![]() |
וווואווו איזה חייה! רגליים של בהמה!
|
בהמה!! איך הוא מצליח להכנס לבגדים?? :ohmy:
|
ציטוט:
|
כתף זה שריר בעייתי אצל הרבה מפתחי גוף, ברמות הגבוהות הרבה מסנטלים שם ( וולף, רול, פלקס ווילר ועוד רבים). אני חושב שהבחור הגזים קצת עם הסינטול, אבל הוא נראה מטורף למרות זאת.
|
ציטוט:
|
הם מסנטלים בקטנה ואני מאנייק אם ווד לא דחף קצת סינטול לכתפיים. לכאורה, זה נראה כאילו לדניס וולף אין סינטול בכתפיים והן סתם ענקיות בצורה מטורפת, אבל קבל אחי את התמונה הזאת:
http://img45.imageshack.us/img45/3977/dw5uu5.jpg בקיצור, הרבה מהם דוחפים קצת סינטול פה ושם.. |
ציטוט:
אנשים מאמנים כתפיים בצורה רצחנית והם לא גודלות להם בפרופורציות ביחס לגוף,תגיד תודה :sbb4: כתפיים גדולות זה אחד היפים אני מת על זה :wub1: (כמובן שלא בהגזמה) |
ציטוט:
|
איזה פריק שו!@!
|
בואנה אני לא מבין את זה, 90% מהאנשים שסינטלו פשוט נראים זוועה, וזה רק הרס.
דוגמאות: אלי האנה, לא הועיל, פשוט הרס לו את כל הפרופוציות. מרקוס רול, אותו דבר. דני ג'יימס וגם לוק מסונטל בכתפיים מה הם עושים מפגרים אני לא מבין....... כל מי שסינטל זה הרס יותר מאשר להועיל.. מצטער שאני מתפרץ ככה אבל זה מעצבן אני לא מבין אותם............ |
זאת מחלה אחי !!
הם כבר לא מחפשים אסטטיקה הם מחפשים לגדול .. מעבר למה שהגוף באמת מוסגל וזה נראה זוועה אני מסכים איתך |
ציטוט:
וולף לא היה מפלצת בלי הסנטול צריך להשמיד תחומר הזה בהקדם |
צודקים לגמרי
|
ציטוט:
ד''א למי יש הכי הרבה DETAILS שאתה מכיר? ואם כבר אז עוד בקשה אחת קטנה - ben-lavi@live.com אתה יכול להוסיף? תודה. |
ציטוט:
|
ענק...
אהבתי מאוד את הארבע ראשי והכתפיים עצומים ! גם לגב לא חסר גודל ! נראה מעולה ! חוץ מהבטן שאי אפשר להתעלם חרא גנטיקה בבטן פשוט...! אבל ענק ! |
באמת רגליים סוסות..
ומה הבעיה בכתפיים?! לדעתי הן בסדר גמור. |
וואחד גב . וכתפיים
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:40. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ