![]() |
ציטוט:
|
זה למה אף פעם לא אהבתי את המקצוע פסיכולוגיה...
חחח נכנסתי לשיעור אחד כזה יצאתי עם כאב ראש. הכל חרטה ברטה, כמה בולשיט אלוהים.. |
אני גבוה שרירי(בערך) ואטלתי וקצת רזה.
זה אומר שאני השני אבל האישיות אני לא מתלהב מעצמי והכול באישיות אני יותר בכייון 1 אבל בלי בעיות בעור |
דומה מאוד לפחות עלי הקטע של המזו.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה לא צריך לשלול את כל הפסיכולוגיה בגלל זה.. אולי זה רק מאמר של איזה אחד זה לא אומר שזו תפיסה רווחת בכל העולם פסיכולוגיה זה מקצוע מאוד מעניין לדעתי ואפשר ללמוד דרכו המון על החיים |
ציטוט:
ואני שואל ברצינות, לא כדי להתקיל אותך או משהו(אם ככה זה נראה). |
Natural Bullshit
יש שמנים נחמדים ויש שמנים מעצבנים יש סוסים שהם ילדי כאפות וכמה שהם נראים חזקים וגדולים הם פחדנים וחלשים וכל זה כנ"ל לגבי אקטומורופים |
ציטוט:
|
Pure bullshit
|
ציטוט:
|
ואם אתה עושה שינוי אז האישיות משתנה? בול שיט X:
|
חחחחחח למדתי את זה בקרימינולוגיה... הכי מצחיק אבל שהייתי היחיד שכבר ידע מה מאפיין כל טיפוס גוף, מהבחינה הפיזית.
|
אני בכלל שילוב של כל הסוגים באופי. ומעניין שלא אפיינו את הסוגים בקבוצות דומות של תכונות אלא סתם חירטטו תכונות אקראיות לכל סוג גוף.
|
הבסיס למחקר הזה (אם באמת קיים דבר כזה) יכול להיות מאוד מעניין ובעל בסיס רעיוני נכון באופן עקרוני אם כי לא פרקטי ואפשרי לבדיקה כי קיימות כל כך הרבה תכונות אופי שמושפעות ממליון ואחד גורמים גם תורשתיים וגם סביבתיים. אם ננסה להתעלם מהסביבתיים צריך להבין שלאדם יש הרבה תכונות פוליגניות , כלומר מספר גנים שונים היוצרים בסוף תכונה אחת.
לכן לא ניתן לשים את האצבע ולמצוא את הקשר המדויק בין מבנה הגוף לאישיות. מצד שני, ישנם מספר גורמים שניתן לשייך אותם להתנהגות כמו רמות טסט' גבוהות, למשל נטייה לתוקפנות. ואת זה אולי ניתן לנסות לחקור גנטית. בשורה תחתונה, אל תסיקו מסקנות ;) |
בסופו של דבר מה שקובע זה הסביבה שלך.
אתה יכול לשים את אותו סוג בן אדם בסביבות שונות ותיהיה להם אישיות שונה לחלוטין. |
מסכים עם כל מילה ומילה, פשוט נכון.
|
אני אקטומורפ טהור ואני הבנאדם הכי שמח עלי אדמות 0_0
|
אתם לא יכולים לצפות שזה יהיה אחד לאחד- הרי ברור שזה משתנה, אין שחור ולבן.
אבל תהיו בטוחים שזה לא משועמם שישב בבית והמציא לפי הילדים בכיתה שלו- מדובר במחקרים שנעשו בקפידה. |
יאא כמה שזה נכון אינעל דינוק.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:15. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ