![]() |
ציטוט:
לא אמרתי שאני שוורצנגר הבא רק אני אומר אני קצת הרבה יותר סוס ממך זה בטוח.. וביום שיהיה לי חזה כמו שלך אני מתאבד באותו רגע אלא אם זה יהיה מעל לגיל 55 .. ועזוב חזה.. גוף כמו שלך.. אתה שחיף ששוקל 50 קילו ומתלהב מזה שהוא דוחק 75 קילו אלוהים ישמור מה יהיה... אתה קורא לעצמך באדי בילדר? אני בכלל כדורסלן ואני שם עלייך בולבול בבאדי בילדינג שזה אפילו לא המטרה שלי .. ואתה מבשרת ציון עזוב רחוק לי לא שווה תבנזין.. ( בנזין זה דלק למכונית אם לא הבנת ילד קטן בן 14 ) בקיצר דחוף תיד הרזונת שלך לתחת הנוזלי שלך וסע מפה.. או תלך מפה.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
לא מצאתי תמונה ראיתי תפריט שלך או משהו ואתה עדיין שחיף גבר לא בטוח בכלל שאתה על 11 אחוז שומן אבל שיהיה אין לי כוח להתווכח איתך... שוורצנגר הבא אתה לא אל תדאג אתה לא צריך לציין את זה יותר סוס ממני הייתי רוצה לראות תביא תמונה בבקשה.... בדרך כלל אני לא משתמש בגיל שלי אבל אני בן 15.5 ואני שוקל 78 על גובה 174 עם 14-5 אחוז שומן. מתלהב ? אמרתי לך כבר אין לי מה להתלהב משקל בכלל לא גדול אבל בכל זאת הייתי רוצה לראות אותך עושה אותו 3 סטים 10 חזרות זה יהיה נחמד לראות סוס כמוך עושה את זה לא ? תתחיל להוריד את הגובה הענק שלך יא שרוך אני ילד בן 15 שיכול ללמד אותך מזה בנזין ויכול ללמד אותך עוד הרבה דברים כמו איך להוריד את האף ולתת כבוד ילד. שיהיה לך לילה טוב ילד מבחנה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
תאמין לי אתה בזבוז של זרע... |
ציטוט:
די די די !!! מתי תבינו שיד אחורית לא עובדת באימוני חזה ברמה כזאת שמצריכה לה מנוחה של 48 שעות?!?! נמאס כבר לראות אותכם כותבים את זה לכל אחד פה! אין שום בעיה לעבוד גב ויד אחורית ולמחרת לעבוד חזה עם יד קדמית! צא מהבועה! |
לא ציפיתי לכל כך הרבה תגובות האמת...
תודה רבה לאלה שעזרו וחבל שהאשכול נהרס, אני קראתי את כל התגובות ואני אנסה לשפר :) |
התכנית שלי זה Ab חזה יד אחורית כתפיים B רגליים גב יד קדמית
ואני עושה 9 סטים לשריר קטן ו7 לכתפיים ו12 לשריר גדול מישהו מוכן להסביר לי למה זה רע? כי אני רואה הרבה רושמים צריך 8-10 לגדול ו6 לקטן =\ |
ציטוט:
עכשיו תענה לי על השאלה, אתה גודל עם סוג תכנית כזאת? יש התקדמות? |
ציטוט:
נגיד והוא גודל .. אז תמיד אפשר לגדול עוד.. ויכול להיות גם שהוא מחשיב את הסטים של החימום עם משקלים קלים בתוך הרוטציה של 12 סטים לשריר גדול... ובפעם הרביעית אם תיקרא מה שכתבתי אין שום בעיה לעבוד חזה עם יד קידמית והפוך.. לא שללתי את זה .. לדעתי זה פחות טוב. כל מקרה לגופו |
ציטוט:
מה אני צריך לשנות? תמיד חשבתי שאם אני יעשה יותר סטים השריר יתאמן יותר וככה יתפתח יותר >< |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
איפה מיסטר וינגייט שיבוא ורצה לייבש אותי ולא הצליח.. ??? אני מחכה לתשובה ממך.. למרות שאין קשר לזה שהוא ספצפי לא מתקדם הילד חושב שהוא יעשה הרבה סטים הוא יגדל.. |
ציטוט:
תשתדל לא לעבור את ה-27 סטים(עם הבטן 30-31) באימון אחד( בתכניות AB ו ABC והכל יהיה בסדר! 10 סטים שריר גדול, 8 כתפיים, 7 שרירי הידיים והכל יהיה בסדר! ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:44. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ