ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   ויתרתי על הקיץ :( (https://israelbody.com/showthread.php?t=32446)

BodyKilo 06-04-08 20:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Cortex
שוב זה תלוי בהרבה גורמים .. אם אתה מקפיד לעלות כל הזמן קלוריות וכו' .. כמה שריר אתה עולה בחודש ...
אבל 10 קילו שריר זה באמת לא בעיה ועוד בשנה

נפלת על הראש אחי? זה לא בעיה?

Rendi Orton 06-04-08 20:33

אז מה,גם אני מוותר על הקיץ..שטויות.

AkunaMatata 06-04-08 20:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי denous
אם אתה על 12 אחוז שומן אין לך שום סיבה לעשות חיטוב ואתה לא מוותר על שום דבר כי אתה כבר חטוב :|
בכל מקרה אתה לא תעלה שום 10 קילו שריר בשנה בחודש מקסימום עולים חצי קילו שריר נגיד ועלית 0.600 נגידדד זה עדיין לא עשר קילו שריר...
עשר קילו שבתוכם יש שומן נוזלים ושריר אתה יכול לעלות ללא ספק.
שיהיה לך בהצלחה

תפסיק כבר להקשיב לנוסחאות בשקל שאין לי מושג מאיפה אנשים מפליצים אותם
הוא יכול ב 10 חודשים לעלות איזה 15-20 קילו תלוי כמה הוא ישקיע ומה הוא יאכל ואז לחטב את מה שיש ולהגיע לפחות או יותר למטרות שלו

The Sun 06-04-08 20:36

גם אני במאסה ומוותר על הקיץ

toxicity 06-04-08 20:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי AkunaMatata
תפסיק כבר להקשיב לנוסחאות בשקל שאין לי מושג מאיפה אנשים מפליצים אותם
הוא יכול ב 10 חודשים לעלות איזה 15-20 קילו תלוי כמה הוא ישקיע ומה הוא יאכל ואז לחטב את מה שיש ולהגיע לפחות או יותר למטרות שלו

20 קילו שיתחלקו ל:
10 נוזלים
4-5 שומן
5- שריר

Cortex 06-04-08 20:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי BodyKilo
נפלת על הראש אחי? זה לא בעיה?

ממש לא ..
אני ( לדוגמא ) שעליתי במשהו כמו 9-10 חודשי מאסה 17 קילו ...
עכשיו עשיתי בדיקה במשקל מיוחד הרבה לי שעליתי קצת יותר מ-10 קילו שריר יכול להיות שגם קצת מזה זה עצמות ..
וכל השאר שומן ונוזלים ...

tomerA 06-04-08 20:53

אנשים צריכים להבין שיש גבול מסוים שהגוף יכול לסנטז חלבון.
זה לא שאם עליתי 20 קילו אז זה 15 קילו שריר, הגוך מסוגל לסנטז מקסימום 300 גרם חלבון לשריר בחודש.

*צריך לשים לב אם המתאמן מתחיל או ותיק, בדרך כלל מתחילים יכולים להוסיף יותר אבל זה מתאזן אחרי כמה חודשים. ותיקים כבר מתקרבים לפוטנציאל הגנטי שלי וקשה מאד לעלות מהשלב הזה.

אורי א. 06-04-08 21:45

המשפט לפוסט הזה:
"חבר, אתה חופר, שחרר"

TheRock 06-04-08 21:57

לא הבנתי מה קשור ל"שחר קינג" הזה

BXL 06-04-08 22:03

בנאדם מתחיל יכול ועוד איך לעלות 10 קילו שריר בשנה,קוראים לזה newbies gains ,עלייה של מתחילים,אני אישית ב-5 חודשים בערך עליתי 15 קילו בסך הכל אני לא מפוצץ בנוזלים וגם לא בשומן אני בערך על 12 אחוז שומן,אני לא אומר שהכל שריר ממש ממש לא אבל הרבה מזה זה שריר כי הייתה לי עלייה ענקית של מתחילים תחשבו על זה ככה בנאדם שהוא 1.75 על 55 קילו שחיף או לא? שחיף לפנים!! אתם חושבים שבנאדם כזה יעלה רק 5 קילו שריר בשנה שלמה של אימונים קשים עם תזונה טובה? ממש לא. בכל מקרה העלייה במאסת השריר שלי הייתה אדירה ממש לא בא להשתחצן או משהו כי אני לא מחשיב את עצמי כגדול בכלל ממוצע לא יותר מזה (למרות שהרבה אומרים קרנף D: ) בכל מקרה אני לא ממש מוותר על הקיץ עוד שבועיים-3 בערך אני עושה חיטוב קצר (ורצחני) של 3 שבועות גג לרדת לאזור של ה-10 אחוז שומן וכמובן להוריד את כל הנוזלים האלה! לקראת אמצע מאי החשיפה הגדולה :)

orel 06-04-08 22:09

למתאמן מתחיל יש קצב עלייה מהיר יחסית וגם עלייה ניכרת בשריר אם יש הקפדה, תאכל טוב תישן טוב ותראה תוצאות - אבל בוא נחזור למה שאמרת , אם יש לך 10 קילו מטרה לעלות - עלייה נקייה לא שווה את זה, עצה שלי תאכל כמו קרנף, תישן טוב, תתאמן טוב - תהיה דוב - תסבול טיפ טיפה בחיטוב ויהיה טוב.

שייקה 06-04-08 22:23

אבל אחי איך חיטוב אם אתה גובה 1.75 ומשקל 62, זה ברור מאליו שאתה צריך מסה

look 06-04-08 22:56

יש סיפורים של אנשים עם תוספים כמו Nitro Tech שעלו 8.4 Lbs (שלוש ומשהו קילו) שריר נטו בחודש.

tomerA 06-04-08 23:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי look
יש סיפורים של אנשים עם תוספים כמו Nitro Tech שעלו 8.4 Lbs (שלוש ומשהו קילו) שריר נטו בחודש.

:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: ובטח למי שפירסם את זה אין שום אינטרס למכור מהחרא הזה.
אין סקייל בעולם שיעלה אותך 3 קילו שריר בחודש!

look 06-04-08 23:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tomerA
:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: ובטח למי שפירסם את זה אין שום אינטרס למכור מהחרא הזה.
אין סקייל בעולם שיעלה אותך 3 קילו שריר בחודש!

אני לא מדבר איתך על מה שהחברה אומרת אלא אנשים..

toxicity 06-04-08 23:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי look

ואי אתה פולט שטויות כמו תותח
זה אנשים שעלו 8.4 פאונד משקל בחודש ולא עלו כנראה באחוז שומן(:unsure: ) וחושבים שזה נטו שריר
מתי תבינו שאין חיה כזאת?

yonip 06-04-08 23:20

בואנה כמה שטויות אתם אומרים פה
אם עכשיו אתה בערך על 12 אחוז שומן (לפי המשקל.. זה ניראה לי האחוז בסביבה )
אז אתה עושה מאסה נקיה, ואם אתה מתחיל אז בכלל לא תעלה אחוז שומן!
ואפילו אם תהיה 17 % אחוז שומן מה קשור וויתרת על הקיץ ?

ועזוב את זה , זה לא סיבה לוותר על משהו עכשיו בשביל משהו בעתיד , גם אם בקיץ הבא תראה בן זונה זה לא סיבה להיראות חרא השנה ( מה שגם לא יקרה אם תעלה נקי , אתה תיראה סבבה ב2 ה הקייצים :) )

maradona 07-04-08 14:55

אני חושב שהכריז שזה הפוסט עם הכי הרבה חארטות שהיו כאן מעולם.

רק חבר'ה תיהיו בטוחים שלעלות 10 קילו שריר טבעי בשנה זה דמיוני

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:18.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ