ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   טרפזים (https://israelbody.com/showthread.php?t=33738)

The Sun 27-04-08 19:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mr.Bazooka
אחלה חיטוב ומאסה..אוהב להחזיק ברזים הא.

לאחוז כיורים.
אחלה גופה ממה שרואים וגבר תלמד לזרוק זין על מה שאנשים חושבים, אתה עדיין צעיר ואל תתן לשטויות של מה שנראה לך לא יפה בגוף שלך להשפיע על ההתנהגות ומה שאתה רוצה לעשות.
יש לך פטמות שלדעתי נראות לא בסדר? :wub1: זרוק אלף זין ואם מישהו יאמר לך משהו קח את זה בהומור ותזרום הלאה ושיזדיין העולם.

זה מגיע מבנאדם שגם לו היה פגם כלשהו בגוף.

Sugarzaza 27-04-08 19:37

נראה נחמד, תן במאסה

ArschGesicht 27-04-08 19:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי שי עקירב
תודה אחי אני מסתיר תחזה משני סיבות, 1) יש לי פאקינג בעיה בפיטמות, זה התחיל אצלי בגיל ההיתבגרות בבר מצווה וכבר שנתיים וחצי איתי ואני יודע שאם אני לא יסתיר כל הפורום ואישתו ירדו עלי, בינתיים עד שהדבר הזה לא יורד אני לא מצלם תחזה שלי עד להודעה חדשה :) :p
2) החזה שלי יצא פה קטן בטירוף, תאמת יש לי אחלה חזה אבל שאני עושה פוזינג כזה ומוסט מוסקילר הוא יוצא על הפנים..

תודה גבר

דבר ראשון נראה טוב
דבר שני
אף אחד כאן לא יצחק עליך!
ג'ינו בגיל ההתבגרות יש למלא מלא ילדים..(גם אם זה משהו אחר.. זה לא כזה משנה)
אין לך מה להעלות תמונה חדשה אבל להבא
לא יצחקו עליך כאן

דנידין 27-04-08 20:34

יפה יפה גם חטוב ויש גם מאסה ודרך אגב על תסתיר תחזה שטויות תחשוב לעצמך איך כל עלו עם אחוז שומן של יותר מ30 הולכים בגאווה על החוף ולך יש גוף יפה אין טעם להסתיר אותו:sbb3:

בהצלחה בהמשך1

TheRock 27-04-08 21:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי LittleNigga
יפה אחי, אבל מה הקטע עם הברז ?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

YOG558 27-04-08 22:08

טרפזים מעולים

שייקה 28-04-08 14:11

איזו משפחה חמה ואוהבת 3> :emb1:
אוהב אותכם פעם הבאה אני ישים זין ויעלה תמונות של חזה:ok:

שייקה 28-04-08 14:19

ותודה רבה רבה רבה רבה לכולם :) נותנים מוטיבציה עצבנית ביותר להמשיך הלאה. עכשיו אני יבש בצורה רוצחנית כמו המדבר, אני חייב קצת נוזלים, אבל לא לדאוג אני במסה, לא מלוכלכת, נקייה!

M.R Biceps 28-04-08 15:46

שטויות אחי.... אז מה קרה?? יש לך פטמה נפוחה.... על הזין אחי תעלה תמונות של חזה למי איכפת אף אחד לא יצחק....

שייקה 29-04-08 21:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Logout
:mellow:
זה לא "טיבעי" אצלו...כי הם מיתפתחים מכל מיני תרגילים בצורה עקיפה...ככה שהם מיתפתחים גם אם לא עובדים עלהם ישירות (כמו אמות לדוגמא)

אחלה טרפזים:sbb2:

שכחתי להגיב לתגובה של עידן, אבל אני לא עובד על הטרפזים, הם מיתפתחים בכל מיני תרגילים בצורה עקיפה ואני לא עובד עליהם ישירות, מסכים עם עידן בכל מילה ומילה

slim shady 29-04-08 21:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
יצאת קטן ביחס לתמונה בצד..
אל תתבייש על הפיטמות, כולה פיטמות, לכולם יש שתיים כאלה :)

בהצלחה, :ok:

איך קראו לזה שהיה לו בעיה בפיטמות וכל הפורום צחק עליו שחכתי תכינויי שלו.. זה שדומה לעכבר.. משו עם H:huh:

Mr.Bazooka 30-04-08 00:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי דנידין
יפה יפה גם חטוב ויש גם מאסה ודרך אגב על תסתיר תחזה שטויות תחשוב לעצמך איך כל עלו עם אחוז שומן של יותר מ30 הולכים בגאווה על החוף ולך יש גוף יפה אין טעם להסתיר אותו:sbb3:

בהצלחה בהמשך1

וואה וואה איך סעדת תטונה במכון

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:35.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ