![]() |
ציטוט:
לפי התגובות שלך אני רואה שאתה ילד קטן .. אז אני לא יקח את התגובות שלך רציני אבל שמור על הפה שלך כי מאחורי מסך קל מאוד לדבר במיוחד שאתה מדבר כמו ילד עילג בקיצר הפוסט לא עליך אז תמשיך לקלל אנשים יותר מבוגרים מימך ולקלל כמו שפיץ ואז לערוך כמו פליץ |
ציטוט:
תה לו מקירתי!! יש לי כפית ועני לו מפחד לדקור! |
כפול
|
ציטוט:
קיצר צריך תרגומון כדי לתרגם אותך יעעלה כפרע עני אולח בעי עחי |
בלי שום קשר לבחור, יש פה התעסקות יתר במה קורה אצל הפורומים האחר.
מידי פעם יש פה פוסטים "ראיתם מה כתבו בfxp?!?!", אני לא מבין מה גורם לאנשים לחפש את הדברים האלה. למה אנשים שמים זין מה ילד אחד אמר בפורום אחר ולמה אם מישהו שבא מfxp שואל שאלה מטומטת ישר כולם פה צועקים עליו תחזור לפורום שלך. כול אחד פה כשהוא הגיע פתח לפחות 10 פוסטים מטומטים כאלה. |
על מה אנחנו מדברים פה?
התמונה של הסאן-אנדרס שרצה פה זה היה הוא? :mellow: לא יודע על מה מדברים כאן:ohmy: |
קיצוורררר ....
יש פה אנשים שהפורום הפך בישבילהם מרכז חיי החברה ... כל דבר שנאמר פה לוקחים ללב רבים על שטויות ! עוד שניה תזמינו פסיכולוג לפורום שינסה לסדר תעניינים .. צאו החוצא פעם ביום לנשום אוויר עזבו את המחשב הוא מכניס אותכם למטריקס :sbb4: :laughing: |
יש פה גנון ותכלס הפורום הזה 90 אחוז דיבורים-כללי...
חבר'ה, לכו לפורום פיתוח גוף, תחייו אותו קצת, לא חסר על מה לדבר.. אני רואה כמה שחבר'ה כמו ארבל, זד, אנטון (ועוד כמה שאני מצטער אם שכחתי את שמם )משקיעים ואנשים פה מתעסקים בקקי במקום לדבר על הדבר האמיתי שבגללו אנחנו כאן :diractor: :flowers: |
קיצר כוס אמא של כולכם מה אתם סתם יורדים לו לחיים =\
באמת מסכן הילד אף אחד לא היה רוצה יחס כזה פה אני לא יודע איך הוא סבל את כל הירידות וההשפלות האלה :() ידוע ממזמן שכל הפורום הזה נהיה פורום של ילדים. |
תאכלס הוא חתיכת חרייט טחן מה לעשות אבל עדיין לא מגיע לו יחס כזה רע.
|
כי הוא תמיד מזכיר את זה והוא טמבל מכוער חחחח
שי עקירב הזה גם משם ואף אחד לא אמר עליו כלום למה זה ? כי Yj2 פותח דיונים מפגרים כמו "למה כולם שונאים אותי" |
לדעתי אתה צודק במאה אחוז.. ואני חושב שאני יכול להגיד שברוב הנושאים שירדו עליו הסתכלתי מהצד וזה פשוט החליא אותי. אבל בחרתי לא להתייחס.
|
מי זה yj2?
|
ציטוט:
איך אתה יכול להגיד למישהו שהוא מכוער? אתה ניראה כמו קוף לבקן, וכן, תמשיך לטשטש תמונות ולהוסיף לעצמך זקן. |
חח לרגע חשבתי שזה אני..
|
ציטוט:
מה שהולך פה בימים האחרונים :laughing: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:17. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ