![]() |
חחחחחחחחחח יש לי חברים שהיו משחקים בזה זה אשקרה התנתקות מהעולם!
|
אני ההיתי שחקן של 7 שנים מיתוכם שנתיים שלוש של פרישות ודאי מישהו מכיר אותי פה הניק היה kelly_Slater וקיצרתי אותו עם הזמן ל slateR והייתי משחק בכול מקום, אחלה מישחק אני חולה עליו אני לא משחק עכשיו כי הלך לי המחשב הוא לא סוחב כבר ;/ באסה!!!
|
ציטוט:
זה אייל AsD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה קטעים איתך לא מאמין ! חחחחח |
היה לי קלאן :wub1: פיייי תקופה טובה O: חחחחחח כל הבית השתגע מרוב הצעקות במיקרופון XD
|
1.6 הייתי אחד השפיצים בזמנו
|
fnx\fenix
|
ציטוט:
Monsterkiller undertaker |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ואם אני לא טועה גם עם ASD הייתי באיזה קלאן .. לא בטוח |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
וכן אני זוכר שהיה משהו כזה .. בקיצור המ איתך אחי ? אני זוכר היינו חברים טובים בזמנו ( בסיאס) |
ציטוט:
|
ציטוט:
Intensity |
מה אני קשור ?
|
חחחחח איך אפשר לישכוח דברים כאלה חחח...
מה איתי? אחיי שסרנו את הקלאן המשכתי ככה איזה שנתיים שלוש, ואז פרשתי למה נישרף לי המחשב, עם הכרטיס מסך. והבאתי משהו מעפן זמני עם כרטיס מסך מובנה ואין לי RAM 1 אפילו במחשב... אז אין לי בררה, אני לא משחק. אבל אני מיתכוון להביא איזה מחשב עוד מעט ואני חוזר בכיף. יש לי כבר כמה חברים שרוצים ליפתוח איתי קלאן, חבר'ה מ ה Pro וגם ערוץ עם Q אז לאט לאט ניראה מה ילך אחי!!! וכן אני זוכר את הקלאן עם אייל. אייל היה כמו אח שלי כול היום בונט ביחד (חבר וירטואלי חחח). |
בטעות
איזה אחי אני בחיים לא יחזור לזה רציני סתם פעם ב שאני אצל חברים ככה תור או שתיים .. אין זה הדבר הכי ממכר שיש .. וגם עכשיו אין לי זמן לזה בכללל .. ועל איזה קלאטן אתה מדבר Nrg ? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:47. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ