ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   כך הולך להיראות החדר כושר- Sweat-star החדש באשדוד (https://israelbody.com/showthread.php?t=32531)

eminemfan 08-04-08 01:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sandman
שמע בסופו של דבר הבעייה היא בתשלום
להירשם למקום כזה זה המון כסף רק בשביל לעבוד עם המשקולות.

יש בזה משהו כל אחד והשיקולים שלו

arbel2 08-04-08 01:37

לא יודע מה איתכם ,בעייני זה מיותר להרשם למכון כזה גדולשאני לא אנצל את הפונקציות שלו
אני לא אתחיל לשחק כדור סל כי יש שם מגרש,יש לי מגרש בשכונה למטה ,אם הייתי רוצה ,הייתי חוזר לשחק כדורסל מזמן
כנ"ל לגבי בריכת שחיה,יש לי בריכה 20 דקות מהבית
אם אני נרשם לחדר כושר בשביל הברזלים ,אני אלך למכון של ברזלים נטו,במכון כזה התחלתי ובמכונים כאלו אני אסיים ...

Dino Psaras 08-04-08 01:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2
לא יודע מה איתכם ,בעייני זה מיותר להרשם למכון כזה גדולשאני לא אנצל את הפונקציות שלו
אני לא אתחיל לשחק כדור סל כי יש שם מגרש,יש לי מגרש בשכונה למטה ,אם הייתי רוצה ,הייתי חוזר לשחק כדורסל מזמן
כנ"ל לגבי בריכת שחיה,יש לי בריכה 20 דקות מהבית
אם אני נרשם לחדר כושר בשביל הברזלים ,אני אלך למכון של ברזלים נטו,במכון כזה התחלתי ובמכונים כאלו אני אסיים ...

אני דווקא חושב שאתה תסיים במכונים אחרים ..:book:

Ja Rule 08-04-08 01:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי JoeTwille
תפסיקו כבר עם השטויות שלכם, עלק "הרדקור", היה לכם חסך בילדות אתם מנסים לצאת גברים?

אם להיות במרתף עם אובש ואותם מכשירים שיש במקום הזה עושה לכם להרגיש גברים, תפסיקו להתאמן ותחפשו חברה.

הדבר שיכול למנוע ממכם לגדול זה משקלים ולא אם זה בקנטרי יפה של "יפי נפש" או בחור שנימצא מתחת לאיזה בניין.

לא יודע מה איתך, אני מעדיף להיתאמן במרתף עם עוד כמה גדולים, מאשר ללכת למכונים של
סיסיים.
זה שיש לך את המכשירים לאימונים והכל זה אחלה, אבל צריך גם את האווירה, לפחות בשבילי זה ככה.

hasman90 08-04-08 08:27

אולי אני ירשם שנה הבאה נראה את המחירים..

התחייבתי לשנה כבר אז שנה הבאה נראה

Sugarzaza 08-04-08 10:01

חחחחחחחחח משקולות ורודות של 10 קילו חחח חזק

///Efi/// 08-04-08 10:12

תחשבו מה מיתאגרף / סטונגמן / בודיבילדר משנות ה-60 היה אומר על זה?

CriminaL 08-04-08 11:09

לא אוהב מקומות כאלה,מזכיר לי את החדר כושר הקודם שהייתי עם כל הפלצנים והזקנים.

maorstyle 08-04-08 11:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mr.Bazooka
איכס אם חשבתי שהשייפ וההולמס פלייס זה של פלצנים אז זה בכלללללללללללללללללללללללל
כל היפי נפש והמפונקים שבאים לשם לרוץ 2 דקות לקפץ לבריכה ולשתות מיץ ענבים עם מטריה
בכוס גועל נפש אצלנו במכון זה נטו ברזלים הארדקור לפנים ואנחנו שונאים אנשים כאלה
לא מאמין שמישהו יכול לגדול במכון כזה.

יאללה חפרת על המכון שלך "אנחנו אוהב רק ברזלים " סבבה אחי תיהיה בריא יש אנשים שאוהבים תפנוקיה.. לא שאני אחד כזה אבל אני מעדיף לתאמן במקום שניראה טוב שהמכשירים והדאמבלים מטופלים והמקום נקי מאשר להיות במקלט מסריח והלגיד אני גבר שמרים ברזלים
ותאמין לי שיש אצלנו חברה לא פראיירים בכלל

!Demon! 08-04-08 13:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mr.Bazooka
איכס אם חשבתי שהשייפ וההולמס פלייס זה של פלצנים אז זה בכלללללללללללללללללללללללל
כל היפי נפש והמפונקים שבאים לשם לרוץ 2 דקות לקפץ לבריכה ולשתות מיץ ענבים עם מטריה
בכוס גועל נפש אצלנו במכון זה נטו ברזלים הארדקור לפנים ואנחנו שונאים אנשים כאלה
לא מאמין שמישהו יכול לגדול במכון כזה.

צודק..חדר כושר זה חדר כושר מלון באילת זה כבר משהו אחר..ברזלים מכשירים , בריכה וסונה וכוסיות כמובן-זהו!כל השאר זה כבר לא חדר כושר

PRIDE שולט ^^

hasman90 08-04-08 13:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי !Demon!
צודק..חדר כושר זה חדר כושר מלון באילת זה כבר משהו אחר..ברזלים מכשירים , בריכה וסונה וכוסיות כמובן-זהו!כל השאר זה כבר לא חדר כושר

PRIDE שולט ^^

כמה PRIDE לוקח??

gilsXM 08-04-08 13:26

אני עדיין מעדיף תמכון השכונתי....

xLaes 08-04-08 13:30

האתר לא עולה

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:45.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ