה רוצה אותה - תחשוב מה יעזור לך להשיג אותה

xLaes 03-05-08 23:02

העצה הכי טובה שקיבלתי לגבייה.
כן,תודה אני יחשוב על זה.
:flowers:

speed 04-05-08 00:20

יואוו בתמונה הזאת היא הייה דומה לאחותי לרגע לא הבנתי מה הולך, רץ לי סרט בראש, אני הולך לאתר את הבחור ולפרק אותו מינמום איבוד הכרה, כמה דקירות לא יזיקו שיכנס לו טוב טוב לראש מה הוא צריך להעיף מהראש.. זה היה מבהיל..

Antonator1 04-05-08 00:32

נראית סבבה... אני רק לא מבין איך אתה מפרסם תמונות של מישהי שאתה אוהב באינטרנט ככה...

xLaes 04-05-08 13:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי speed
יואוו בתמונה הזאת היא הייה דומה לאחותי לרגע לא הבנתי מה הולך, רץ לי סרט בראש, אני הולך לאתר את הבחור ולפרק אותו מינמום איבוד הכרה, כמה דקירות לא יזיקו שיכנס לו טוב טוב לראש מה הוא צריך להעיף מהראש.. זה היה מבהיל..

מה אתה רוצה?!
הא,ומנהלים תמחקו את הפוסט.
קיבלתי את העצה שהייתי צריך.

speed 05-05-08 01:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי xLaes

מה אתה רוצה?!
הא,ומנהלים תמחקו את הפוסט.
קיבלתי את העצה שהייתי צריך.

בקיצור אחי, התמזל מזלך:character63: :boxing: :jockey: :sbb4:
בוא נאמר כך שאם אתה היית כותב וחס וחלילה זו הייתה אחותי בתמונה לא היית גומר בטוב, בכלל, למה להעלות תמונות של אנשים אחרים, אני לא הייתי רוצה שיעלו תמונה שלי לא בהסכמתי, וגם בהסכמתי לפעמים זה מאולץ..
רץ לי סרט על מה בחור מטומטם (מצטער לומר לך ת'אמת) חושב על אחותי, וקיבלתי דם בעיניים, כמעט נפלתי מהכיסא, לא רציתי לכתוב את מה שכתבתי אבל זה מה שקרה ואז חשבתי מה היה קורה אם זה באמת היית אחותי, אני שמח שלא, גם בשבילך וגם בשבילי..

BenM 05-05-08 12:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי speed
בקיצור אחי, התמזל מזלך:character63: :boxing: :jockey: :sbb4:
בוא נאמר כך שאם אתה היית כותב וחס וחלילה זו הייתה אחותי בתמונה לא היית גומר בטוב, בכלל, למה להעלות תמונות של אנשים אחרים, אני לא הייתי רוצה שיעלו תמונה שלי לא בהסכמתי, וגם בהסכמתי לפעמים זה מאולץ..
רץ לי סרט על מה בחור מטומטם (מצטער לומר לך ת'אמת) חושב על אחותי, וקיבלתי דם בעיניים, כמעט נפלתי מהכיסא, לא רציתי לכתוב את מה שכתבתי אבל זה מה שקרה ואז חשבתי מה היה קורה אם זה באמת היית אחותי, אני שמח שלא, גם בשבילך וגם בשבילי..

טוב די זאת לא אחותך מה אתה מזיין ת'מווח

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:03.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ