![]() |
ציטוט:
אני בעמצא האוכל ואתה שם לי את התמונה הזאת |
ציטוט:
|
ציטוט:
מה עובר עלייך? :laughing: :laughing: |
ציטוט:
|
חלאס אנשים אני אוכל כוס אמקק
|
ציטוט:
יש ערבים כאלה ויש כאלה. לא צריך להכליל. |
אז לכל מי שלא קלט עדיין התגובה שלי הייתה צינית
הרי איך אפשר מתמונה כזו להסיק מסקנות? זה הרי מגוחך אולי עכשיו תשימו לב בפעם הבאה שאתם מגיעים לויכוח פוליטי או כל ויכוח אחר, האם המסקנות שלכם לא מגוחכות ומבוססות על עובדות לא רלוונטיות (ראו את הפוסט על השחיטה של הצב) ודבר נוסף איפה תרבות הדיון שלכם? גם אם אתם לא מסכימים עם מישהו אז צריך להוסיף שמות תואר? אולי תלמדו ממשכיל צרפתי שאמר : אני לא מסכים עם אף מילה מדבריך אבל אני אתן את טיפת דמי האחרונה כדי שתהיה לך האפשרות להגיד את דעותיך (תרגום חופשי) |
ציטוט:
|
חבר,ה הג'ינג'י זה fat bastard מאוסטין פאוורס ומה נפלתם על RRKK זה היה בציניות O_P
|
ציטוט:
אני מקווה שכולנו נלמד איך לנהל דיונים.... גם מבחינת איך מתיחסים אחד לשני וגם שהדעות שלנו יתבססו על עובדות ולא על הכללות או על דברים לא רלוונטיים |
ציטוט:
איזה מקצוע אתה מלמד?חנ"ג? |
ציטוט:
היסטוריה וחיבור |
ציטוט:
|
עומרי אני לא יודע מאיפה השגת את התמונה הזאת שלי אבל אני מבקש שתמחק אותה מיד, אני לא נתתי אישור לפרסם אותה...וזה הגוף העירום שלי בתמונה! תקנאו!
|
ציטוט:
ועכשיו תרשה לי לגחך"תרבות דיון שלנו"עלקקקק בוא ספר לנו קצת על זה בתור "מורה להיסטוריה". ועכשיו אני אתייחס למשפט הכי מפגר במשפט שלך"גם אם אתם לא מסכימים עם מישהו צריך להוסיף שמות תואר". מהזה זה לא צריך להוסיף שמות תואר,ברור שאנשים פה לא יסכימו איתך,אתה פשוט זרקת פצצה ואחר כך חזרת בך בטענה שזה היה "ציניות"אני זיין אם באמת התכוונת לזה בציניות,בטח לא רצית להוריד מהמעמד שלך או מה שלא יהיה. ולסיכום אם המשכיל הצרפתי הזה היו אומרים לו "בן זונה" בפנים אני בטוח שאת טיפת הדם האחרונה שלו הוא יתן בשביל לפרק לטמבל הזה את הצורה. |
סעמק נוו למה?! בדיוק אכלתי...
|
ציטוט:
מי שמכיר אותי יודע שמה שנאמר זה ההפך מדעתי. אבל שים לב מה קורה לאדם הומני כמוך (ולצערי להרבה אחרים) אתה לא מצליח להתווכח בלי להוריד את הוויכוח לרמה לא נאותה תתווכח , תביע את דעתך אבל למה אתה צריך לתת שמות תואר למי שמתווכח איתך ראה מה היה בפוסט על השחיטה של הצב וראה עוד כמה דוגמאות לידיעתך אני מאד מאמין במה שאתה אמרת פה בהרבה פוסטים אבל הדרך לא מקובלת עלי בצורה כזו אתה לא מקדם את המטרה של שיכנוע אני בוחר או לא להגיב או להגיב אבל לשמור על שפה שמכבדת את מי שמתווכח איתי. (בכך אתה מכבד את עצמך) |
ציטוט:
|
ציטוט:
קודם,כל אני לא זוכר שאני נתתי שמות תואר(ואם כן אז זה מגיע לך)ואם תשים לב לכל התגובות שלי פה,בחיים שלי לא הורדתי את הוויכוח לרמה לא נאותה ולצערי אני עדיין לא מבין מה לא מקובל עלייך ועל איזו דרך אתה מדבר,ואני פה לא בא לשכנע אף אחד איש איש באמונתו יחייה.:laughing: |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:12. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ