![]() |
אני בפריצ'ר עושה את התרגיל כשגב היד מופנה אליי, האמות שלי גדלו מזה, תנסה...
|
:diractor: תזהר לא לאונן זה יכול לעשות לך דלקת :diractor:
יא אללה מה עשיתם מהאמות זה לא כזה פרק חלש, אולי אם מאמנים אותו כמו מפגרים אז נפצעים אבל זה תקף לגבי כל חלק בגוף לפותח הפוסט - לאמה שלך לא יקרה כלום, כל עוד תעבוד עליה בצורה מאוזנת ולא תעבוד לכשל (כי אין צורך...) תזכור לעבוד על כל השרירים באמה (יש הרבה) ככה שני סטים לכל אחד בסוף כל אימון נראה לי אחלה אתה יכול גם לגוון, כל סוף אימון פשוט תבחר לך אחד מהתרגילים לאמות (מנופים, רולר, כפיפות פשיטות וכד') ולעבוד עליו |
תעבוד על האמות אין בכלל מה לשאול
|
ציטוט:
גם בלשון סיימתי. =] |
תן יותר תרגילי משיכה כמו מתח פולי וכו'
ותוריד קצת עצימות בידיים |
ציטוט:
|
תתחיל לעבוד על האמות גבר...
תעבוד בצורה נכונה לא יהיה שום דלקת זה לא שונה משום מקום אחר וגם הוא דורש אימון. אם יש לך סמיט קח חוט מקל ומשקולת צד אחד מקל צד אחר משקולת ושים על הסמיט או כל מוט אחרכאילו ותתחיל לגלגל את זה ללמעלה כאילו וככה תוריד ותגלגל למעלה עם שתי היידים אחלה תרגיל. תרגיל שני לכל יד פשוט לקחת משקולות לשבת להשים את הכף יד זאת אומרת את ההתחלה של הכף יד על הברך כאשר כל הכף יד בחוץ ומשוחררת ותתחיל להוריד את הכף יד ללמטה ולעלות ללמעלה כמובן שאתה לוקח את היד למעלה לקחת בתנופה ולמטה לבלום להוריד לאט. שבת שלום |
פטישים \ אחיזות \ פריצ'ר הפוך הם בסדר
אבל!@!@! אני מציע לך להתרחק מתרגילים שמערבים את פרק כף היד (wrist) אין לך מושג כמה חודשים הייתי מושבת רק בגלל דלקת שם! תחשוב עד כמה זה חשוב לך |
תעשה מתח זה מחזק תאמות
|
מה? =\\ לעבוד על אמות עושה דלקות? מסתומרת? אני עובד כבר הרבה זמן על האמות עם הדבר הזה שלוחצים תיד וגם קצת עם משקולות. אחלה שריר.
|
חח מה, היה לי אמה 29 כשהיד שלי הייתה 31 או משהו כזה, זה מפחיד..
|
זאזא,לפני הפציעה בכתף האמה שלי הייתה 32 היד 31:mellow:
זה בעיקרון נגרם לי בגלל שהפציעה בכתף הפריעה לי בלחיצת חזה ותמיד התעלמתי מזה וככה התלת ראשי לא התפתח אז היד נשארה קטנה...:unsure: |
ציטוט:
:laughing: |
לא נראה לי הגיוני שאמה 31 ויד 40
או שאתה לא מודד טוב או שאתה אידיוט |
ציטוט:
|
ציטוט:
הגודל של האמה זה הרבה גנטיקה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
הביספס צריך ליהיות גדול פי 1.2 מהאמה (או לחילופין האמה צריכה ליהיות 0.83 מהביספס)
כלומר שאם יש לך ביספס 40 אז האמה צריכה ליהיות 33.2... |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:03. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ