![]() |
ציטוט:
|
אז מה,גם אני מוותר על הקיץ..שטויות.
|
ציטוט:
הוא יכול ב 10 חודשים לעלות איזה 15-20 קילו תלוי כמה הוא ישקיע ומה הוא יאכל ואז לחטב את מה שיש ולהגיע לפחות או יותר למטרות שלו |
גם אני במאסה ומוותר על הקיץ
|
ציטוט:
10 נוזלים 4-5 שומן 5- שריר |
ציטוט:
אני ( לדוגמא ) שעליתי במשהו כמו 9-10 חודשי מאסה 17 קילו ... עכשיו עשיתי בדיקה במשקל מיוחד הרבה לי שעליתי קצת יותר מ-10 קילו שריר יכול להיות שגם קצת מזה זה עצמות .. וכל השאר שומן ונוזלים ... |
אנשים צריכים להבין שיש גבול מסוים שהגוף יכול לסנטז חלבון.
זה לא שאם עליתי 20 קילו אז זה 15 קילו שריר, הגוך מסוגל לסנטז מקסימום 300 גרם חלבון לשריר בחודש. *צריך לשים לב אם המתאמן מתחיל או ותיק, בדרך כלל מתחילים יכולים להוסיף יותר אבל זה מתאזן אחרי כמה חודשים. ותיקים כבר מתקרבים לפוטנציאל הגנטי שלי וקשה מאד לעלות מהשלב הזה. |
המשפט לפוסט הזה:
"חבר, אתה חופר, שחרר" |
לא הבנתי מה קשור ל"שחר קינג" הזה
|
בנאדם מתחיל יכול ועוד איך לעלות 10 קילו שריר בשנה,קוראים לזה newbies gains ,עלייה של מתחילים,אני אישית ב-5 חודשים בערך עליתי 15 קילו בסך הכל אני לא מפוצץ בנוזלים וגם לא בשומן אני בערך על 12 אחוז שומן,אני לא אומר שהכל שריר ממש ממש לא אבל הרבה מזה זה שריר כי הייתה לי עלייה ענקית של מתחילים תחשבו על זה ככה בנאדם שהוא 1.75 על 55 קילו שחיף או לא? שחיף לפנים!! אתם חושבים שבנאדם כזה יעלה רק 5 קילו שריר בשנה שלמה של אימונים קשים עם תזונה טובה? ממש לא. בכל מקרה העלייה במאסת השריר שלי הייתה אדירה ממש לא בא להשתחצן או משהו כי אני לא מחשיב את עצמי כגדול בכלל ממוצע לא יותר מזה (למרות שהרבה אומרים קרנף D: ) בכל מקרה אני לא ממש מוותר על הקיץ עוד שבועיים-3 בערך אני עושה חיטוב קצר (ורצחני) של 3 שבועות גג לרדת לאזור של ה-10 אחוז שומן וכמובן להוריד את כל הנוזלים האלה! לקראת אמצע מאי החשיפה הגדולה :)
|
למתאמן מתחיל יש קצב עלייה מהיר יחסית וגם עלייה ניכרת בשריר אם יש הקפדה, תאכל טוב תישן טוב ותראה תוצאות - אבל בוא נחזור למה שאמרת , אם יש לך 10 קילו מטרה לעלות - עלייה נקייה לא שווה את זה, עצה שלי תאכל כמו קרנף, תישן טוב, תתאמן טוב - תהיה דוב - תסבול טיפ טיפה בחיטוב ויהיה טוב.
|
אבל אחי איך חיטוב אם אתה גובה 1.75 ומשקל 62, זה ברור מאליו שאתה צריך מסה
|
יש סיפורים של אנשים עם תוספים כמו Nitro Tech שעלו 8.4 Lbs (שלוש ומשהו קילו) שריר נטו בחודש.
|
ציטוט:
אין סקייל בעולם שיעלה אותך 3 קילו שריר בחודש! |
ציטוט:
|
ציטוט:
זה אנשים שעלו 8.4 פאונד משקל בחודש ולא עלו כנראה באחוז שומן(:unsure: ) וחושבים שזה נטו שריר מתי תבינו שאין חיה כזאת? |
בואנה כמה שטויות אתם אומרים פה
אם עכשיו אתה בערך על 12 אחוז שומן (לפי המשקל.. זה ניראה לי האחוז בסביבה ) אז אתה עושה מאסה נקיה, ואם אתה מתחיל אז בכלל לא תעלה אחוז שומן! ואפילו אם תהיה 17 % אחוז שומן מה קשור וויתרת על הקיץ ? ועזוב את זה , זה לא סיבה לוותר על משהו עכשיו בשביל משהו בעתיד , גם אם בקיץ הבא תראה בן זונה זה לא סיבה להיראות חרא השנה ( מה שגם לא יקרה אם תעלה נקי , אתה תיראה סבבה ב2 ה הקייצים :) ) |
אני חושב שהכריז שזה הפוסט עם הכי הרבה חארטות שהיו כאן מעולם.
רק חבר'ה תיהיו בטוחים שלעלות 10 קילו שריר טבעי בשנה זה דמיוני |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:18. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ