![]() |
ציטוט:
יא חתיכת עילג אם לא מכים אותך בבית אני אכה אותך :ohmy: אם הוא לא היה הולך לתחרות הוא לא היה יורד לאחוז שומן כל כך נמוך המטרה של התחרות זה להגיע לאחוז שומן כמה שיותר נמוך וכמה שיותר יבש :boxing: |
זה אתה שהיית באיזה הופעה בערוץ 22 מול רותם סלע ? אם ההקפצות חזה חחח ? ושלום אסייג התחיל להפציץ אותך בירידות חחחחחחחחחחחחחחחחחח כן אחי ?
|
ציטוט:
כן , זהוא.. |
ציטוט:
חחחחח יש סרטון? אני רוצה לראות :):):):) ד"א נראה בן :):):):),, וואלעק אתה.. משהו |
ציטוט:
תקשיב חתיכת קוקסינל... ביום שתוכל להכות אותי דבר אליי בכלל דבר שני מטומטם הבן אדם הגיע לתחרות אם אני לא טועה על 4.5 אחוז שומן שכל המתחרים לא היו אפילו על 8 לכן לא היה שום סיבה שהוא יהיה על אחוז שומן כזה שהוא יכול להיות על אחוז שומן גבוה יותר ובכל זאת נמוך יותר משאר המתחרים ובכל זאת להיות מאוד חטוב וגם יותר גדול. אם היית רואה תמונות היית מבין אבל אתה מפגר אתה ילד מבחנה אז זה קצת בעיה כי אתה מושפע ואתה תופס גל כאילו למרות שאתה לא מבין כלום. דרך אגב אלירן זה אתה שאמור להתחרות במר הצפון ? זה אתה שלא הגיע לשם ? |
ציטוט:
איך אתה בכלל לא מתבייש אה? |
אני מזהה ג'ינו קל מאוד לא?
נראה מפחיד, תמונה ראשונה אחי יפה, איזה בייספ יפהההההההה |
ציטוט:
נראה לי זה היה ככה תקשיב מטומטם, בלה בלה בלה... |
ציטוט:
:| דבר שני מטומטם הבן אדם........ עכשיו זה יותר ברור למי קראתי מטומטם ? |
ציטוט:
|
גוף מדהים בכל חלקיו - חוץ מחלק אחד.
טרפזים. אני מניח שלא צריך להנחות מישהו ברמה שלך מה לעשות, אז תוסיף קצת טרפזים ותיראה מושלם כמעט. |
אוקיי ,הגיע הזמן לתגובה המקצועית והמפורטת שלי
(נו באמת,אתם ידעתם שזה יבוא ) מהפרונט לביטון יש גוף נורא שלם ואיכותי ,עד שזה מגיע לפריסת הגב שלו מקדימה ,זה משתלב עם הבעיה העיקרית והבולטת ביותר בגוף שלו ,המסה בגב שדורשת שיפור ,הגב שלו השתפר באופן ניכר בין המר ישראל ומר צפון ,אבל יש עוד הרבה עבודה לפנוי וביטון יודע את זה (כפרע עליו !) בעיה נוספת שפחות בולטת יחסית וכבר השתפרה מאוד זה רגליים שנמצאות בפיגור קל ,דגש על ההאמסרטינג ,ביטון יודע מה הוא צריך לעשות כדי לשפר את זה ,ואני סמוך ובטוח שבתחרות הבאה שנראה את ביטון מתחרה ,הוא יהיה הרבה יותר איכותי ממה שראינו עד עכשיו. כבר ציינתי שכפרע עליו ?! |
פרונט יפהה מאוד , באמת גדלת חזה יפה (: ...
אבל לפי זכרוני החלק החלש שלך היה גב לא ? שים גב בבקשה אני רוצה להתרשם גם כן מהגב .. סה"כ נראה פצצות .. |
נראה נהדר כמו תמיד.
|
תודה על כל התגובות המפרגנות ..זה רק נותן מוטביציה להמשיך להפגיז ולעלות תמונות לפה כל שבוע..זה רק נותן כוח להמשיך לעבוד קשה..
באמת תודה אני אמשיך לעלות תמונות בהמשך השבוע!!! אוהב את כולם אור. לגבי השאלה על הנתונים שלי..יש כמה דברים שלא בדקתי כמו היקף יד..ברגע שיהיה לי את הכל מסודר אני ארשום.. |
חיה רעה
|
מטורף..נראה כאילו עלית בנוזלים במותניים..
|
owww
10/10 גבר פשוט מושלם....אפשר כמה שאלות"
- הגובהה?משקל? - כמה זמן אתה מתאמן? - לחיצת חזה כמה אתה מסוגל לרים? |
נראה מצויין!!
אחרי שקראתי את מה שאנטון אמר, שמתי לב כמה הוא צודק, הטרפזים בפיגור. מה שכן? עד היום אפשר היה לראות כמה אתה משקיע, הגב שלך התקדם והשתפר ממעותית. זיהית נקודה חלשה ושמת עליה גדש כמו שצריך, וזה נראה בברירור. מר ישראל 09 אם שום דבר לא ישתבש חס וחלילה. |
למה למה למה אני לא ככה??פיייייייייי תן לי כזה גוף מיליון דולר אחי..
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:12. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ