ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   הארוחות הכי מוזרות שהשלמתם (https://israelbody.com/showthread.php?t=32359)

orel 04-04-08 23:04

לא יודע מה איתכם אבל אני לא מרגיש תבטן שאני אוכל אני יכול לדחוס ולדחוס ולדחוס ולדחוס בלי סוף
זה פשוט כיף, הארוחה הכי הזויה הייתה ב 6 בבוקר שחזרתי מהארוחה בל"ג בעומר, היה על השולחן הר אורז מעורבב עם גרגירי חומוס ובקר שאימא שלי הכינה וטרפתי הכל(200 גרם אורז לפני בישול בערך ועוד איזה 200 גרם בשר בקר מבושל ועוד איזה 200 גרם גרגירי חומוס), לא שזה ארוחה גדולה אבל ב 6 בבוקר זה הזוי

Arsan 04-04-08 23:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2
LOL ! קופסא שלמה ? זה המון ספיישל K

את האמת זו ארוחה לאחר אימון שלי , ב IF אלו החיים , החיים הטובים:sbb4:

Ferrari F430 04-04-08 23:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Arsan
את האמת זו ארוחה לאחר אימון שלי , ב IF אלו החיים , החיים הטובים:sbb4:

איך מתקדם עם התפריט הזה ?
כמה עלית עד עכשיו ?

Arsan 05-04-08 00:08

משהו כמו 3-4 קילו , בחצי שנה בערך וצריך לקחת בחשבון שאני לא מתאמן מתחיל בכלל..

eminemfan 05-04-08 01:11

שתיתי מבקבוק שמן זית כאילו זה בקבוק מי עדן כי לא אכלתי באותו יום שומן איכותי אז רציתי להשלים לפני שינה-זה מגעיללללללללללללללללללללללללללל.

yonip 05-04-08 05:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eminemfan
שתיתי מבקבוק שמן זית כאילו זה בקבוק מי עדן כי לא אכלתי באותו יום שומן איכותי אז רציתי להשלים לפני שינה-זה מגעיללללללללללללללללללללללללללל.

חחחחח גם אני לפעמים שותה תשמן זית מהבקבוק חחח

P-a-n-1-c 05-04-08 08:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי CriminaL
אנשים בטח חושבים שאתה אוכל ביום 4 אלף קלוריות ,הבנאדם אוכל כולה 2300 קלוריות שתבינו :jockey:

באמת חשבתי שהוא אוכל איזה 4000 קלוריות אם הוא מדבר ככה..
וואלה אחי מה זה 2300 מה אתה צוחק? מ2 ארוחות מתפריט כזה מתפוצצת לך הבטן? :laughing:
סתם חפיף..
אתה מצליח לגדול?

The Sun 05-04-08 10:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
באמת חשבתי שהוא אוכל איזה 4000 קלוריות אם הוא מדבר ככה..
וואלה אחי מה זה 2300 מה אתה צוחק? מ2 ארוחות מתפריט כזה מתפוצצת לך הבטן? :laughing:
סתם חפיף..
אתה מצליח לגדול?

אחי אני לא רגיל לאכול ככה וחוצמזה קשה לי לאכול כ"כ הרבה בטווח של 3 שעות ( פקינג 3 ארוחות)
עכשיו אני אוכל ארוחת בוקר אני רואה שהיום אני אהיה במירוץ להשלים ארוחות שוב :|

עליתי כולה 100ג' בשבוע :\ ככה זה עליה נקיה ממה שהבנתי מגיל ומאנשים.. מתסכל אבל נראה כאילו גדלתי כשאני מסתכל במראה... גם המדריכים בחד"כ אמרו לי O_O

P-a-n-1-c 05-04-08 10:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי The Sun
אחי אני לא רגיל לאכול ככה וחוצמזה קשה לי לאכול כ"כ הרבה בטווח של 3 שעות ( פקינג 3 ארוחות)
עכשיו אני אוכל ארוחת בוקר אני רואה שהיום אני אהיה במירוץ להשלים ארוחות שוב :|

עליתי כולה 100ג' בשבוע :\ ככה זה עליה נקיה ממה שהבנתי מגיל ומאנשים.. מתסכל אבל נראה כאילו גדלתי כשאני מסתכל במראה... גם המדריכים בחד"כ אמרו לי O_O

עזוב אחי, עליה "נקייה" זה פאקינג בולשיט.
אתה תראה שתוך כמה חודשים אתה תגיד כוסעמו המדינה הזאת ותתחיל לבלוס, לעלות 300 גרם בחודש אתה תתפחלץ מעצבים.

The Sun 05-04-08 10:55

ציטוט:

אתה תראה שתוך כמה חודשים אתה תגיד כוסעמו המדינה הזאת ותתחיל לבלוס, לעלות 300 גרם בחודש אתה תתפחלץ מעצבים.

הקיץ קרוב ואני לא מתכונן לאיזה תחרות בחורף שאני ירשה לעצמי להיות שמן... עוד שבועיים וחצי אני אצל גיל שוב ואני מניח שנעלה את כמות הקלוריות בתפריט אחרי חודש עם התפריט הנוכחי.. בכ"א אני כן רואה שגדלתי אפילו קצת...

P-a-n-1-c 05-04-08 11:26

ציטוט:

הקיץ קרוב ואני לא מתכונן לאיזה תחרות בחורף שאני ירשה לעצמי להיות שמן... עוד שבועיים וחצי אני אצל גיל שוב ואני מניח שנעלה את כמות הקלוריות בתפריט אחרי חודש עם התפריט הנוכחי.. בכ"א אני כן רואה שגדלתי אפילו קצת...

מי ישמע איזה שמן אתה.. יאללה צא המסרט של הים

The Sun 05-04-08 11:30

מעצבן ללכת לים אחי ולהיות עם בטן מכווצת רוב הזמן כדי שלא "תיפול" למטה ותראה שמנה..
יש הבדל ענק אצלי ... בכל אופן בשביל זה יש את גיל :e

eminemfan 05-04-08 18:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yonip
חחחחח גם אני לפעמים שותה תשמן זית מהבקבוק חחח

אני רואה שאני לא לבד חחח

Blabla144 05-04-08 18:26

ציטוט:

גם אני באתי בראש של עליה נקיה עכשיו כמה שיותר יותר טוב!

maradona 05-04-08 18:37

*עלייה נקייה זה בולשיט*

קרא לי כבר המון פעמים שחזרתי מאוחר ואכלתי כל מיני דברים שלא אופיינים לשעה.
הדבר היחד שאני זוכר זה שחזרתי ב7 בבוקר ואכלתי אורז עם חזה הודו,ביצה קשה ואחר כך עוד איזה קרונפלקס לקינוח ואז למיטה.ככה זה שיש לך מאנצ'יס שחוזרים מיציאה באמצע החופש הגדול ואוכלים מה שנשאר במקרר.

///Efi/// 05-04-08 20:56

ציטוט:

אהלן,
אני בכל אופן היום מתכוון לאכול באיזה 5 בבוקר דייסה של 80ג' ש"ש וחצי סקופ חלבון עם צימוקים וקינמון וללכת לישון =\ פשוט יציקה בבטן שתפריע לי להרדם =\

:):):):) איזה חזק שבידיוק באותו זמן שאתה עושה את זה יש איזה מושבניק שאוכל את אותה ארוחה ורק מתחיל את היום אם דייסה טובה

The Sun 05-04-08 21:00

חחחחחחחח תכלס... בסוף חזרתי ב3וחצי היתה חרא מסיבה אז אכלתי בוקר ב10:30 ישנתי איזה 6וחצי שעות.. סביר.. ודחפתי תארוחות כל שעתיים :|

DrGYM 05-04-08 22:06

אכלתי עם טאוס טריפל וופר והכל מוגדל איך שנפתח הברגר ב-11 בבוקר :-i

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:37.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ