![]() |
ציטוט:
כך את התוכניות חזה שלי לפמעים ככה : תחיקת חזה 4X8-10 תחיקת חזה אליון בסמיט משין 4X10-12 תחיקת חזה דמבל 3X6-8 פרפר 4X10 סט אחד של קבלים מקסימום :] זהו |
מטורף גוף יפה והחזה במיוחד חזה מצוין אחרי חיטוב תיראה יותר טוב אפילו תן דגש על הבטן ויש
לך גוף רציני אחושרמוטה |
כל הכבוד
אתה יכל להיות גאה במה שהשגת והכי חשוב תמשיך לעשות בדיוק את מה שאתה עושה בדרך שלך כי רק כך מגיעים לתוצאות מעולות כמו שאתה מגיע אליהן אין כמו ההרגשה האישית . אם אתה מרגיש טוב עם התוצאות אף אחד אחר לא יכל להגיד לך אחרת ושאדם מרגיש טוב עם איך שהוא נראה הוא גם משדר את זה |
ציטוט:
|
ציטוט:
ואם לא איכפת לך להגיד מהי המטרה |
ציטוט:
בתחלה רציתי ליואת רזה ואז הבנתי שגם רזה זה לא כיף וגם בשיביל לאשיר רזה צריך לאכול קצת ושיש לך מסת שריר אתה יכול לאכול הרבה ולא להשמין מהר וגם לאט לאט אנשים המרו לי להגיע למצב של מסת שריר יפה וחטוב ואני יכול אולי ליואת דוגמן אז עכשיו הגתי למסת שריר שמספקיה לי אני רק רוצה לגיע לאחוז שומן נמוך ממש אני יכול לעלות במסת שריר עוד הרבה אבל אני בנתים לא רוצה אולי שנה הבא זה שאני קטן http://i31.tinypic.com/29ft66c.jpg וזה תמונה מהבוק שלי של שנה שעברה http://simg.mekusharim.co.il/6217279...iles_album.jpg המטרה עכשיו בקיצור להגיע ל8אחוז שומן ולעשות בוק חדש גם של גוף ולנסות דברים חדשים :] ואם אני לא יצליח באותו רגע אני מעלה מסת שריר :]] חח |
לא שאתה צריך את המחמאות שלי אבל בכל זאת
כל הכבוד לדעתי את החלק הקשה של הדרך עברת ובהצלחה יתרה אין לי ספק שאתה תגיע למה שאתה רוצה כי החכמה לא רק לסמוך על הטבע והגנטיקה והאסטטיקה שקיבלת אלא לעשות עם זה משהו ואתה עשית המון פשוט כל הכבוד!!!! אני גם בטוח שאתה מהווה מודל לחיקוי לכמה אנשים פה בפורום |
מעולה
|
באמת רציתי לשאול אותך אם אתה הולך על דוגמנות... נראה פיצוץ
|
ציטוט:
|
יש סיכוי טוב :)
|
תיראה בנ :):):):) אחרי חיטוב !
|
לאחותך קוראים אור ?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בלי להכנס לך לפרטיות אפשר לדעת את שם אחותך ? כי נראה לי שאני מכיר אותה והיה זכור לי השם אור אבל כנראה אני טועה.. |
פשש יפה יפה....אבל נראה ילדון בתמונות החדשות חח ...... אתה 185 גובהה?
|
יפה מאוד אחי השתפרת מאוד, כל הכבוד !!!!
חחחחח מה אתה מקפץ עם תחתונים בגינה.. :1eye: |
כל הכבוד אחי,נראה מעולה!
כל הכבוד על השינוי שעברת.. אתה מזכיר לי רצחח שכן שלי הוא בן 28 ואתם דומים רצח הוא גם כן דוגמן וגם מפתח גוף,אבל יש לו קצת פחות מסה ממך,חוץ מזה אתם נראים מזה דומה.. אולי זה אומר משו?:ok: |
אלללה אינעל דוגמן של הפורום-מתחטב מהר-ווריד בביספס-נראה מסיבי ביותר! תגלח אבל בסוף אל תשכח! בהצלחה אחי
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:43. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ