ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   צוות החנות - חשבתם על לפתוח סניף בצפון ? (https://israelbody.com/showthread.php?t=32862)

P-a-n-1-c 12-04-08 19:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי The Sun
כשאתה בקריה תגיד.. אולי תקפוץ לבקר?

חחחח עד שאני אשב בדיונים עם תא"לים ומעלה במטכ"ל יקח זמן, לאדע אם אני בכלל רוצה את זה.

gog 12-04-08 19:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
יש דברים שלא שואלים, בטח שלא בפורום... אל תהיה ילד בחיאת אחי

טוב אבא...

אנשים בדר"כ מתגאים בדרכים בהם הם יצאו ממקום מסויים, בטח מקב"ן.
אם לאנטון יש בעייה אמיתית, שלא יספר, אם הוא זיין לקב"ן בשכל, שיספר, אני בכל מקרה נהנה וטוב לי.

The Sun 12-04-08 19:37

אז מה אתה עושה כרגע בצבא דימה? אתה בא בבוקר ו..? ואיפה משרת כרגע?

P-a-n-1-c 12-04-08 19:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gog
טוב אבא...

אנשים בדר"כ מתגאים בדרכים בהם הם יצאו ממקום מסויים, בטח מקב"ן.
אם לאנטון יש בעייה אמיתית, שלא יספר, אם הוא זיין לקב"ן בשכל, שיספר, אני בכל מקרה נהנה וטוב לי.

הבעיה של אנטון היא אמיתית, דיברתי איתו על זה. הוא לא חירטט את הקב"ן ולא כלום.
בכל אופן יש דברים שלא צריך להכניס את האף אליהם, וזה אחד מהם.

look 12-04-08 19:42

נווו חלאס בקשה אל תהפכו את זה לפוסט שטויות תפתחו נושא חדש ותמשיכו אני ממש רוצה לקבל תשובה מצוות החנות.. לראות מה קורה..

Antonator1 12-04-08 19:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי פינגווין
לא אמרת שאתה נהנה שם ואחלה חברה?

אם אמרתי את זה אי פעם זה כנראה היה אחרי יום אחד בטירונות. בבסיס (לא בסיס, מתקן אל"ח) שבו אני משרת עכשיו באמת יש אחלה חברה'. יש לנו חלק מהבנות הכי חמודות בצה"ל.

דווקא לא זיינתי לקב"ן את השכל ממש. כמה שזה יישמע קיטשי ונדוש, פשוט אמרתי לו את האמת ואולי הקצנתי אותה קצת. אני לא מהאנשים שנכנסים אליו למשרד ומתחילים לעשות שמות.

P-a-n-1-c 12-04-08 19:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי look
נווו חלאס בקשה אל תהפכו את זה לפוסט שטויות תפתחו נושא חדש ותמשיכו אני ממש רוצה לקבל תשובה מצוות החנות.. לראות מה קורה..

צא מהסרט מה אתה חושב שאם תפתח אשכול אז יגידו "וואלה צודק יאללה מחר נפתח סניף"?
אתה חושב שהם לא חשבו על האופציה לפתוח סניף בצפון\דרום\ירושלים? הם גם יעשו את זה תהיה בטוח, אבל זה בעיה כי תחשוב שגיל ויותם צריכים לנסוע מסניף לסניף וזה..
קיצר מצאת אם ביאסתי אותך, אבל לא גילית את אמריקה.

מתן18 12-04-08 19:44

רעיון.

חבר'ה לא לריב

gog 12-04-08 19:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
אם אמרתי את זה אי פעם זה כנראה היה אחרי יום אחד בטירונות. בבסיס (לא בסיס, מתקן אל"ח) שבו אני משרת עכשיו באמת יש אחלה חברה'. יש לנו חלק מהבנות הכי חמודות בצה"ל.

דווקא לא זיינתי לקב"ן את השכל ממש. כמה שזה יישמע קיטשי ונדוש, פשוט אמרתי לו את האמת ואולי הקצנתי אותה קצת. אני לא מהאנשים שנכנסים אליו למשרד ומתחילים לעשות שמות.

איפה זה מתקן אל"ח?
מה אתה עושה שם?

Antonator1 12-04-08 19:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gog
איפה זה מתקן אל"ח?
מה אתה עושה שם?

לוגיסטיקה. עבודה אינטנסיבית רוב הזמן, המפקד שלי לא פראייר (היחיד כנראה בכל הבסיס שהוא לא פראייר והיחיד בבסיס שהיה בלבנון במלחמה האחרונה). אבל יש זמן לעשות כל מה שצריך. מטבח מהטובים בצה"ל (אזרחי). כל ארוחת צהריים לפחות 2 סוגי בשר (בשר - לא שניצלים מפימו). כמובן שיש גם דגנרטים, אבל רוב האנשים ממש ממש אחלה.

look 12-04-08 19:55

ציטוט:

אתה חושב שהם לא חשבו על האופציה לפתוח סניף בצפון\דרום\ירושלים? הם גם יעשו את זה תהיה בטוח, אבל זה בעיה כי תחשוב שגיל ויותם צריכים לנסוע מסניף לסניף וזה..

לא ציפיתי לזה שהם יפתחו סניף, ציפיתי לתשובה על השאלה שלי. שים לב פעם הבאה למה אני אומר במקום ישר לקפוץ.

Ido 12-04-08 19:57

ציטוט:

מיסטר פאניק חשבת על אפשרות אולי שיפתחו חנות בלי יעוץ בחנות? מי אמר שחייבים לעשות פגישות יעוץ בחנות ?! :character63:

YONI 12-04-08 20:10

ומי אמר שלא יהיו דרישות לפגישות בחנות?

eminemfan 12-04-08 21:06

אם כבר סניף באשדוד-שמשם רוב התוספים באים דרך הנמל ויש גם את אחוז הרוסים הכי גבוה במדינה=הרבה מתאמנים!

look 12-04-08 21:17

טוב אפשר לנעול גם ככ אף אחד מהחנות לא עונה פה..

john. 12-04-08 21:44

לא יודע לגבי ישראלבודי,אבל אם אתה מתעניין באופן כללי לגבי חנויות כאלה באזור הצפון,אז בנהריה מול לייפ אנד פיטנס ראיתי שפתחו עכשיו חנות של תוספי מזון וציוד למתאמנים.

look 12-04-08 21:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי john.
לא יודע לגבי ישראלבודי,אבל אם אתה מתעניין באופן כללי לגבי חנויות כאלה באזור הצפון,אז בנהריה מול לייפ אנד פיטנס ראיתי שפתחו עכשיו חנות של תוספי מזון וציוד למתאמנים.

אוקיי אני אברר על זה, תודה.

boris19 12-04-08 22:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי john.

יש מותגים ? מחירים סבירים ?

john. 13-04-08 00:13

לא יצא לי עוד להכנס,אבל אני אבדוק בהזדמנות.

john. 13-04-08 00:14

דאמבל

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:26.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ