![]() |
ציטוט:
|
הכי יקר פסטרמה - 100ג' הכי זול שראיתי של דל שומן זה 6.70 .
|
ציטוט:
זאת אומרת כול אחד 275 שקל. יש בכול מנה 21 גרם חלבון שבקופסא יש 80 מנות (ככה הם כותבים). יוצא ששקל שווה ל6 גרם חלבון, משתלם מאד. 1680\275=6 ואני לא מבסס את כול האוכל על אבקת חלבון יש גם עוד מלא פחמימות שומנים וכו', בנוסף לכך שיש לי גם מקורות חלבון מוצקים שאני לא מזניח כמו חזה עוף וטונה. |
קלאסיק ואיי זה חלבון לא משהו...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
וגם באבקות חלבון יש טריק דומה, למשל סקופ של אופטימום גולד, זה רק 25 גרם, במקום 31 :ok: |
ציטוט:
|
אני קונה את של ויליגר האלה.. לא זוכר איך קוראים להם... 3 או 4 יח' גם בסכום דומה..
|
אני מאמין שיש מקום לשילוב
אבקות חלבון יכולות לתפוס חלק נכבד בערך התזונתי הכולל שלך ,אבל בסופו שלך יום אני מעדיף לפרק סטייק מאשר לשתות שייק אבל בשיא התאכלס ? אתה יכול לחיות רק על אבקות ולגדול ,העיקרון הוא להכניס אוכל איכותי ,בין אם זה חזה עוף ,בשר בקר טחון ומסונן ,קוטג' ,או אבקת חלבון פשוט תאכל ! |
ציטוט:
|
אתה יכול לשבת ביגלל זה הרבה בשירותים
|
ציטוט:
וארבל גם אני מעדיף לפרק סטטיק אבל המצב הכלכלי לא מאפשר זאת ואני מחפש תחלופות זולות יותר. |
קיצר כולם מניאקים חחח =]
רק לכללי המחיר של טונה בשבוע הזה עלה ב-5%!!!!!!! ובמשרד הבריאות טוענים שהוא עוד הולך לעלות יותר (לא רקק טונה כל הדגיםם)לא רק זה ביצים עלו ב-12%!!! ואבוקדו עלה ב-25%!!!! |
אם זה יותר זול, יותר נוח וזמין בשבילך, אין שום סיבה שלא תעשה את זה.
|
לא כדאי לבנות על אבקת חלבון כמקור עיקרי במקורות חלבון אחרים יש לך ויטמנים ומינרלים שתורמים לגדילה
הכי טוב זה לגוון |
אתה לא רציני אה אחי ?
זול ? הכי נוח זה נכון אבל ממש לא זול גבר אתה מתכוון לקחת כל יום 3-4 סקופים תחשב שוב אם זה זול... עדיף כבר קוטג חצי אחוז שומן גם יותר חלבון גם יותר זול או טונה :p... |
ציטוט:
קוטג' עולה משהו כמו 6.20 ל25 גרם חלבון. באבקת חלבון אני משיג 6 גרם חלבון בשקל, זאת אומרת שב6 שקל יש לי 36 גרם חלבון. אנשים מסתכלים על המחיר ואומרים וואו זה הרבה אבל הם לא מבינים שזה מחזיק הרבה זמן ואם תחשב כמה כסף אתה מוציא על ביצים\קוטג'\טונה אתה תראה שזה יוצא הכי משתלם. |
בתאלכס נראה לי הכי משתלם במסה זה חלב 1% 5 שקל בערך לליטר ומשהו כמו 30 גרם חלבון 50 גרם פחמימות 10 גרם שומן.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:01. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ