![]() |
אני שם כסף שכולכם אשכרה ניסיתם את זה חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חחח... מי כתב את זה בתגובות. 100% מישהו ממכם:
----------------------------- מייקל אתה שחיףףףףף!! | 20.12.06 אתה כזה שחיף חסר חזה חסר גב ידיים רגליים הכל כל מה שיש לך זה קוביות וזהו כי אתה על אחוז שומן נמוך אתה ממש אפס תרגיל ישו עלק איזה קורעעעע כמה מתח אתה עושה 4-5 ? חחחחחחחח ----------------------------- |
ציטוט:
חזקקקקקקקקק!!!! |
אנשים, יא מאעפנים!
מה הקטע שלכם לרדת עליו? הבן אדם נראה לא רע בכלל, הוא אתלט , הוא לא מפתח גוף ויש לו גנטיקה בת :):):):). הוא לא עושה את זה כי הוא ממש בחר לעשות בדיוק את זה. תאמינו לי שיש מישהו מעליו שאומר לו מה לעשות... הוא לא אמר שהוא מפתח גוף... הוא עושה תרגילים שגם ככה יראו את זה ילדים קטנים וילדות מאוהבות. מה, כואב לו לעשות את זה ולעשות כסף?..... למה ישר לרדת עליו?? |
חח ...
ממ אם אתם רוצים לדבר הם השחיף הוא באתר Shox .. יש לו קצת חיטוב ... |
ציטוט:
חחחחחחח אחד המצחיקים בדוק זה מישהו מפה .... :whistle: |
קיצור בואו נלמד אותו כמה טריקים על חדר כושר תשחיף הזה ניראה אותו עושה דדליפט :jockey:
|
שאני יבין באמת באמת משלמים לו על זה? דווקא גב לא רע בכלל בונה והזאת מימין בין הכוסיות איזה גוף פצצה יש עלייה
|
פתאום אני קולט טת מיקל עושה מתג(מתג = תרגיל שמפעיל את כל קבוצות השרירים בגוף תחת התנגדות גבדה ובצורה ישירה, שפיתחתי) עם גומייה וקורא לזה תרגיל מייקל.
אני מתנקש בו למחרת. אבל הוא ממש לא שחיף הוא מטר 90 כמה אתה חושב שהוא שוקל הא? נראה לך זה קל להגיע למסה שלו בגובה הזה? |
ציטוט:
|
יאללה אני כבר לא יכול לחכות לפרק הבא, מייקל לואיס עובד על חזה ועושה בנצ' פרס 440lb!!!
|
http://bodyweightculture.com/forum/viewtopic.php?t=769
אני מת על התרגיל הזה פשוט אתה נכנס ל 3 סטים ועושה את אותה כמות עבודה כמו אימון FBW עם הכל בנפרד |
ציטוט:
אבל הוא מזיז את זה 2 מטר עם התופסנים הארוכים האלה שלו |
ציטוט:
הוא מסכן, מה הוא עשה לך? http://img149.imageshack.us/img149/4...tchauv6cj2.gif |
מגוחך, מגוחך, אבל רוב מי שירד עליו לא בדיוק יכול להרשות את זה לעצמו.
|
ציטוט:
אתה פיתחת אותו?? ויש לך רועין מה יכול להיות הדבר האדום הזה שמעל הרגליים?? |
ציטוט:
הכל פוזות |
ציטוט:
כן אני המצאתי אותו , התבססתי על glute ham raise שזה תרגיל מוכר וחשבתי מה יקרה אם נשתמש בידיים החופשיות וגם נישען אחורה לעבוד על הארבע ראשי. (וגם חשבתי לא לשים את הרגליים בתמיכה עם הקרסות אלא בכריות של כפות הרגליים כדי לעבוד על התאומים) הדבר האדום מעל הרגליים זה איזה משהו שיחזיק לך את הרגליים ( סמיט , ספוטר , ספה) האדום על הידיים זה הגומייה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:57. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ