ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   הילדה הזאת תהרוס אותי בסופו של דבר..>_< (https://israelbody.com/showthread.php?t=33664)

Antonator1 26-04-08 01:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי xLaes
לא נורא,זה רק שאלה של זמן עד שתמצא את האחת בשבילך..
ביינתים תהנה מחיי הרווקות והסטו'צים.

איזו אחת ואיזו נעליים... אני כבר בקושי יכול לתאר לעצמי למה דווקא אותי מישהי צריכה לאהוב. לעזאזל עם האנושות הזאת... גם חיי הרווקות שלי זה חיי בדידות מוחלטת שבהם 23 שעות ביממה אני רק עם עצמי.

xLaes 26-04-08 01:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
איזו אחת ואיזו נעליים... אני כבר בקושי יכול לתאר לעצמי למה דווקא אותי מישהי צריכה לאהוב. לעזאזל עם האנושות הזאת... גם חיי הרווקות שלי זה חיי בדידות מוחלטת שבהם 23 שעות ביממה אני רק עם עצמי.

הא,תתחיל לצאת לפאבים ומסיבות טבע?
ותאמין לי גם שרוב היום ש'ך אתה עם מישהו,זה גם לא כיף חיים.

tomerA 26-04-08 01:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי xLaes
חזק מדי בקטע שלה.
:laughing:

שמע גם לי היה קטע דומה לשלך אבל שונה.
בכול מקרה עבר זמן ולאט לאט אתה מתחיל לראות שהיא לא כזאת משהו ושאתה פתאום נדלק על אחרות.
מה שחשוב זה שאל תכריח את עצמך לעשות משהו כי אז אתה בכלל תתעסק איתה כול היום בראש. פשוט תחליט עם עצמך שאתה ממשיך את החיים שלך רגיל ולא מתעסק איתה במעבר למה שיש עכשיו, ברגע שהיא לא תיהיה כול הזמן בראש שלך אתה תתחיל להשקיף על מחשופים של אחרות.

xLaes 26-04-08 01:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tomerA
שמע גם לי היה קטע דומה לשלך אבל שונה.
בכול מקרה עבר זמן ולאט לאט אתה מתחיל לראות שהיא לא כזאת משהו ושאתה פתאום נדלק על אחרות.
מה שחשוב זה שאל תכריח את עצמך לעשות משהו כי אז אתה בכלל תתעסק איתה כול היום בראש. פשוט תחליט עם עצמך שאתה ממשיך את החיים שלך רגיל ולא מתעסק איתה במעבר למה שיש עכשיו, ברגע שהיא לא תיהיה כול הזמן בראש שלך אתה תתחיל להשקיף על מחשופים של אחרות.

בעיקרון,כן..אני ינסה.
אבל קודם צריך לסיים איתה,לבדוק אם היא רוצה שנהיה חברים כן או לא.

Antonator1 26-04-08 01:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי xLaes
הא,תתחיל לצאת לפאבים ומסיבות טבע?
ותאמין לי גם שרוב היום ש'ך אתה עם מישהו,זה גם לא כיף חיים.

ספר לי על זה... לפאבים אין לי ממש עם מי לצאת (גם כשיש זו קבוצה די גדולה שאני האוטסיידר בה כרגיל - מסיבות טבע זה לא הקטע שלי. רק שתבין שהמצב שלך לא כזה גרוע...

xLaes 26-04-08 01:25

ציטוט:

ספר לי על זה... לפאבים אין לי ממש עם מי לצאת (גם כשיש זו קבוצה די גדולה שאני האוטסיידר בה כרגיל - מסיבות טבע זה לא הקטע שלי. רק שתבין שהמצב שלך לא כזה גרוע...

לא,אתה תתפעל כמה המצב שלי גרוע,אם אספר לך מה קרה בשישי הקודם

OverPower 26-04-08 01:26

סליחה על הבורות אבל מזה מסיבות טבע?

xLaes 26-04-08 01:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OverPower

מסיבות בטבע,עם סמים

tomerA 26-04-08 01:28

ציטוט:

תילך לבד רק בשביל להוכיח לעצמך שאתה יכול להתחיל עם מישהי על הבר.
מקסימום לא יהיה טוב תחזור הביתה ותשכח מהסיפור.

Antonator1 26-04-08 01:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי xLaes
לא,אתה תתפעל כמה המצב שלי גרוע,אם אספר לך מה קרה בשישי הקודם

הידלקות על ידידות זה משהו שקרה לכולנו. רק בסרטים יוצא מזה משהו רציני. גם אם זה מצליח אז רק לזמן קצר. בכלל, מה שווה שתהיה לך חברה או אשה אם גם ככה נפרדים בסוף?! רומנטיקה זה סתם זבל שבו אתה תמיד צריך לצפות לבד איך אחרים מתאהבים.

tomerA 26-04-08 01:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OverPower

קרחנות לפנים :boxing: זה מסיבות טראנסים אני מתתתתתתתתתתתת ללכת אבל אין לי מי, אין לי אוטו ואין לי אנשי קשר שיודיעו לו איפה זה. :(

Antonator1 26-04-08 01:29

ציטוט:

תילך לבד רק בשביל להוכיח לעצמך שאתה יכול להתחיל עם מישהי על הבר.
מקסימום לא יהיה טוב תחזור הביתה ותשכח מהסיפור.

לא נראה לי שמישהי צריכה אותי בחיים שלה...

xLaes 26-04-08 01:30

ציטוט:

הידלקות על ידידות זה משהו שקרה לכולנו. רק בסרטים יוצא מזה משהו רציני. גם אם זה מצליח אז רק לזמן קצר. בכלל, מה שווה שתהיה לך חברה או אשה אם גם ככה נפרדים בסוף?! רומנטיקה זה סתם זבל שבו אתה תמיד צריך לצפות לבד איך אחרים מתאהבים.

כע..זה מה שכולם אומרים.
תאמין לי,מה שטוב זה החברות וכל הדברים שבאים איתה..
אם אתה מבין.

imported_NIR_B 26-04-08 01:34

אנטון במקום לזין תמוח צא לבר מזה אן לך עם מי לצאת? חיב להיות אפילו מישהו אחד
וגם אם לא צא לבד אחי פאבים לך שב על הבר תתחיל עם נשים אחי שים זין ואל תבכה..

ולפותח האשכול אתה עוד קטן זה כולה הדלקות במקום גם אתה לזיןן במוח לך ותשאל אותה וזהו רוצה כן כן לא לא.. או שתעשה את זה לחבר שלך

כולה בנות לא צריך לעשות עליהם רעש

Dino Psaras 26-04-08 01:35

ציטוט:

ממש לא רק בסרטים.. פשוט לא צריך להיות טמבל (ואני מדבר על עצמי)

ולא הבנתי אנטון למה אתה כזה מבואס. מלא בחורות שאני מכיר אוהבות רוסים סוסים שעושים ניסים, אז יאללה :disgust:

xLaes 26-04-08 01:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nir_b
אנטון במקום לזין תמוח צא לבר מזה אן לך עם מי לצאת? חיב להיות אפילו מישהו אחד
וגם אם לא צא לבד אחי פאבים לך שב על הבר תתחיל עם נשים אחי שים זין ואל תבכה..

ולפותח האשכול אתה עוד קטן זה כולה הדלקות במקום גם אתה לזיןן במוח לך ותשאל אותה וזהו רוצה כן כן לא לא.. או שתעשה את זה לחבר שלך

כולה בנות לא צריך לעשות עליהם רעש

חחחחחחחחחחחחחחחחח,קיצר אשאל אותה
בלעט,מה לעשות לחבר שלי?oם

Antonator1 26-04-08 01:40

מצטער על הזיוני מוח - פשוט הייתי חייב להוציא דברים שיושבים לי על הלב כבר כמה שנים. עובדה שאתם לא שומעים אותי יוצא באמירות רגשיות לעיתים קרובות מדי...

tomerA 26-04-08 01:41

ציטוט:

לא נראה לי שמישהי צריכה אותי בחיים שלה...

אולי היא לא צריכה אותך אבל אתה צריך אותה :whistle:
וכמו שאתה מדבר עכשיו יש בדיוק את אותו הצד רק מהצד של הבנות. וכמו שאתה הולך לבר כדי למצוא מישהי גם אותה בחורה הולכת כדי אולי למצוא מישהו לדבר איתו.
מהמקומות האלה נוצרים הקשרים הכי טובים, יש לך בסיס של כאב משותף לחלוק איתו :flowers:

Antonator1 26-04-08 01:45

ציטוט:

אולי היא לא צריכה אותך אבל אתה צריך אותה :whistle:
וכמו שאתה מדבר עכשיו יש בדיוק את אותו הצד רק מהצד של הבנות. וכמו שאתה הולך לבר כדי למצוא מישהי גם אותה בחורה הולכת כדי אולי למצוא מישהו לדבר איתו.
מהמקומות האלה נוצרים הקשרים הכי טובים, יש לך בסיס של כאב משותף לחלוק איתו :flowers:

אין בנות שסגורות בתוך עצמן ברמות כאלה. לא קיים. כולן חרמניות מתוסבכות בלי יוצא מן הכלל ואין מצב שבחורים עם בטחון עצמי מפה ועד להודעה חדשה לא ינצלו את זה. אין דבר כזה בחורה תמימה. אין.

ninja 26-04-08 01:52

בואנה אנטון אתה עד כדי כך מבואס על החיים? הצלחת להכניס אפילו אותי לבאסה אחי..מה קורה איתך תגיד לי

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:03.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ