![]() |
נדמה לי זה חייזר ממאדים...
|
יש כאן אנשים בפורום שעשעו שינוים הרבה יותר טובים
גלעד עשה דבר מטורף גיל ניסים וכמובן שירדן ויש עוד כמה.. תביאו עוד דברים כאלה נותן המון מוטיבציה להמשך החיטוב |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
יש ל שינוי בן :):):):) ואל תשכחו שהוא כמעט ב 40 ולפי הנתונים רואים שהוא התחיל יותר לזלזל,בשיאו הוא היה 92 קילו על 8% שומן ועם יד 44 שזה כנראה שיא מיצוי הגנטיקה שלו ואני בספק אם כל האלה שאמרו שזה שינוי לא משהו יגיע לרמה כזאתו
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
הוא עשה שינוי יפה מאוד בפרספקטיבה של זמן, וצריך לזכור שהבנאדם איננו באדי בילדר, ולדעתי גם לא מתיימר.
הוא סתם אדם שלא עשה עם עצמו כלום במשך הרבה שנים, ולפתע החליט לקחת את עצמו בידיים. אני מציע שלא לזלזל, כיוון שישנם המוני אנשים שמגיעים לחדר כושר שנים על גבי שנים, ולא משיגים כלום. לגבי הנתונים של 92 קילו על 8 אחוז, זה סביר רק אם האיש מאוד מאוד גבוה, כי מאסה של 92 קילו על 8 אחוז שומן בגובה ממוצע, הייתה נראית אחרת לגמרי. |
חחח למה כולם פה חושבים שאם עכשיו הם עולים בקלות מיד 35 ל37 אז הם ימשיכו לעלות בקצב הזה ל45 בקלות?
הגוף לאט לאט מאט את עצמו והתוצאות פחות ופחות נראות לעין מה נראהלכם :):):):) זה שיפור בנזונה הוא עלה הרבה מאוד מסה מעניין לראות אותו על אחוז שומן נמוך נראה מה ישאר תראו תרגליים איזה שיפור |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:06. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ