![]() |
לדעתי צריך לשים את הפוסט הזה ב Hall Of Fame .
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יא אללה איזה מנייאקים אתם.. אבל היה טוב חחחחחחחחחחחחחחח
|
וואי אחי,התוכנית סבבה והכל..
אבל יש בעיה בתפריט..מה עם חמאת בוטנים? אתה לא תגדל ככה... תוסיף לפחות 8 ארגזים... |
ציטוט:
אם לא אוכלים לא גודלים ם_ם |
חייב שומן איכותי אחי לפחות עץ זית שלם ביום
|
אז ככה אחי הייתי מוסיף לארוחת ביניים עוד שתי גינות ושלושה שדות.
לארוחת צהריים הייתי מוסיף עוד שני לולים בערב הייתי מעיף את ה7 פרות קיבינימט ומחליף בשישה חמורים וקונה 7 סופר טייגר :p |
בוכה תגיד לדודה שלך ישחיף מסריח...
חחחבודי בילדר קרעתה אותי ולא אכפת לי עם זה עליי =/ |
חחח איזה פוסט גדול!!
זה מצחיק כל פעם מחדש:boxing: :boxing: :boxing: |
ציטוט:
השחיף היחיד פה זה אתה הנה תמונות של superguitar המפורסם: פרונט: http://img443.imageshack.us/my.php?image=018ks6.jpg פריסת גב: http://img88.imageshack.us/my.php?image=015qb6.jpg קרדיט לelad12 שהביא תתמונות. |
תודה תודה קרדיט לי =] חח סופר ניטחן xd סתאם אל תקח ללב תקח לשריר..
|
כל אימון אני מבודד שריר אחר אבל אני עושה את זה לפי השיר abcd = יום ראשון = חזה וכך הלאה..
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרג אותיי אבא שליח שורצרנגר xddddddddddd גדול
|
לא מאמין שהביאו לי באן למשתמש סופרחצוצרה :(
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחד הפוסטים החזקים אני לא יודע איך פיספסתי את זה .. עלק התוכנית שלי זה ABCDEFGHIJK... לפי השיר ABCD חחחחחחחחח אחד החזקים..bow::bow::bow::bow::lol::yup::clap: |
ציטוט:
|
חחחחחחחחח
שחיין אולמפי חחחחחחחחחחחחח |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני עדייין צוחק xddddddddddddddddddd
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
חחחחחחחח הרגת אותי אחי!!!!!!
|
ארוחת צהריים לול תרנגולות
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח והכי מצחיק ה ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ האלה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:10. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ