ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   אין שום דרך להגדיר אותו חוץ מ- "חחחחח" (https://israelbody.com/showthread.php?t=32715)

*DAVID* 10-04-08 20:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c

אתה בנדם רע רע מאודד!!!
אני בעמצא האוכל ואתה שם לי את התמונה הזאת

save_us_Y2J 10-04-08 21:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bigwave1
יש לו ג'ינו

זה לא ג'ינו, זה שכבת שומן, ג'ינו מזהים בעיקר לפי הפטמות.

Dino Psaras 10-04-08 21:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי rrkk
כל הערבים בני זונות. רק מחבל מתאבד מסוגל להצטלם ככה לפני שהוא יוצא לפעולה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מה עובר עלייך? :laughing: :laughing:

bigwave1 10-04-08 21:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי save_us_Y2J
זה לא ג'ינו, זה שכבת שומן, ג'ינו מזהים בעיקר לפי הפטמות.

אני סתם צחקתי אחי

TheRock 10-04-08 22:38

חלאס אנשים אני אוכל כוס אמקק

yonip 10-04-08 23:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי rrkk
כל הערבים בני זונות. רק מחבל מתאבד מסוגל להצטלם ככה לפני שהוא יוצא לפעולה

מורה או לא מורה אתה אחד הטיפשים..
יש ערבים כאלה ויש כאלה. לא צריך להכליל.

rrkk 10-04-08 23:59

אז לכל מי שלא קלט עדיין התגובה שלי הייתה צינית
הרי איך אפשר מתמונה כזו להסיק מסקנות?
זה הרי מגוחך
אולי עכשיו תשימו לב בפעם הבאה שאתם מגיעים לויכוח פוליטי או כל ויכוח אחר, האם המסקנות שלכם לא מגוחכות ומבוססות על עובדות לא רלוונטיות (ראו את הפוסט על השחיטה של הצב)
ודבר נוסף
איפה תרבות הדיון שלכם?
גם אם אתם לא מסכימים עם מישהו אז צריך להוסיף שמות תואר?
אולי תלמדו ממשכיל צרפתי שאמר :
אני לא מסכים עם אף מילה מדבריך אבל אני אתן את טיפת דמי האחרונה כדי שתהיה לך האפשרות להגיד את דעותיך (תרגום חופשי)

CriminaL 11-04-08 00:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי rrkk
זה הרי מגוחך
אולי עכשיו תשימו לב בפעם הבאה שאתם מגיעים לויכוח פוליטי או כל ויכוח אחר, האם המסקנות שלכם לא מגוחכות ומבוססות על עובדות לא רלוונטיות (ראו את הפוסט על השחיטה של הצב)
ודבר נוסף
איפה תרבות הדיון שלכם?
אני לא מסכים עם אף מילה מדבריך אבל אני אתן את טיפת דמי האחרונה כדי שתהיה לך האפשרות להגיד את דעותיך (תרגום חופשי)

אהבתי את הזיקה לסובלנות שבך :flowers:

m4a1 11-04-08 00:02

חבר,ה הג'ינג'י זה fat bastard מאוסטין פאוורס ומה נפלתם על RRKK זה היה בציניות O_P

rrkk 11-04-08 00:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי CriminaL
אהבתי את הזיקה לסובלנות שבך :flowers:

מה חשבת שאני אתחיל פה לריב עם מישהו
אני מקווה שכולנו נלמד איך לנהל דיונים....
גם מבחינת איך מתיחסים אחד לשני וגם שהדעות שלנו יתבססו על עובדות ולא על הכללות או על דברים לא רלוונטיים

CriminaL 11-04-08 00:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי rrkk
מה חשבת שאני אתחיל פה לריב עם מישהו
אני מקווה שכולנו נלמד איך לנהל דיונים....
גם מבחינת איך מתיחסים אחד לשני וגם שהדעות שלנו יתבססו על עובדות ולא על הכללות או על דברים לא רלוונטיים

יש בזה משהו...
איזה מקצוע אתה מלמד?חנ"ג?

rrkk 11-04-08 00:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי CriminaL
יש בזה משהו...
איזה מקצוע אתה מלמד?חנ"ג?

למה חנג?
היסטוריה וחיבור

CriminaL 11-04-08 00:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי rrkk
למה חנג?
היסטוריה וחיבור

הא ואללה? מקצוע יחידי שאני חלש בו זה חיבור,לא מלמדים אותנו חוקים ישר נותנים טופס ו...תמרחו.

gman 11-04-08 01:24

עומרי אני לא יודע מאיפה השגת את התמונה הזאת שלי אבל אני מבקש שתמחק אותה מיד, אני לא נתתי אישור לפרסם אותה...וזה הגוף העירום שלי בתמונה! תקנאו!

Jones 11-04-08 09:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי rrkk
זה הרי מגוחך
אולי עכשיו תשימו לב בפעם הבאה שאתם מגיעים לויכוח פוליטי כזה או כל ויכוח אחר, האם המסקנות שלכם לא מגוחכות ומבוססות על עובדות לא רלוונטיות (ראו את הפוסט על השחיטה של הצב)
ודבר נוסף
איפה תרבות הדיון שלכם?

באמת סליחה שלא הבנו את הציניות שלך,כנראה לא בורכנו בזה,ובקשר לויכוח פוליטי כזה או אחר,אני עדיין לא מבין איך קישרת את זה ליציאה המפגרת שלך.
ועכשיו תרשה לי לגחך"תרבות דיון שלנו"עלקקקק בוא ספר לנו קצת על זה בתור "מורה להיסטוריה".
ועכשיו אני אתייחס למשפט הכי מפגר במשפט שלך"גם אם אתם לא מסכימים עם מישהו צריך להוסיף שמות תואר".
מהזה זה לא צריך להוסיף שמות תואר,ברור שאנשים פה לא יסכימו איתך,אתה פשוט זרקת פצצה ואחר כך חזרת בך בטענה שזה היה "ציניות"אני זיין אם באמת התכוונת לזה בציניות,בטח לא רצית להוריד מהמעמד שלך או מה שלא יהיה.
ולסיכום אם המשכיל הצרפתי הזה היו אומרים לו "בן זונה" בפנים אני בטוח שאת טיפת הדם האחרונה שלו הוא יתן בשביל לפרק לטמבל הזה את הצורה.

Antonyx 11-04-08 09:32

סעמק נוו למה?! בדיוק אכלתי...

rrkk 11-04-08 10:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Jones
באמת סליחה שלא הבנו את הציניות שלך,כנראה לא בורכנו בזה,ובקשר לויכוח פוליטי כזה או אחר,אני עדיין לא מבין איך קישרת את זה ליציאה המפגרת שלך.
ועכשיו תרשה לי לגחך"תרבות דיון שלנו"עלקקקק בוא ספר לנו קצת על זה בתור "מורה להיסטוריה".
ועכשיו אני אתייחס למשפט הכי מפגר במשפט שלך"גם אם אתם לא מסכימים עם מישהו צריך להוסיף שמות תואר".
מהזה זה לא צריך להוסיף שמות תואר,ברור שאנשים פה לא יסכימו איתך,אתה פשוט זרקת פצצה ואחר כך חזרת בך בטענה שזה היה "ציניות"אני זיין אם באמת התכוונת לזה בציניות,בטח לא רצית להוריד מהמעמד שלך או מה שלא יהיה.
ולסיכום אם המשכיל הצרפתי הזה היו אומרים לו "בן :):):):)" בפנים אני בטוח שאת טיפת הדם האחרונה שלו הוא יתן בשביל לפרק לטמבל הזה את הצורה.

לא שאני צריך להוכיח לך או למשהו אחר משהו ... אבל יש פה מספיק אנשים שאמרתי להם מראש את זה , וביקשתי מהם לא להגיב (למה אתה חושב שיש פה משהו שערך את ההודעה שלו?)
מי שמכיר אותי יודע שמה שנאמר זה ההפך מדעתי.
אבל שים לב מה קורה לאדם הומני כמוך (ולצערי להרבה אחרים) אתה לא מצליח להתווכח בלי להוריד את הוויכוח לרמה לא נאותה
תתווכח , תביע את דעתך אבל למה אתה צריך לתת שמות תואר למי שמתווכח איתך
ראה מה היה בפוסט על השחיטה של הצב וראה עוד כמה דוגמאות
לידיעתך אני מאד מאמין במה שאתה אמרת פה בהרבה פוסטים אבל הדרך לא מקובלת עלי
בצורה כזו אתה לא מקדם את המטרה של שיכנוע
אני בוחר או לא להגיב או להגיב אבל לשמור על שפה שמכבדת את מי שמתווכח איתי. (בכך אתה מכבד את עצמך)

P-a-n-1-c 11-04-08 11:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי rrkk
לא שאני צריך להוכיח לך או למשהו אחר משהו ... אבל יש פה מספיק אנשים שאמרתי להם מראש את זה , וביקשתי מהם לא להגיב (למה אתה חושב שיש פה משהו שערך את ההודעה שלו?)
אבל שים לב מה קורה לאדם הומני כמוך (ולצערי להרבה אחרים) אתה לא מצליח להתווכח בלי להוריד את הוויכוח לרמה לא נאותה
אני בוחר או לא להגיב או להגיב אבל לשמור על שפה שמכבדת את מי שמתווכח איתי. (בכך אתה מכבד את עצמך)

אתה מצביע מרץ בדוק

Jones 11-04-08 12:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי rrkk

אה?????????????????????????
קודם,כל אני לא זוכר שאני נתתי שמות תואר(ואם כן אז זה מגיע לך)ואם תשים לב לכל התגובות שלי פה,בחיים שלי לא הורדתי את הוויכוח לרמה לא נאותה ולצערי אני עדיין לא מבין מה לא מקובל עלייך ועל איזו דרך אתה מדבר,ואני פה לא בא לשכנע אף אחד איש איש באמונתו יחייה.:laughing:

yonip 11-04-08 12:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Jones
ולסיכום אם המשכיל הצרפתי הזה היו אומרים לו "בן :):):):)" בפנים אני בטוח שאת טיפת הדם האחרונה שלו הוא יתן בשביל לפרק לטמבל הזה את הצורה.

+++++++++++++++++++++++++++++++===2134234242424242

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:12.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ