ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   תכנית אימון חדשה Abcd (https://israelbody.com/showthread.php?t=32803)

BXL 11-04-08 21:15

אז מה אם זה אימון אחד לחזה,אז אפשר לדחוף כמה סטים שרוצים?!
Damn תחשבו קצת..16 לכל היותר!

tomerA 11-04-08 21:31

אני אישית לא אוהב תוכנית Abcd, בתוכנית Fbw שלי אני מתפרק אחרי ה5 סטים כבדים של הסקוואט שלי :s
בכול מקרה שיהיה לך בהצלחה!

TheGift 11-04-08 21:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tomerA
אני אישית לא אוהב תוכנית Abcd, בתוכנית Fbw שלי אני מתפרק אחרי ה5 סטים כבדים של הסקוואט שלי :s
בכול מקרה שיהיה לך בהצלחה!

ניסית לעבוד בתוכנית הזאת?

P-a-n-1-c 11-04-08 21:35

תכלאס אחי אתה עם הנאנו אתה יכול גם לסחוב 30 סטים בכיף אחי
כמובן 30 לשריר קטן.. לשריר גדול אתה יכול להקים אוהל מחוץ למכון להישאר שם כל הלילה

tomerA 11-04-08 21:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי lee123
ניסית לעבוד בתוכנית הזאת?

האמת שלו אבל התכנית עצמה לא נראית לי מבחינת הווליום המטורף וגם העובדה שעובדים על שריר מסוים רק פעם בשבוע. נניח לרגע את הטיעונים המדעיים, הסגנון עבודה עצמו לא מתאים לי.
אני אוהב אימונים קצרים של גג 45 דקות וללכת הביתה, אני גם אוהב למצות תרגיל מסוים במספר סטים בודדים. למשל באימון סקוואט שלי יש לי 5 סטים 2 חימום על גבול העבודה והשאר די קרובים לכשל כול אחד שהאחרון מגיע לRM 6 שזה חתיכת עומס.

AkunaMatata 11-04-08 21:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
כמובן 30 לשריר קטן.. לשריר גדול אתה יכול להקים אוהל מחוץ למכון להישאר שם כל הלילה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כבר אמרתי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח?

Ferrari F430 11-04-08 22:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yoni
אין מה לעשות חובה כמויות סטים כאלה בכל זאת כשאתה לא טבעי אין הגבלה כמה שיותר יותר טוב
הנאנו וואפור כמה זריקות זה ביום?

אתה רציני ?

DropDead 12-04-08 12:54

מה שהכי מפריע לי זה העניין שחזה גב ואפילו ידיים מקבלים אימון משל עצמם והרגליים הם באימון עם הכתפיים ...
הרגליים הם חצי מהגוף שלך תן להם לפחות אימון אחד משלהם.

trx--->sus 12-04-08 13:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

trx--->sus 12-04-08 13:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי YONI
אין מה לעשות חובה כמויות סטים כאלה בכל זאת כשאתה לא טבעי אין הגבלה כמה שיותר יותר טוב
הנאנו וואפור כמה זריקות זה ביום?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח:laughing: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח:bow: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח:flowers: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח:ohmy: חחחחחחחחחחחחחחח:sbb4:

shahar-king 12-04-08 13:27

אני אישית דווקא אהבתי אחי את התוכנית אבל אם אתה כבר עם בוסטר לפי דעתי תירד לטווחי חזרות נמוכים קצת שמתי לב שאין לך תנועת פרפר אפילו אחת באימון חזה יכול להיות שזה בכוונה לפי דעתי שים איזה קרוס אובר 2 סים בימקום הסמית המסריח הזה ובקשר לדדליפט כוס אמק תעיף משם איזה כמה שחיפים ויהיה לך מקום אל תוותר על התרגיל הנפלא הזה אחי

P-a-n-1-c 12-04-08 13:36

שמע פשוט תוריד סטים ותוריד חזרות
במקום לעשות 20 סטים, תוריד איזה 4-5 סטים ותוריד פה ושם סטים ל4-6 חזרות.

shahar-king 12-04-08 14:40

לפי דעתי כל תרגיל בסיס תעשה איזה סט או שתיים מספר חזרות נמוך
כמו בנץ' או

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:38.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ