![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
ותאמין לי גם שרוב היום ש'ך אתה עם מישהו,זה גם לא כיף חיים. |
ציטוט:
בכול מקרה עבר זמן ולאט לאט אתה מתחיל לראות שהיא לא כזאת משהו ושאתה פתאום נדלק על אחרות. מה שחשוב זה שאל תכריח את עצמך לעשות משהו כי אז אתה בכלל תתעסק איתה כול היום בראש. פשוט תחליט עם עצמך שאתה ממשיך את החיים שלך רגיל ולא מתעסק איתה במעבר למה שיש עכשיו, ברגע שהיא לא תיהיה כול הזמן בראש שלך אתה תתחיל להשקיף על מחשופים של אחרות. |
ציטוט:
אבל קודם צריך לסיים איתה,לבדוק אם היא רוצה שנהיה חברים כן או לא. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
סליחה על הבורות אבל מזה מסיבות טבע?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מקסימום לא יהיה טוב תחזור הביתה ותשכח מהסיפור. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תאמין לי,מה שטוב זה החברות וכל הדברים שבאים איתה.. אם אתה מבין. |
אנטון במקום לזין תמוח צא לבר מזה אן לך עם מי לצאת? חיב להיות אפילו מישהו אחד
וגם אם לא צא לבד אחי פאבים לך שב על הבר תתחיל עם נשים אחי שים זין ואל תבכה.. ולפותח האשכול אתה עוד קטן זה כולה הדלקות במקום גם אתה לזיןן במוח לך ותשאל אותה וזהו רוצה כן כן לא לא.. או שתעשה את זה לחבר שלך כולה בנות לא צריך לעשות עליהם רעש |
ציטוט:
ולא הבנתי אנטון למה אתה כזה מבואס. מלא בחורות שאני מכיר אוהבות רוסים סוסים שעושים ניסים, אז יאללה :disgust: |
ציטוט:
בלעט,מה לעשות לחבר שלי?oם |
מצטער על הזיוני מוח - פשוט הייתי חייב להוציא דברים שיושבים לי על הלב כבר כמה שנים. עובדה שאתם לא שומעים אותי יוצא באמירות רגשיות לעיתים קרובות מדי...
|
ציטוט:
וכמו שאתה מדבר עכשיו יש בדיוק את אותו הצד רק מהצד של הבנות. וכמו שאתה הולך לבר כדי למצוא מישהי גם אותה בחורה הולכת כדי אולי למצוא מישהו לדבר איתו. מהמקומות האלה נוצרים הקשרים הכי טובים, יש לך בסיס של כאב משותף לחלוק איתו :flowers: |
ציטוט:
|
בואנה אנטון אתה עד כדי כך מבואס על החיים? הצלחת להכניס אפילו אותי לבאסה אחי..מה קורה איתך תגיד לי
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:03. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ